Kuunnelkaa nyt ihmeessä tämä

Anonyymi

63

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heh, ei hän mitään kumonnut!

      Vaikka Reinikainen onkin hyvin koulutettu ja tavallista älykkäämpi, ei hän nyt sentään koko tiedemaailman löydöksiä pysty kumoamaan.

      Mutta hieno esimerkki hän todellakin on siitä, että älykästäkin on helppo puijata.

      Älykäs, vaikka siis keskivertoa huomattavasti älykkäämpi olisikin, on kaiken ymmärrettävän suhteen kretiini. Tuo Reinikaisen opiskelukaveri vaan kykeni vetämään sellaisista langoista, ettei Reinikaisenkaan äly riittänyt ymmärtämään juutalaisen argumenttien heikkouden.

      Mutta ei Reinikaista kannata kokonaan dissata . Hänhän on osallistunut Skepsiksen tilaisuuksiin debunkkaamassa humpuuki'lääketiedettä'.

      Mielenkiintoinen sekoitus laatua ja hömppää tuo Reinikainen.

    • Anonyymi

      Eihän ateismin kumoamiseen tarvitse muuta kuin katsoo esim. kukkivaa tuomipuuta ja aistii sen tuoksua, niin voi sanoa, että ei tätä kyllä minkään kylätoimikunnan päätöksellä ole tehty.

      • Anonyymi

        Onkohan se niin että jos ihminen on elänyt ateistisissa huuruissaan, niin uskoo jopa sen valheen että tuomi kukkineen ja tuoksuineen on syntynyt sattumalta ilman luojaa, Luoja-Jumalaa.


      • Anonyymi

        Onkohan joku niin aivopesty ateistisissa pieruissa,
        että uskoo senkin että tuomi kukkii sattumalta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan se niin että jos ihminen on elänyt ateistisissa huuruissaan, niin uskoo jopa sen valheen että tuomi kukkineen ja tuoksuineen on syntynyt sattumalta ilman luojaa, Luoja-Jumalaa.

        Lisään edelliseeni: hihuluution huurut, selvennys ylle.

        Luoja-Jumala loi koronaviruksen omaksi kuvakseen. Julma, auttamaton rahaavievä turhake joka saa ihmiset vihoihinsa ja eristymään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan joku niin aivopesty ateistisissa pieruissa,
        että uskoo senkin että tuomi kukkii sattumalta .

        Ainakin hihuluution uhrit, siiteallertikot uskovat kukkimiseen joka kevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin hihuluution uhrit, siiteallertikot uskovat kukkimiseen joka kevät.

        Aivastelu on totta, vaikka sielu ei uskoisikaan tai edes toivoisi allergiaa. Kuinka allertikon saa ateistiksi? Olla uskomatta ja aivastamasta


      • Anonyymi

        "Eihän ateismin kumoamiseen tarvitse muuta kuin katsoo esim. kukkivaa tuomipuuta ja aistii sen tuoksua, niin voi sanoa, että ei tätä kyllä minkään kylätoimikunnan päätöksellä ole tehty."

        Juutalaisten keksimä mielikuvitusolentohan sen tietenkin on loihtinut tyhjästä. Tai sitten Allah tai Aasa tai Ahti tai joku muu tuhansista ihmisten keksimistä jumalista. Muuta selitystä ei voi olla.


    • Anonyymi

      Eihän ateismin kumoamiseen tarvitse muuta kuin todistaa jumalan olemassaolo, eikä tätä ole kyllä koskaan tehnyt Pelle Reinikainen eikä mikään komitea. Mutta eihän uskovan aivoilla voi koskaan tajuta sitä, että uskonnollinen mielipide ei ole todiste muusta kuin siitä, että ihmiselle on sellainen uskonnollinen mielipide. Uskonnon "totuuksista" se ei todista yhtään mitään. Se että selittää asiat joita ei millään kykene ymmärtämään jollain mytologisella taruhahmolla kertoo vain oman ymmärryksen tasosta.

    • Anonyymi

      Kuuntele ihmeessä miten teismi kumotaan jumalien todisteilla.

      Tärkein todiste jumalista on ...............

      Lisäksi ...........

      Ja lopuksi ..........

      Kuuntele ihmeessä tätä syvää hiljaisuutta.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu 1
        t. avaaja


    • Anonyymi

      Löytyykö se turvonneena syksyllä merestä ?

    • Anonyymi

      en tiedä onko loukkaavaa, Mutta Einstein sanoi: Katsokaa Syvälle luontoa, niin ymmärrätte mistä on kysymys. Minulle riittää kun katsoo pesiviä lintuja. Hautovia
      lintuja, jotka odottavat poikasten kuoriutumista. Esim. kalasääksi on suosittu web-kameroiden kuvaama lintu. Suomesta poikaset lähtee omille teilleen, lentää kauas Siperiaan tai jää pesimään Karjalaan. Oman maun mukaan, mikä tuntuu hyvältä. Ei
      merikotka luovuta pesässä vaikka lunta tulee tupaan. Poikaset odotetaan ja haudotaan
      vaikka olisi kuinka kylmä

    • Anonyymi

      Miksi ateismi pitäisi kumota? Sehän onainoa tässä oikeassa todellisuudeessa elävän ihmisen luonnollinen olotila.

    • Anonyymi

      Onpa surkuhupaisan säälittävää. Lienee palstalla noin tuhannes avaus jossa väitetään että ateismi olisi muka kumottu ja siltikään ei ole kyetty esittämään ainoatakaan todistetta minkäänlaisen jumalan olemassaolosta - eli tehty sitä ainoaa asiaa mikä kumoaisi ateismin. Säälittävät tyhjää inttävät tyhjäpäät eli uskistollot.

    • Anonyymi

      Sanooko Pekka, että molekyylit eivät voisi kopioida itseään? Ja tämä kumoaa ateismin miten?

    • Anonyymi

      Ateistit eivät tiedä että Jumala on.

      Roomalaiskirje:10:10
      "sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan".

      Jeesus Kristus on Herra!

      • Anonyymi

        Aivan totta, että ateistit eivät TIEDÄ että Jumala on.
        Todisteet Jumalan olemassaolosta:


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan totta, että ateistit eivät TIEDÄ että Jumala on.
        Todisteet Jumalan olemassaolosta:

        Kuten yllä sanoin: Luterilainen tulee imuriinsa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan totta, että ateistit eivät TIEDÄ että Jumala on.
        Todisteet Jumalan olemassaolosta:

        Todisteet Jumalan olemassaolosta: en tiedä/ei ole
        Lisään ne kun korona loppuu
        tai uskoni sitä ennen

        avaukseenikaan en ko. syystä niitä lisännyt
        t. avaaja


      • Anonyymi

        << Ateistit eivät tiedä että Jumala on. >>

        Kuten ei tiedä uskovakaan. Se on nimenomaan siksi uskoa kun se ei ole tietoa.

        Sinänsä kyllä moni väittää tietävänsä, että esim. Allah on, mutta veikkaisinpa, että yhtä olematon mielikuvitushahmo sekin on kuin kristittyjen Jumala.


    • Anonyymi

      Kun sanoin" ihmeessä tämä"
      tarkoitin KUN KOETTE IHMEEN KATSOKAA
      ei muutoin!!!!!!!!!!!!!!

      Itse en enää usko. Hoitsuna en usko enää Jumalaan
      en kunnes Koona loppuu
      siksi en katsonut linkkiä jota postasin ts. kommentunut perustellun miksi
      t. avaaja
      ihmeessä tämä

    • Anonyymi

      Jeesus Kristus on Rouva!

    • Anonyymi

      << Kuuntele miten helposti ateismi kumotaan. >>

      Hmm, jos ateismi todella kumoutuisi noin helposti, että henkilö väittää tieteellistä tietoa valheeksi, koska hänen oma uskomuksensa on tieteellistä tietoa vastaan, niin eipä ateismia voisi mitenkään olla olemassa. Olisiko kuitenkin niin, ettei ateismi kumoudu sillä, että tietoa väitetään valheeksi (ilman tieteellisiä todisteita) ?

      Maailmassa käy juuri päin vastoin: ne tietoa vastaan olevat uskonnolliset näkemykset ovat katoamassa. Länsimaissa koulutus ja älykkyys alkavat olla sillä tasolla, että ihmiset hylkäävät sankoin joukoin muinaiset uskomukset, jotka ovat tietoa vastaan. Melko pitkän ajan tämä kuitenkin ottaa, koska tuo oman erinomaisuuden harha esim. tieteellisen tiedon arviointiin (jota Reinikainen tuossa esitteli) on kuitenkin hyvin pysyvää sorttia. Siinä täytyy edellisen sukupolven ensin kasvaa horsmaa, että uusi järkevämpi sukupolvi miehittää yhteiskunnan. [En voi olla vertaamatta tätä evoluutioon: heikommat ominaisuudet menevät hautaan ja uudet lähtee jylläämään ja valtaamaan populaation.]

      Eikös Suomessakin ole nuorten ikäluokissa harvinaista, että ihminen uskoo ylipäätään Jumalaan - ja luonnollisesti erittäin harvinaista, että uskoisi siihen esim. niin fundamentalistisesti, että väittäisi jotain vedenpaisumuksia ja puhuvia aaseja todeksi (ja tieteellistä tietoa vääräksi). Nämä tapaukset taitavat olla niitä hihhulilahkojen lapsia, joita on peloteltu ja "aivopesty" tuohon uskomistapaan. Mielenkiintoista olisi tutkia, miten moni hihhulilahkojen lapsista jatkaa lahkoaktiivina ja kuinka suuri prosentti hylkää kokonaan tuon lahkon (ja kuinka moni vaimentaa uskonnollisuuden elämästään hiljaisesti esim. niin, ettei sitten enää omia lapsiaan kasvata pelkoon ja herran nuhteeseen).

    • Anonyymi

      Ateisti huutaa todisteita Jumalasta eikä tiedä että hänen syntiinlankermuksessa pimentynyt järkensä ja uinuva henkensä ei pysty ottamaan niitä vastaan.

      Uskova saa todistuksen Jumasta silloin kun tulee uskoon , uudestisyntyy ylhäältä, Joh. 3:3,
      ja sen jälkeen.

      • Anonyymi

        << Ateisti huutaa todisteita Jumalasta >>

        Ei sentään. Ateisti toteaa lakonisesti, että kun en kerran usko saunatonttuihinkaan siksi, että saunatontuista ei ole ainoatakaan tieteellistä todistetta, niin en usko sitten jumaliinkaan. Ja tosiaan, ainoa mikä tämän voisi muuttaa, oisi se ensimmäinen todiste - joko saunatontusta tai jostain jumalasta.

        << Ateisti huutaa todisteita Jumalasta eikä tiedä että hänen syntiinlankermuksessa pimentynyt järkensä ja uinuva henkensä ei pysty ottamaan niitä vastaan. >>

        Vai menisikö niin päin, että kirkastunut ja kehittynyt järki tajuaa, ettei todisteet joulupukista olekaan muita kuin oman pään sisällä kuviteltuja uskomuksia. Mielestäni nimittäin se on kehitystä kun naivistisuus vähenee ihmisestä ja hän tajuaa hylätä uskomuksellisia entiteettejä elämästään. Kaikki eivät pääse tietenkään perille saakka, mutta suuri osa tajuaa, ettei saunatonttuja oikeasti ole eikä joulupukkeja tai jumalia.

        Tosiaan, eikö vaan, että muslimit sanovat myös, että he saavat varmuuden Allahilta suoraan: kun he uskovat lujasti, niin Allah todistaa itsensä heille. Mutta mutta, onko mahdollista, että ihmiseen voidaan kulttuurisesti istuttaa tuollainen Koraanin määrittelemä uskomus niin lujasti, että ihminen voi jopa uhrata itsensä tuon uskomuksensa puolesta - vaikka koko uskomus on pelkkää huuhaata ?

        Eikö se olisi hälyttävää oman uskosi kannalta: mitä jos Raamattu on ihan samanlainen, että siinä kuvattu uskomus istutetaan ihmisiin kristillisessä kulttuurissa jopa niin lujasti, ettei uhri edes tajua kaiken olevan täyttä fuulaa ? Onhan se mahdollista. Jopa todennäköistä.

        Oikeastaan varmaa: onhan se muuallakin onnistunut.


      • Anonyymi

        Teisti huutaa Netissäkin todisteita Jumalastaan eikä tiedä että hänen syntiinlankermuksessa pimentynyt järkensä ja uinuva henkensä ei pysty ottamaan niitä vastaan. Netti kun on Saatanan materialismiä ja hihuluution uhri, kuten avaaja, käyttää sitä jatkuvasti - tekees syntiä

        Uskova saa antaa muista väärän todistuksen Julmasta silloin kun tulee uskoon , uudestisyntyy ylhäältä, Joh. 3:3,
        ja sen jälkeen. Juma mikä tekopyhä tämä hihu onkaan

        Uskova saa todistuksen Jumasta kun on jumalattoman tyhmä.
        Lisään edelliseeni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        << Ateisti huutaa todisteita Jumalasta >>

        Ei sentään. Ateisti toteaa lakonisesti, että kun en kerran usko saunatonttuihinkaan siksi, että saunatontuista ei ole ainoatakaan tieteellistä todistetta, niin en usko sitten jumaliinkaan. Ja tosiaan, ainoa mikä tämän voisi muuttaa, oisi se ensimmäinen todiste - joko saunatontusta tai jostain jumalasta.

        << Ateisti huutaa todisteita Jumalasta eikä tiedä että hänen syntiinlankermuksessa pimentynyt järkensä ja uinuva henkensä ei pysty ottamaan niitä vastaan. >>

        Vai menisikö niin päin, että kirkastunut ja kehittynyt järki tajuaa, ettei todisteet joulupukista olekaan muita kuin oman pään sisällä kuviteltuja uskomuksia. Mielestäni nimittäin se on kehitystä kun naivistisuus vähenee ihmisestä ja hän tajuaa hylätä uskomuksellisia entiteettejä elämästään. Kaikki eivät pääse tietenkään perille saakka, mutta suuri osa tajuaa, ettei saunatonttuja oikeasti ole eikä joulupukkeja tai jumalia.

        Tosiaan, eikö vaan, että muslimit sanovat myös, että he saavat varmuuden Allahilta suoraan: kun he uskovat lujasti, niin Allah todistaa itsensä heille. Mutta mutta, onko mahdollista, että ihmiseen voidaan kulttuurisesti istuttaa tuollainen Koraanin määrittelemä uskomus niin lujasti, että ihminen voi jopa uhrata itsensä tuon uskomuksensa puolesta - vaikka koko uskomus on pelkkää huuhaata ?

        Eikö se olisi hälyttävää oman uskosi kannalta: mitä jos Raamattu on ihan samanlainen, että siinä kuvattu uskomus istutetaan ihmisiin kristillisessä kulttuurissa jopa niin lujasti, ettei uhri edes tajua kaiken olevan täyttä fuulaa ? Onhan se mahdollista. Jopa todennäköistä.

        Oikeastaan varmaa: onhan se muuallakin onnistunut.

        Uskova saa todistuksen Jumasta - sanoin, usko tämä sekin NUNA


      • Anonyymi

        Ai sinä ja sinun pieni Jumasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskova saa todistuksen Jumasta - sanoin, usko tämä sekin NUNA

        << Uskova saa todistuksen Jumasta >>

        En tiedä, mikä on Juma, joten ajattelin, että se on kirjoitusvirhe ja tarkoittaa Jumalaa (muuten tuossa ei ole mitään tolkkua).

        << Uskova saa todistuksen Jumasta >>

        Mutta Allahiin uskova saa todistuksen Allahista ja saunatonttuihin uskova saa todistuksen saunatontuista (ja ufouskoinen saa todistuksen ufoista).

        Mitä sitten ?

        Tekeekö se Allahista tai ufomiehistä todellisen ?

        Eikö ?

        No, miksi se tekisi Jumalasta todellisen ?

        << usko tämä sekin NUNA >>

        Mitähän tarkoittaa "sekin nuna" ?


    • Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa ateisteja ym. että älkää ryhtykö spiritistisiin istuntoihin.
      Joku ennustajaeukko voi omata kyvyn ottaa yhteyttä henkivaltoihin, ja esim. kuolleeksi isäksi tekeytyvä henkivalta, -olento voi puhua kuolleen isäsi äänellä ja tietää isästäsi asioita, mutta se on pettävä henkivalta, se ei ole isäsi.
      Älä lähde mukaan spiritismiin !

      Tästä on kysymys Raamatussa 1. Samuelin kirjan luvussa 28.

      • Anonyymi

        Uskova saa todistuksen Jumasta
        Ladan omistaja saa hylätyn kansastustodistuksen Nivasta

        Kuten laktoosiallerkinen ajattelee "Olisi pitänyt vältää Herraa"
        ja piiloon mennä
        t. avaaja


      • Anonyymi

        << Joku ennustajaeukko voi omata kyvyn ottaa yhteyttä henkivaltoihin >>

        Ei. Sellaiset henkivallat on huuhaata. Harhaa. Ei niitä oikeasti ole olemassa.

        Pyri karsimaan noita harhoja maailmastasi, niin voit tervehtyä. Suuri muutos ajattelussasi olisi, että todella tajuat, että olet harhainen. Kun sen tajuaisit, mielenterveytesikin varmasti paranisi (en toki ole lääkäri - enkä muutenkaan alan ammattilainen).


    • Anonyymi

      Monet ovat käyneet älykästä keskustelua ateismin perusteista. Mutta ei ateismia kuitenkaan ole vielä mikään kumonnut.

      • Anonyymi

        Uskova saa todistuksen Jumasta kuten sanoin!


      • Anonyymi

        Jeesukseen Kristukseen uskovan elämästä ateismin piru on suljettu pois, ulkopuolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesukseen Kristukseen uskovan elämästä ateismin piru on suljettu pois, ulkopuolelle.

        Jeesukseen Kristukseen uskovan elämästä (jos eivät ota liikaa ehtoollisviiniä).
        elämä on tylsää ja homohtavaa
        Ainakin täällä Tampereella., lisåään edelliseeni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesukseen Kristukseen uskovan elämästä ateismin piru on suljettu pois, ulkopuolelle.

        Jeesukseen Kristukseen uskovan elämästä on ,oma elämä suljettu sen Jeesuksen ulkopuolelle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesukseen Kristukseen uskovan elämästä on ,oma elämä suljettu sen Jeesuksen ulkopuolelle

        Jos joskus mietit, miksi elämässäsi on tyhjyys, tarkoituksettomus.
        Se johtuu ateismista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos joskus mietit, miksi elämässäsi on tyhjyys, tarkoituksettomus.
        Se johtuu ateismista.

        siis: Jeesus sisälläsi aiheuttaa tyhjyytesi, hihu. Mene Tiw-Teen naisesi kanssa vaikka välillä ulos.
        USKO ITSEESI ja voita oma elämä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis: Jeesus sisälläsi aiheuttaa tyhjyytesi, hihu. Mene Tiw-Teen naisesi kanssa vaikka välillä ulos.
        USKO ITSEESI ja voita oma elämä

        Ennen uskoontuloani elämäni oli kaikin puolin hyvää elämää:
        Oli nuoruutta ja terveyttä
        Tyttöystävä
        Koulussa olin luokan parhaita.
        Rahaakin riirtävästi.

        Mutta elämässäni oli silti kumma tyhjyys, tämä kaikki hyvä ei lopultakaan minua tydyttänyt.

        Sitten tulin uskoon Herraan Jeesukseen Kristukseen, sain kaikki syntini anteeksi ja tiesin mikä on elämäni tarkoitus.
        Ja nyt minulla on loistava tulevaisuus, iankaikkinen elämä.
        Kiitos Jumalalle !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesukseen Kristukseen uskovan elämästä on ,oma elämä suljettu sen Jeesuksen ulkopuolelle

        Uskovan elämästä on järki ja ajatteleminen tiukasti suljettu pois.
        Sen näkee täällä päivittäin ja tässäkin ketjussa koko ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen uskoontuloani elämäni oli kaikin puolin hyvää elämää:
        Oli nuoruutta ja terveyttä
        Tyttöystävä
        Koulussa olin luokan parhaita.
        Rahaakin riirtävästi.

        Mutta elämässäni oli silti kumma tyhjyys, tämä kaikki hyvä ei lopultakaan minua tydyttänyt.

        Sitten tulin uskoon Herraan Jeesukseen Kristukseen, sain kaikki syntini anteeksi ja tiesin mikä on elämäni tarkoitus.
        Ja nyt minulla on loistava tulevaisuus, iankaikkinen elämä.
        Kiitos Jumalalle !

        Ei kiitosta Jumalalle tästä Koronasta. Ei edes kirkkoon pääse. ja jos pääsee se on ohmostunut. Syytös Jumalalle pahasta maalimasta joka ei tee mielestäni hyvää.

        Tekee mieli tehdä syntiä Lestatyttöjen kanssa, lisään edelliseeni, jos Jumala on noin työstään piittaamton hullu paska.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovan elämästä on järki ja ajatteleminen tiukasti suljettu pois.
        Sen näkee täällä päivittäin ja tässäkin ketjussa koko ajan.

        Mielestäni uskovien pitää alkaa tehdä samoja syntejä, jotka saivat anteeksi uskoontullesaan, jos ja kun Jumala ei osaa työtänsä (meitä auttaa).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskova saa todistuksen Jumasta kuten sanoin!

        Olen ollut uskossa toistakymmentä vuotta ja luullut saaneeni todisteen Jumalasta.
        Nyt olen ollut ateisti vielä kauemmin, eikä mielestäni mikään todista Jumalasta.


    • Anonyymi

      uskovat todistavat omassa elämässään tapahtuvasta muutoksesta. ateistit todistavat tätä vastaan, jotenkin tietäen enemmän asioista. herää kysymys onko ateismi ohjelmoitua negatiivisuutta. onko omassa pussissa kaikki ok, kun pitää puuttua uskovien asioihin

      • Anonyymi

        En puutu uskovien asioihin. Älkööt myöskään Reinikaiset ja Torpat puuttuko tieteeseen, mistä eivät mitään ymmärrä. Jos joku uskova esittää vääriä väitteitä Maan iästä tai evoluutiosta, oikaisen niitä kyllä. Muuten uskokoot miten lystäävät, kunhan eivät riko lakia.


      • "onko omassa pussissa kaikki ok, kun pitää puuttua uskovien asioihin"

        Ne pysyvävät uskovien asioina vain niin pitkään kun he pitävät ne omina asioinaan. Jos tulee kertomaan uskostaan julkiselle keskustelupalstalle, niin silloin altistaa mielipiteensä muiden kommentoinneille.

        Ja lisäksi uskovat tuppaavat esittämään uskomuksensa totuutta koskevien väitteiden muodossa, siis ennemmin "Jumala on olemassa" kuin että "uskon Jumalan olevan olemassa". Jos tällaisiä puheita kommentoi, kyseessä ei ole uskovien omiin asioihin puuttuminen, vaan totuusväittämien kommentoiminen.


      • Anonyymi

        Milloinkas uskovat muka olisivat pitäneet uskonasiansa oma asianaan, eivätkä kaikin mahdollisin tavoin väen väkisin tuputtaneet niitä aina ja kaikkialla?
        Eipä ole koskaan tapahtunut.

        Eikä uskistollo tietenkään tajua edes niin yksinkertaista asiaa, ettei elämässä tapahtuva (eli itse tehty muutos) todista yhtään mitään jonkun jumalan olemassaolosta. Minäkin olen tehnyt elämässäni todella isoja muutoksia ja aivan ilman mitään näkymättömiä mielikuvituskavereita.

        Sitä paitsi tämä on ateistipalsta. Jos tuputat täällä uskonasioitasi, käytännössä yleensä vain ateisteja eri tavoin pilkaten ja solvaten, kuten uskovat joka ikinen päivä tekevät, niin aivan turha ihmetellä palautetta. Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


    • Anonyymi

      Ennen uskoontuloani elämäni oli kaikin puolin hyvin syntistä elämää:
      Oli nuoruutta ja terveyttä
      Tyttöystävä
      Koulussa olin luokan parhaita. (opiskelu on materialismiä, välttäkää sitä)
      Rahaakin riirtävästi. (sillä saa tätä)

      Mutta elämässäni oli silti kumma tyhjyys, tämä kaikki hyvä ei lopultakaan minua tydyttänyt.

      Sitten tulin uskoon Herraan Jeesukseen Kristukseen, sain kaikki syntini anteeksi ja tiesin mikä on elämäni tarkoitus. Luovuin synnestäni yllä.

      Ja nyt minulla on loistava tulevaisuus, iankaikkinen elämä.
      Kiitos Jumalalle !

      EI kiitos tiw-teen harvahammaslestalle ex-tyttöysvälleni joka suuttui Kristuksen kanssa viettämästäni ajasta - Mikä hampaaton haisevä mätisäkki!

    • Anonyymi

      Ateistit eivät pysty tutkimaan kristittyjen jumalasuhdetta, koska on kyse hengellisestä asiasta ja ateistit elävät hengellisessä pimeydessä.
      Jumalan Hengen asiat ovat ateisteille hullutusta.
      Ja niin pitääkin olla !

      1. Korinttolaiskirje
      2:14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
      2:15 Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Uskovat eivät kykene esittämään mitään järkevää uskostaan, koska uskovat elävät järjettömyyden pimeydessä, jossa pieninkään järjen valo ei vahingossakaan pilkahda.


    • Anonyymi

      Monet kukat tuoksuvat hyvältä koska ne houkuttelevat tuoksuilla pölyttäjiä. Kukkien tuoksulla on lisääntymisfunktio, näin ne pyrkivät levittäytymään ja lisääntymään. Tällaiseksi luonto on kehittynyt pitkän ajan kuluessa maapallon olosuhteissa.

      Tämä on satojen miljoonien vuosien evoluution tulos mihin ei ole todistettu liittyvän mitään mytologista

      • Anonyymi

        Meneeköhän tämä jumalaton ateismissaan ja evoluutiouskossaan kuolemaansa ja hautaan asti.
        Ja se oli sitten siinä.


      • Anonyymi

        Väkevä eksytys - uskovat valheen .
        2. Tess. 2:11

        2 . Tess.
        2:7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
        2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
        2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,


      • Anonyymi

        [Tämä on satojen miljoonien vuosien evoluution tulos mihin ei ole todistettu liittyvän mitään mytologista.]

        Oletkos sinäkin evoluution tulos.
        Sattumalta siitetty, kalasta kehittynyt.
        Kokeileppa ja hyppää järveen sukeltelemaan syväsukelluksia - jään alle.

        -Darwin pettää ateistit!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        [Tämä on satojen miljoonien vuosien evoluution tulos mihin ei ole todistettu liittyvän mitään mytologista.]

        Oletkos sinäkin evoluution tulos.
        Sattumalta siitetty, kalasta kehittynyt.
        Kokeileppa ja hyppää järveen sukeltelemaan syväsukelluksia - jään alle.

        -Darwin pettää ateistit!

        [ - jään alle.]
        Jumala pelastaa teistit! Heikon jään ilmoitukset ovat ati-ateistaja varten.

        Jopa Luterilainen ja hänen vaimonsa Tiw_Teen Tampereelta voivat kävellä vetten päällä.
        Kelkalla sulaan, kelllutaan ja pelastutaan. Hellareihin ei kannata luottaa, n iiden laho puupää vaivaa tuottaa . kelluttaa eikun Helluttaa mättää hihhulia.

        [ - jään alle.]
        Sab i´´ snoa
        sabnoo
        pPEREKEELEEN NÄPPÄIMISTÖ

        [ - jään alle.]
        Sanoo hihu kun toinen Jumalan tiellä oli ja re
        kka vastaan tuli.


      • Anonyymi kirjoitti:

        [Tämä on satojen miljoonien vuosien evoluution tulos mihin ei ole todistettu liittyvän mitään mytologista.]

        Oletkos sinäkin evoluution tulos.
        Sattumalta siitetty, kalasta kehittynyt.
        Kokeileppa ja hyppää järveen sukeltelemaan syväsukelluksia - jään alle.

        -Darwin pettää ateistit!

        Kysymys oli osoitettu toiselle, mutta vastaan omasta puolestani.

        "Oletkos sinäkin evoluution tulos."

        Kyllä, tietenkin.

        "Sattumalta siitetty, kalasta kehittynyt."

        Onkos nyt päässyt käymään niin, että olet mennyt nielemään sokeasti ja kritiikittä saarnaajien törkeät valheet siitä, että evoluutio muka perustuisi vain sattumaan?

        "Kokeileppa ja hyppää järveen sukeltelemaan syväsukelluksia - jään alle."

        Ja mitenköhän tämä mahtaa liittyä evoluutioon? Vai onko niin että todellisten argumenttien puutteessa heittäydyt lapselliseksi.

        "-Darwin pettää ateistit!"

        Mitä tarkoitat? Vai ole tässäkin asiassa mennyt uskosi takia nielemään saarnaajien törkeät valheet siitä, että Darwin olisi muka ateisteille jokin jumala?


      • "Jos pieret paljon, olet tehnyt suuren määrän virheitä

        Tiedätkö"

        En tiedä. Mihin viittaat? Kenties siihen, että tuo "Darwin pettää" -anonyymi, jonka viestiä kommentoin (ja joka ilmeisesti on paennut keskustelusta), teki suuren määrän virheitä viestissään? Siitä voin olla samaa mieltä.


    • Anonyymi

      "Kuunnelkaa ihmeessä.."

      Entäs jos ei ole ihmettä millä kuunnella?

      Vähänkuin tarjoaisit LP-levyä kuunneltavaksi ja ei olisi soitinta?

      ja miksi avaaja on niin hiljaa katsottuaan videonsa? Nolottaako?

      • Anonyymi

        GeFOrce Teistit päihitää atistit.


    • Anonyymi

      Muuntautumista evoluutiossa tapahtuu koko ajan, esimerkiksi menkääpä ruohokentälle joka aina kasvanut voikukkia, miksi ne kukkivat aivan lyhyen varren päästä eivätkä kasvata vartta pidemmäksi? No sen takia tottakai, koska ruohonleikkuri on ajanut vuosia pitkien voikukkien varret poikki.

      No mistä ihmeestä voikukka tietää kasvattaa lyhyen varren, miettikääpä tätä.
      Dna muokkautuu siis koko ajan olosuhteiden mukaan. Elämä oppii koko ajan, kokemuksistaan. Ja nämä kokemukset painuvat sitten dna:han.

      Jaksoin kuunnella tuota leikettä viisi minuuttia alusta kunnes Reinikainen alkoi väittämään ettei elämää muka pysty syntymään oikeissa olosuhteissa.
      Juuri oikeissa olosuhteissa, aurinko sopivan lämmittävänä, vesi, ja maan eri mineraalit, kun nämä eri elementit ovat sopivassa suhteessa, niin elämää syntyy koko ajan. Reinikainen meni heti alussa pieleen väitteissään. Eikä mitään perusteluja esim. tähän elämän synnyn kieltämiseen, vain väite siitä, että vain jumala voi synnyttää elämää. No no no.

      Mutta ei evoluutio sulje silti jumalan olemassoloa pois. Voi hän tai se tai mikä lienee onkin tämä olio onkin, olla olemassa. Elämä on suuri mielenkiintoinen mysteeri. Ja jumala voisi lopettaa loputtoman piilottelunsa, niin voisi kirjoittaa sen nimenkin jälleen isolla kirjaimella!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe