kuvaan maskittomat

Anonyymi

otan maskittomista kuvat jotka liikkuu jukisilla paekoilla.tiijoksi vaan.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vainii , mitäs niil teet?

    • Anonyymi

      Ihan vapaasti. Tosin luvaton kuvaaminen on rikos.

      • Anonyymi

        Ei oo julkisella paikalla.


    • Anonyymi

      Mihin ja milloin voi tulla kuvattavaksi?

    • Anonyymi

      Niin julkisella paikalla kuten kadullakin saa kuvata ihmisiä, ellei jollain ihmisellä ole esim. t-paita jossa lukee tekstillä, MINUA EI SAA KUVATA silloin ei saa kuvata jos on sen kieltänyt.

      Kuvien julkaiseminen on tietystikin laitonta ilman tekijänoikeuden hallinnoijien eli kuvattavien lupaa, omaan käyttöön saa kuvata julkisella paikalla.

      • Anonyymi

        Julkisella paikalla sinua voi kuvata paidasta huolimatta. Vaikka popliinitakissa.


    • Anonyymi

      otan kuvat niistä jotka ottavat kuvat maskittomista. tiijoksi vaan.

    • Anonyymi

      Ulkona julkisella paikalla ei ole mitään tarvetta käyttää maskia. Sisätilat ovat asia erikseen ja valokuvaaminen ilman lupaa on siellä kielletty.

      • Anonyymi

        Esim. kaupassa saa kuvata aivan vapaasti. Ja kannattaa kuvata.


    • Anonyymi

      otan selfien. tiijoksi vaan.
      tulkaa kaikki fanit kattoo instagramista, facebookista ja onlyfansista.

    • Anonyymi

      Minä hymyilen leveästi kaikille vastaan tuleville muumioille. Jotkut hölmöt ajavat jopa autoa maski päässä, vaikka ovat yksin.

    • Anonyymi

      Avaisitko hieman asiaasi?
      Miksi kuvaat? Mitä teet kuvilla? Onko aloituksesi jonkinlainen painostusyritys saada ihmiset käyttämään maskia? Tiedätkö että osalla ihmisistä on terveydellinen syy olla käyttämättä maskia?

      • Anonyymi

        Aika kahelilta tuo vaikuttaa. Lapsena keräsimme autojen rekisterinumeroita, mutta ei niilläkään mitään tehnyt. Mitä teet kuvilla?
        LAITATKO KUVAT SEINÄLLESI :-))


    • Anonyymi

      Kun aloittaja ei näköjään osaa edes kirjoittaa, onnistuukohan kuvaaminenkaan :-)

    • Anonyymi

      Onhan se kallilla optiikalla varustettu koko kuvan saamiseksi? Ja riittäähän muistikortti? Ettei sinun tarvitsisi itse muistella? Kuin noin muuten on elämä itsessään käynyt kohdalllasi? Mitä mieluimmin muistelisit tapahtuneet jälkeen? Entä tuntuuko joskus olo ihan kahelilta?

    • Anonyymi

      Julkisella paikalla saa aina kuvata

      Julkiseksi paikaksi luokitellaan esimerkiksi kadut, torit, puistot, metsät, juna- ja bussiasemat, lentoasemien ja kauppakeskusten yleiset alueet, kirjastot, koulut ja samantapaiset julkisen palvelun laitokset, sekä sairaaloiden ja terveyskeskusten aulat ynnä muut yleisölle avoimet alueet. Näissä paikoissa saat lain mukaan kuvata vapaasti, eivätkä yksityiset henkilöt tai viranomaiset voi sitä kieltää ilman erityistä syytä. Oikeus perustuu sananvapauslakiin, jonka mukaan ”sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkaista ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.” (Toinen luku, 12. §)

      Julkisella paikalla saat siis kuvata ketä tahansa ilman hänen erillistä lupaansa, jos kuvassa ei ole mitään häntä kohtaan loukkaavaa, eikä kuvan ottaminen aiheuta hänelle vahinkoa. Toki kuvausluvan kysyminen kohteelta on hyvien tapojen mukaista, eikä ketään ole syytä kuvata hänen tahtomattaan. Silti kukaan ei voi lain mukaan vaatia sinua esimerkiksi poistamaan ottamaasi kuvaa, jos sille ei ole riittävää syytä. Rajan vetäminen riittävään syyhyn voi kuitenkin olla vaikeaa tilanteesta riippuen. Vaikka et olisikaan syyllistynyt rikokseen, on kohteen toiveen kuuleminen aina kohteliaampaa kuin lakipykäliin vetoaminen.
      Kysyvälle lupa usein myönnetään

      Joihinkin sinällään ”julkisiin” paikkoihin voidaan kuvaaminen tai kuvausvälineiden tuominen kieltää sisäänpääsyn ehtona – näitä ovat esimerkiksi museot, näyttelyt, konsertit, urheilutapahtumat, liikuntahallit ja laivat. Kaupat, baarit ja ravintolat ovat tässä asiassa harmaalla alueella: kuvaamista niissä ei teknisesti voida kieltää, mutta tapauksesta riippuen kuvaajaa voidaan pyytää poistumaan. Väkivalloin ketään ei saa kuitenkaan poistaa muu kuin vartija tai poliisi. Fiksu kuvaaja ottaa selvää ennakkoon esimerkiksi keikalle tai urheilukilpailuun mennessään, saako kuvata.

      Kuvauslupa pitää aina kysyä kotirauhan suojaamiin paikkoihin. Näitä ovat kodit, kotien piha-alueet, hotellihuoneet, vanhainkodit, asuntoautot, pukeutumis-, pesu- ja saunatilat, yleisöltä suljetut julkisten rakennusten tilat, sekä yksityistilaisuudet. Lisäksi puolijulkisissa paikoissa, kuten yritysten toimistoissa ja tuotantotiloissa, ei saa kuvata ilman erillistä suostumusta.

      Salaa kuvaaminen voidaan helposti tulkita salakatseluksi, jos se tapahtuu yksityisyyssuojan alueella, ja rangaistus voi olla sakkoja tai jopa vuosi vankeutta. Olosuhteet kuitenkin sanelevat paljon. Esimerkiksi perhejuhlissa kotitalon pihalla vieraiden yleensä oletetaan varautuneen siihen, että paikalla saatetaan kuvata, ilman lupien kyselemistä. Sen sijaan omalle tontille sijoitettu riista- tai valvontakamera pitää suunnata tarkasti niin, ettei naapurin touhut vain tallennu videolle.

      Huomaathan, että edellä mainitut säännöt koskevat nimenomaan Suomea, joka on tässä suhteessa varsin vapaa maa. Ulkomaille matkustaessasi ota selvää etukäteen kuvauslainsäädännöstä, koska se saattaa olla huomattavasti tiukempi!

    • Anonyymi

      Tottakai voit ottaa kuvan. Ihan kyllä omalla vastuulla.

    • Anonyymi

      Maskilammas ryhtyy maskipoliisiksi. Varmaan hapenpuute aiheuttanut pysyviä vaurioita.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe