Tavallaan ihan sama, mutta silti harmittaa välillä

Anonyymi

Tässä pian 40 vanhana ukkona sitä miettii miten kaikki menikin niin päin helvettiä, kuin jostain komediasta :D oikein oppikirjan mukaan, sata nolla päin vittua joka ikinen asia ja henkäys ja askel. Naurettavaa luuseriutta, kaikesta pakkotaistelusta huolimatta. Mitä enempi yritti sitä pahemmaksi asiat aina meni. Pelkkää epionnistumista, pienintäkin yksityiskohtaa myöden.

Olisi ny perkele ees jossain onnistunu, edes kerran :D mutta ei.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa lapsesta piteän luetaan Aku Ankkaa, samaan aikaan kun amerikka on enemmän "Mikki Hiiri" XD

      • Anonyymi

        Olet ottanut julkkiksista mallia.
        Hullu saa olla loppu elämän jos niitä tottelee

        Riihimäen hullusta kun otat mallia niin olet
        aina hullu. Älä apinoi julkimoita.

        Ala ihmisiksi, aikuinen mies.


    • Anonyymi

      Vai että ukkona. Kunhan rypistelet vielä toiset saman verran niin sitten voit puhua itsestäsi ukkona ja sillä toisella puoliskolla voi elämäkin asettua paremmin uomiinsa.

    • Anonyymi

      Kannattaako katsoa taakseen ja huokailla mennyttä? Auttaako se mitään?
      Käänny ympäri ja katso eteenpäin! Tulevaisuus on sinun käsissäsi. Jos haluat pelkkää p-tä, sitä tulet saamaan koska siihen olet asennoitunut. Jos taas haluat etsiä hyvää ja opetella löytämään sitä jäämättä jumiin menneeseen, elämä näyttää täysin toisenlaiselta.
      Jos olet vakaasti päättänyt olla pessimistinen ja jumiutua nurjaan puoleen, tee se toki jos siitä nautit. Sillä melkoisen nurjamielinen ihminen olet jos pidät itseäsi nelikymppisenä vanhana ukkona! Jos noin ajattelee en ihmettele että elämä käy raskaaksi.

    • Anonyymi

      Terveisiä eläkkeellä olevalta hieman vanhemmalta naiselta. Ei uraa, ei lapsia. Ei varallisuutta. Käytännössä ei siis mitään sellaista, mikä tekee ihmisestä arvokkaan tai ainakin arvostettavan ihmisen. Naisellahan arvo laskee pohjamutiin kuin vaihdevuodet on saavutettu. Lisämausteensa tähän muutenkin rajoitettuun elämään antaa korona, joka rajoittaa vielä lisää.

      On meitä siis muitakin. Kukin kärsii ja kärventelee omassa loosissaan, luusereitten yhteisöä kukaan tuskin saa aikaiseksi perustaa. Luulemme olevamme yksilöllisiä menestyksen väliinputoajia, mutta olemme osa epäonnistujien yhteisöä. Joka ei tosin yhteisöllisyyttä tunne.

    • Anonyymi

      Mutta on olemassa Jeesus jonka ritosn juurelle jokainen luuserinanitseään pitävä kelpaa. Kun vain pyytää "Jeesus tule liiserin sydämen".
      Jo rakastavat vanhemmat ovat lapsena kironneet omat lapsensa vaikka suutus päissään: ei einusta mitään tule, ei sulla mikään onnistu.
      Kyllä sinä hajottaa osaat mutta ei korjata, turhaa siet yrität ei se sulla onnistu kuitenkaan, nämä on rakastavien vanhempin lapsilleen antamia kirouksia jotka pitää heti pyytää anteeksi, ja alkaa kehua hyvin sie korjasit senkin, sekin onnistui, eli kääntää toisin päin. muuten kiroukset syöpyvät lasten mieliin ja he lopettavat kaiken ennen kuin ovat edes aloittaneet.

      Neuvo on tämä, rukoile: rakas Jeesus anna anteeksi rakastaville vanhemmilleni että he osaamatomina lannistivat ja Herra Jeesus vapauta minun sieluni, sydämeni, muistini, kaikista niistä vanhempien solvauksia joista en ole päässyt eroon ja ne ovat seuranneet minua koko elämäni, vapauta herra Jeesus minut niistä ja älä anna minun muistaa niitä ja Jeesus sinun vieressäsi annan ne ristin puuulle kannettavaksi ja sinun veressä puhdistettavaksi, ettei ne enää vaivaa elämääni. Amen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe