Aihe

Ilmastojargoninen karjalaisen pääkirjoitus 1.3.2021

Anonyymi

"Jotta Pohjois-Karjala voi uskottavasti ja tuloksellisesti tavoitella edelläkävijyyttä (ilmastokestävyydessä), täytyy kaikkien siihen sitoutua. Se tarkoittaa julkisia tahoja, yritys- ja elinkeinotoimintaa, kotitalouksia ja yksityishenkilöitä."

"Pohjois-Karjalassa keskeisiksi tavoitteiksi on määritetty päästöjen vähentäminen liikenteessä, lämmityksessä ja sähkönkulutuksessa."

Onkos karjalaisesta tullut vihreän liikkeen äänenkannattaja? Kyllä on Kosti aaltosta ikävä kun tuollaista viherpropagandaa lukee entisestä kokoomuksen äänenkannattajasta...

Mitä itse pääkirjoitukseen tulee niin siinä toimittaja puhuu kyllä liian suurella suulla, sillä kaikkien sitoutumisesta moiseen hömppään ei ehkä kannattaisi olla kovinkaan varma.

Omalta kohdaltani totean että sitoutukoot vaan kaikin mokomin ne jotka ovat nuo tavoitteet määrittäneetkin, itse pidän koko touhua täytenä hölynpölynä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

    Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
    Maailman menoa
    330
    10366
   2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

    Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
    Kotimaiset julkkisjuorut
    321
    8469
   3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

    Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    218
    5827