Kauppakeskus Iso-Kristiina maskittomat!

Anonyymi

Olipa taas kiva käydä ostamassa ruokaa ja huomata miten (harvalla) on maski käytössä. Ettekö ihmiset tajua, että mikäli tilanne pakenee täällä on edessä ULKONA LIIKKUMISKIELTO ja paljon muuta. Tämän lisäksi Eksoten kapasiteetti ei tule riittämään, jos tauti ryöpsähtää uusiin ennätyslukemiin!

Ehdotan Kristiinan MASKIPAKKOA sakkojen uhalla vaikka 500€ / per henkilö!

13

248

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   mut ooks uskovaine

  • Anonyymi

   Kertakäyttömaskit ei suodata koronavirusta koska se on pienempi kuin maskin kangasten aukko. Maskit ovat nykyajan talismaaneja kulkutauteja vastaan, kuten keskiajalla valkosipulit kaulassa. Puhdasta taikauskoista lohdutusta.

   • Anonyymi

    Just joo. Tuollaisten mielipiteiden takia Lappeenranta on virusten suhteen jo rummanpunainen alue!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Just joo. Tuollaisten mielipiteiden takia Lappeenranta on virusten suhteen jo rummanpunainen alue!

    "Vaikka ihmiset ovat siirtyneet hengityssuojaimiin suojautuakseen COVID-19:ltä, nämä suojaimet tarjoavat usein käyttäjälle vain väärän turvallisuuden tunteen. Hengityssuojaimet, joita oli saatavilla laajalti apteekeissa, tavarataloissa ja sisustusliikkeissä, kunnes huolestunut kansa osti ne kaikki, suodattavat hyvin pölyä ja muita suuria hiukkasia. Ongelma on, että hiukkaset, jotka kantavat COVID-19-sairautta aiheuttavaa virusta, ovat pieniä ja liikkuvat helposti suoraan hengityssuojainten ja leikkausmaskien läpi. Jos käytät niitä sairaana, nämä hengityssuojaimet voivat suojata muita ihmisiä jonkin verran aivan kuin yskisit nenäliinaan, mutta ne eivät juurikaan suojele sinua muilta sairailta.

    N95-hengityssuojaimia, jotka suodattavat pois 95 prosenttia pienistä, viruksia sisältävistä hiukkasista, käytetään terveydenhuoltoympäristössä lääkärien ja sairaanhoitajien suojelemiseksi hengityselinsairauksille altistumiselta. Nämä maskit suojaavat vain, jos niitä käytetään oikein. Ne vaativat erityistä testausta, jotta varmistetaan niiden asettuminen tiiviisti kasvoja vasten niin, ettei ilma vuoda sivuilta, mikä kumoaisi maskin tarkoituksen. Maskeja käyttävien ihmisten on myös suoritettava erityisiä toimenpiteitä poistaessaan maskia varmistaakseen, että he eivät saastuta itseään maskin suodattamilla viruspartikkeleilla. Jos et käytä tai riisu maskia oikein tai laitat sen taskuusi ja käytät sitä myöhemmin uudelleen, parhaastakaan maskista ei ole hyötyä."

    https://tekniikanmaailma.fi/miksi-hengityssuojasta-ei-ole-oikeasti-hyotya-tavalliselle-ihmiselle-koronavirusta-vastaan-kansanterveyden-asiantuntija-vastaa-tahan-ja-3-muuhun-kysymykseen/

    Lisäksi kasvomaskien pitkäaikaiskäyttö aiheuttaa aivovaurioita hapen puutteen vuoksi, mutta sinunlaisilla zombeilla ei ole mitään menetettävää :D


  • Anonyymi

   Eikö nuo kauppakeskukset voisi sulkea niin ettei muualle pääse kuin ruokakauppoihin ja apteekkiin. Maleksiva nuoriso pitää saada pois tuolta pois notkumasta.

  • Anonyymi

   Nuorisolla on muutenkin vaikeeta,ei harrastus mahdollisuutta yms. ! Yrittäkää ymmärtää🤫

   • Anonyymi

    mut onks 24 nuori ja yks herra on laalaalalaa


  • Anonyymi

   On ihmisiä jotka ei maskia pysty terveydellisistä syistä käyttämään.. eli ne sit ei saa käydä kaupassa eikä missään vai? Jokainen huolehtikoon omistaan asioistaan, kantakoot maskia ne ketkä pystyy ja jättäkää rauhaan ne jotka ei pysty.

  • Anonyymi

   Perjantaina kello 18 2 10 hengen nuoriso porukkaa hyvin äänekkäästi käyttäytyi
   ilman maskia Iso-Kristiinan käytävillä. Eikö siellä illalla ole vartioita lainkaan ?

  • Anonyymi

   Näin on. Bäää bäää bää.

   • Anonyymi

    Sanna 9 miljardia marin on ihku. Mää määää määä


  • Anonyymi

   En uskokkaan että maskit suojaisi itseäni tai muita koronalta. Käytän sitä ainoastaan ryhmäpaineen takia kuten varmaan aika moni muukin..

  • Anonyymi

   Itse en ole käynnyt maskia kertaakaan korona aikana, maskin käyttö on suositus ei pakko

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11672
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4532
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   263
   3922
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   58
   2524
  Aihe