Kysymys samannäköisyydestä

Anonyymi

Mikä on tämä juttu "samannäköisistä" ja ilmeisesti setkuksist useissa keskusteluissa? Olen muuttnut Kihniöstä pois 20 v sitten ja en tajua tätä. Valaiskaa pliis!

23

1358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On parempi, kun ei kysele turhia, jos ei kerran ole samannäköinen!! Tämä on samannäköisten kunta ja olemme siitä ylpeitä.

      • Anonyymi

        Jaa. Tässä osuttiin tän paikkakunnn tabuun?


    • Anonyymi

      kihniössä voittaa kalakilpailutkin samannäkoiset isopäät

      • Anonyymi

        Miten ne päät erottaa toisistaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ne päät erottaa toisistaan

        Mielestäni kilpailuissa oli mukana huomattavan pienenkin pään omaavia ihmisiä. Näin jonkun tunkevan päänsä jopa nelituumaisesta kairanreijästä, kun yritti katsella pohjassa lymyäviä siikoja. En ole kyllä varma, oliko kyse selkärangattomasta ihmisestä, kun mulahti sinne vyötäröään myöden. Vyönsoljesta jäi kiinni potkimaan. Joku raukan kävi lopettamassa siihen.


    • Anonyymi

      Kun serkut menevät naimisiin tulee samannäköisiä ja helevetin luonnevikaisia jälkeläisiä. Tämä on ihan biologinen fakta. Sitten on vielä tämä paikkakunnalle pesiytynyt lahkolaisuus joka vielä lisää pahentaa asioita.

      • Anonyymi

        Ja silti nää Parkanolaiset kadehtii......


      • Anonyymi

        Lahkolaisuus?


    • Anonyymi

      Keitä ja mitä ovat nämä transportter kytät??? Ovatko he jotain poliissia vai jotain
      urkkijoita???

      • Anonyymi

        Niillä on kaikilla samannäköiset transuportterit ja ajavat ne paikallisen yrittäjäpankin nurkalle väijymään! Mielestäni kaikki autossa olevat hlöt ovat samannäköisiä ja serkkuja keskenään!


    • Anonyymi

      Ihan oikeesti onko siellä jokin yrittäjä pankki?? Onko se jokin geenipankki vai oikeesti pankki?? Emme ole kuulleet että suomessa muualla olisi vastaavan laista
      pankkia.

      • Anonyymi

        Ei kun siis kyseessä on spermapankki, johon kaikki halukkaat (ja haluttomat) voivat antaa testinäytteensä. Jos tumputtelusta ei tarpeeksi heru, niin Maalikato.som auttaa asiassa, kuin asiassa. Punainen riihimaali ei paljon maksa ja pysyy seinässä pojalta isälle. Jos poika on kovinkin nuuka.


    • Anonyymi

      Niin siis mikä samannäköisyys? Minä olen ainakin itseni kanssa ihan samannäköinen! Jotkut sanovat, että jopa isäni kanssa. Mutta näkisittepä äitini!? Hän näyttää ihan Samuli Paulaharjulta Siperian aroilla. Olenkohan inuiitti!!??

    • Anonyymi

      Siinä se tien varressa on sellainen matala kattoinen rakennus . ei kauheesti näytä pankilta. varmaan kalliit palvelumaksut eläkeläisille.

      • Anonyymi

        Pankin yrittäjyys perustuu jatkuvaan palvelumaksujen korottamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pankin yrittäjyys perustuu jatkuvaan palvelumaksujen korottamiseen.

        Vakuutena vaaditaan samannäköinen transportteri kuin kaikilla muillakin on


    • Anonyymi

      On hippohiihtojen aikaa taas tämä. Latujärjestelijä laittaa järjestykseen estää rehdin kilpailun että sukulainen saa hippolakin ja seurustelu stipendin.

    • Anonyymi

      Kihniön ulkopuolella ei käydä, naidaan sikinsokin keskenään serkkujen kanssa, kyllä siinä samannäköiseksi tulee.

    • Anonyymi

      Ihan täyttä tuubaa puheet samannäköisistä, täällä tuntuu kirjoittelevan joku jolla ei ole muuta tekemistä kuin öyhöttää serkuista, yrittäjäpankista, lahkolaisista ja jostain transporter-kuskeista... kyllä on kapea maailmankuva. Itse olen muualta tänne muuttanut ja viihdyn mainiosti. Täällä on todella paljon muualta muuttaneita, ulkomailtakin. Puheet jostain sisäsiittoisesta serkkulandiasta on näiden kännipäissään kirjoittelevien raukkojen mielikuvituksen tuotetta. Joiltakin pitäisi todellakin kieltää koko internetin käyttö tai pistää johonkin tahdonvastaiseen terapiaan.

    • Anonyymi

      no kyllä kihniöläiset on sukua keskenään . kävihän he ennen piian päälläkin ja siitä laajeni sukulaiset merkittävällä tavalla . erojen ja muitten kuksimisien kautta on lähisukua lisää tullut

      • Anonyymi

        Polkupyörätkin olivat rikki joten käppäiltiin naapuriin kiksauttelemaan. Oho, naapuri sattui olemaan sukua. Nooh sanoi naakka kun nokka katkesi.


    • Anonyymi

      Minä olen ainakin ihan samannäköinen ja todella ylpeä siitä!! Kaikki ulkoa tulleet tuubansoittajat pitäisi viedä peilin eteen, niin huomaavat, että aah kummaa! Minäkin olen muuttumassa samannäköiseksi! Tämäpäs on ratkiriemukasta!

      • Anonyymi

        Ja maailmankuvani on kaiken kukkuraksi niin ihanan kapea, ettei siitä mahdu läpi kunnolla valonsädekään! Upeaa katsella täältä pienestä rakosesta pahaa maailmaa! Ihan kuin olisi siellä..siellä...no siellä niin sisällä ja kuikuilisi ulos!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe