Narsistinen yrittäjä häiriköi

Anonyymi

Pirkkalassa senioritalon ala-aulassa toimii yrittäjä, joka ei saanut talon asukkaista asiakkaita jalkojen rassaukseen. Kostoksi hän painosti valehdellen sekä säätiön että kunnan isännitsiöitä kieltämään asukkaita käyttämästä ala-aulaa koronaan vedoten.
Mielestäni koronavaara tulee näille asukkaille juuri tämän yrittäjän ja hänen asiakkaiden mukana.
Asukkaat eivät saa oleskella ko aulassa, mutta kyseinen yrittäjä asiakkaineen kulkee siinä jopa ilman maskeja ja ilman että käyttäisivät käsidesiä.
Tämän yrittäjän vaatimuksesta talon iäkkäät monisairaat vanhukset eivät saa liikkua kuin kerroksien käytävillä ja omissa itse vuokraamissaan asunnoissa.
Postin hakeminen ja roskapussien ulosvientikin tapahtuu pääsääntöisesti aulan kautta ja se on kielletty. Nämä edellä mainitut toimenpiteet joutuu asukkaiden vieraat, joilla on aulan käyttöoikeus, suorittamaan.
Onneksi osa asukkaista pystyvät käyttämään portaita jolloin ei tarvitse kulkea aulan kautta jonka käyttökiellon sai aikaan se jalkojen rassaaja.

36

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Omaiseni on siellä. Olen mukana kerhossa Hells Angells, kertokaa yrittäjälle terveisiä. . . .

      • Anonyymi

        Käykää hän vähän jalkahoidossa porukalla,niin eiköhän juttu selviä.


    • Anonyymi

      Olen käynyt kerran ko yrittäjän vastanotolla ja en voi kehua. Jutustelu hoidon aikana oli hoitajan puolelta vain talon asukkaiden haukkumista ja itsensä kehumista .
      Toista käyntiä ei tule ja toivon myös muiden etsivän asiallista hoitoa muualta.

    • Anonyymi

      Myös minun isoäitini asuu ko talossa. Hän on todella masentunut, koska ei voi käydä ulkona haukkaamassa raitista ilmaa, hän liikkuu rollaattorilla ja ei pysty kulkemaan portaissa. Hissi ei kuulemma käy, koska se vie kiellettyyn ala-aulaan. Samoin postillatikon tyhjentäminen ei onnistu sen ollessa siellä aulassa. Minä joudun toimittamaan kauppa asiat, viemään roskat ja noutamaan postin. Tämä on kaikki sen yrittäjän ansiota.
      Tässä taitaa olla käynnissä Pirkkalan suurin vanhusten tuhoamisoperaatio.

    • Anonyymi

      Kävin vartavasten tutustumassa ko paikkaan. Siellä selvästi rikotaan koronan torjunta ohjetta. Kaikki ulkopuoliset ihmiset saavat vapaasti liikkua sen tiloissa, mutta rajotteita on asetettu vain talon asukkaille.
      Asukkaat kertoivat jopa kyseisen yrittään tulevan työtilaansa ilman hengityssuojaimia ja suuri osa hänen asiakkaista ei myöskään käytä tullessaan maskia.
      Asukkaat sanoivat koko tämän tilanteen aiheuttaneen ko yrittäjän joka luulee olevansa korvaamaton.

    • Anonyymi

      Ei kai tällaista oikeasti voi olla? Ottakaa nyt yhteyttä säätiöön tai kuntaan tai johonkin.

    • Anonyymi

      Jopa hissin senään on teipattu asukkaiden aulan käyttökieltoa julistava ilmoitus käyttäen rullan verran teippiä että ilmoitus varmasti pysyy.
      Ko yrittäjä on jatkanut työpäiväänsä pitkälle iltaan, ettei vaan asukkaat voisi käyttää aulaa kuin joskus yöllä.
      Kiusa se on pienikin kiusa.

    • Anonyymi

      Nyt kun Pirkanmaa on leviämisvaiheessa koronan suhteen, kyseinen yrittäjä jatkaa asiakkaidensa kutsumista tähän senioritaloon ja vaarantaa kaikki monisairaat vanhukset jotka ovat vuokranneet itselleen asunnon ns turvallisesta talosta.
      Miksi kunnan ja säätiön isännöitsijät sallivat tällaisen tapahtuvaksi.
      Ovatko hekin ko yrittäjän talutusnuorassa vaarantaessaan asukkaat koronalle. Miksi he eivät halua poistaa tällaista tartuntavaaraa talon asukkailta. Kohta täytyy ruveta harkitsemaan oikeustoimia kaikkia kolmea, tätä yrittäjää ja molempia isännöitsijää kohtaan.

    • Anonyymi

      Kyllä, laittakaa asia oikeuden ratkaistavaksi. Kunta, säätiö ja ko yrittäjä saisivat paljon mainetta vanhusten ja riskiryhmäläisten hoitokäytännöistä.
      Olen hengessä mukana.

    • Anonyymi

      Olen valmis osallistumaan lakimiehen kustannuksiin.
      Ihmettelen niitä y-säätiön ja kunnan isännöitsijöitä, kuinka ne kehtaavat. Onko ko yrittäjän perseen nuoleminen niin tärkeää, että otetaan lopputilin riski tai ainakin maineen menetys vanhusten terveyttä vaarannattaessa.

    • Anonyymi

      Onko tämä Pirkkalan tapa hoitaa vanhuksia ja suojata heitä koronalta.
      Sallitaan ulkopuolisten ihmisten esteetön ravaaminen senioritalossa jossa asuu puolensataa riskiryhmäläistä. Kuka kantaa vastuun sitten kun taloon tulee ensimmäinen tartunta, ko yrittäjä, kunta vai säätiö.

    • Anonyymi

      Seurannan mukaan noin 40 pros tämän jalkiksen asiakkaista kulkee senioritalon aulassa ilman kasvomaskia . Ssamoin itse yrittäjä saapuu työpisteeseensä aina ilman maskia.
      Pirkkalan kunta ja y-säätiö on ottanut melkoisen riskin palvellessaan tätä jalkisyrittäjää vanhojen monisairaiden vakituisten asukkaiden kustannuksella.

    • Anonyymi

      Törkeää Pirkkalan kunnan toiminta tässä asiassa. Kunta antaa ulkopuolisten yrittäjien ja heidän asiakkaidensa kulkea vapaasti talossa vaikka asukkaiden omaisetkin ovat lopettaneet vierailut omaistensa luona.
      Huomaa, että kunta on vain rikkaiden yrittäjien aisankannattaja välittämättä vanhusten hyvinvoinnista tai terveydestä.

    • Anonyymi

      Pirkkalan kunta ja y-säätiö jatkavat edelleen vanhusten tuhoamista. Toiminta alkaa muistuttaa Pohjois Korean mallia kuinka huonot, ei toivotut ihmiset poistetaan.
      Samaa mallia käytti myös Hitler juutalaisia eliminoidessaan.
      Pirkkala tuhoaa hyödyttömät vanhuksensa Y-säätiön avustuksella.

    • Anonyymi

      Käsittämätöntä toimintaa siinä senioritalossa. Hissin seinät on paperoitu erilaisilla ilmoituksilla, vaikka talon asukkaat, joille ne ilmoitukset ovat tarkoitetut, eivät voi käyttää hissiä koska se menee kiellettyyn aulaan. Nämä ilmoitukset tekevät hissistä todella törkyisen näköisen. ( Korjaus, hissiä voi myös asukkaat käyttää mennessään kerroksiin tai kellariin, kielto koskee ainoastaan ensimmäistä kerrosta ja ala-aulaa.)
      Ulkoeteisessä on sellainen ilmoitustaulu joka on myös asukkaiden saavutettavissa koska sinne pääsee portaita pitkin ulko-oven kautta.

    • Anonyymi

      Kysyisin tietäviltä, että saako siltä hoitoa myös keskimmäiselle jalalle? Ja mikä on sellaisen hoidon hinta?

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä, että rahasta mitä vain. On kuitenkin herkullinen kuin ruotsalainen hapansilakka, joten harkitse.
      Hän on syyllinen koko tähän vanhusten kiusaamiseen ja sekä kunnan että säätiön isännötsijöiden harhautukseen valehtelemalla ja uhkailemalla pois lähdöllä. Tämän yrittäjän lähteminen pois koko kiinteistöstä olisi asukkaille, säätiölle ja kunnalle lottovoitto.

    • Anonyymi

      Tänään tämä jalkis oli soittanut pari viikkoa sitten hoidossaan olleelle dementoituneelle asukkaalle, tule nyt hoitoon kun ei ole muita.
      Hän oli antanut ymmärtää, että tämä asukas joutuu maksamaan jos ei tule. Eihän dementoituneet vanhukset ymmärrä etuaan, vaan tällaiset huijarit petkuttavat heitä mennen tullen.
      Samaa kuulemani mukaan on tehnyt ennenkin.

    • Anonyymi

      Tuollainen dementikkojen hyväksikäyttö ja pakkomyynti ovat laittomia. Jos omaiset eivät tiedä tällaisesta toiminnasta vaikka maksavat heidän kulunsa se on melkoista välinpitämättömyyttä. Asiassa on varmaan otettava poliisiin yhteyttä meidän ulkopuolisten.
      Tällaisen yrittäjän suosiminen on kunnan ja säätiön isännöitsijöiltä jos ei rangaistavaa, niin ainakin paheksuttavaa .

    • Anonyymi

      Jos Pirkkalan kunnan- ja y-säätiön isännöitsijät sallivat tällaisen toiminnan ja vieläpä korona-aikana saavat kunnan asukkaat hävetä oman "maamme parhaan" kunnan toimintaa heikoimpia asukkaita kohtaan.
      Onko yksittäinen lakia rikkova ja vanhuksia sortava, valehteleva ja dementikkoja huijaava yrittäjä tärkeämpi kuin vanhukset ja kunnan maine.
      Kysyn kunnanjohtajalta ja muilta päättäjiltä rehellistä vastausta.

    • Anonyymi

      Vastaavia palveluja on suljettu muualla vaikka ne sijaitsevat liikerakennuksessa ja niillä on oma sisäänkäynti.
      Tällainen on oikeaa taistelua koronaa vastaan. Ottakaa Pirkkalassa oppia kuinka ihmisiä suojellaan, varsinkin vanhoja ja sairaita.

    • Anonyymi

      Nyt tänään kuulin talon asukkaiden kertomana, että kyseinen yrittäjä käy aamuisin tullessaan ja iltaisin lähtiessään hississä, vaikka hänen ei sitä tarvitse käyttää koska työpisteensä on siinä asukkailta kielletyssä aulassa.
      Niin, minulle kerrottiin, että aina tämän yrittäjän hississä käynnin jälkeen sitä asukkaiden aulan käyttön kieltävää ilmoitusta on revitty ja yrittäjä syyttää siitä repimisestä asukkaita vaikka ilmeisesti tekee sen itse saadakseen asukkaille lisää vaikeuksia.

    • Anonyymi

      Aikaisemmin kirjoittaneet eivät ole huomioineet tätä isännöisijöiden antamaa aulan käyttöoikeutta vain tämän yrittäjän asiakkaille. Siis vain yrittäjän asiakkaat saavat oleskella aulassa.
      Aikaisemmin se aula toimi myös ympärivuorokautisen hoidon osastoille asukkien ja omaisten turvallisena tapaamispaikkana. Nythän näiden ohjeiden ja kieltojen perusteella tämä yrittäjä on onnistunut estämään myös nämä todella tärkeät tapaamiset asukkaiden ja omaisten välillä.
      Missä kunnan ja säätiön isnnötsijöiden oikeudentaju piileksii.

    • Anonyymi

      Pistäydyin juuri viemässä isoäidilleni hieman purtavaa ja samalla huomasin, että se aiemmin revitty ilmoitus hissin seinässä oli jo vaihdettu uuteen.
      Saa nähdä vieläkö se yrittäjä jatkaa sitä tekemäänsä asukkaiden valheellista syyllistämistä repimällä myös tämän uuden kieltolapun.

    • Anonyymi

      Tänään minulle kertoi yksi talon asukkaista, joka syö säännöllisesti alakerran ruokalassa. Aulan oleskelutilan sohvalla istui jalkiksen asukas ilman kasvomaskia ja kun hän siitä huomautti , tämä asiakas oli vain naurahtanut ja sanonut ettei hänen tarvitse käyttää sitä maskia kuin hoitajan huoneessa.
      Tämäkö on sitä oikeaa käytöstä ja vanhusten suojelua koronapandemian aikana.
      Kunta ja säätiö siis edelleen suojelevat tätä yrittäjää vanhusten kustannuksella, sillä kyllä uusia vanhuksia tulee jos entiset sairastuvat ja kuolevat.

    • Anonyymi

      Tämän jalkkiksen pari asiakasta olisi lopettanut hänen palvelujen käytön perumalla saamansa lahjakortit. Jalkkis ei kuitenkaan suostu palauttamaan maksettujen hoitolahjojen arvoa ellei vaatijalla ole esittää kuittia ostetusta lahjakortista. Milloin lahjan antaja antaa kuitin maksusta lahjan mukana, kysyn vaan.
      Tällainen toiminta on lainvastaista kuten myös se, että kyseisen yrittäjän annetaan tuoda sairastuneita ja tauteja levittäviä asiakkaitaan senioritalon ala-aulaan jopa tällaisena koronan leviämisaikana Pirkkalan kunnan ja Y-säätiön luvalla sekä avustuksella.

    • Anonyymi

      Ihana, rauhallinen ja tautivapaa viikonloppu koska narsistiyrittäjä tautisine asiakkaineen on ollut poissa.
      Senioritalon asukkaatkin ovat saaneet kulkea ala-aulassa vapaasti ilman pidätyksen pelkoa.

    • Anonyymi

      Jälleen tänä aamuna jalkisyrittäjä hortoili ala-aulassamme ilman maskia ja samoin hänen asiakkaansa istuskeli sohvalla odottaen pääsyä hoitoon ja tietysti ilman maskia.
      Tällä asikkaalla oli kyllä hieman flunssainen olo koska niisti nenäänsä vähän väliä.
      Koska tarttuu meihin vakinaisiin asukkaisiin, siis korona???

    • Anonyymi

      Kyllä jokaisen pirkkalalaisen täytyisi katsoa hieman asiallisempi ja parempi yrittäjä jalkojensa hoitoon. Tämä meidän "ystävämme" ei ole edes ammattitidoltaan parhaiden joukossa, hinnoittelunsakin on hieman epämääräistä. Tarjoaa erikoishoitoa joka ei eroa normaalista muuten kuin puheessa ja hinta paljon korkeampi. Ainoat asiat joissa hän on paras; itsensä kehuminen ja talon asukkaiden haukkuminen.

    • Anonyymi

      Minä ja vaimoni peruimme ajan tälle yrittäjälle ihan tämän virheellisen koronatorjunnan vuoksi.
      Olemme sitä mieltä että jos koronatartuntoja halutaan estää tässä senioritalossa, ulkopuolisten liikkuminen talon tiloissa täytyy minimoida. Paras ja ensimmäinen keino on lopettaa kyseisessä tilassa tomivien yritysten toiminta koronan ajaksi, sillä eihän kukaan voi taata asiakkaiden olevan terveitä ja kaikki eivät todellakaan käytä kasvomaskeja kuten olemme saaneet lukea.

    • Anonyymi

      Myös minä ja pari ystävääni tulemme perumaan varauksemme tämän yrittäjän vastaanotolle. Toivottavasti tieto leviää ja perumiset lisääntyvät kunnes korona on voitettu. Ei tartuteta vanhuksia myöskään muualla.

    • Anonyymi

      Tässä viime viikolla kävi hupaisa episodi ala-aulassa. Istuin luokseni pikavierailulle tulleen ystäväni kanssa sohvalla ( olemme yli 8kymppisiä) juttelemassa. Siihen saapui yksi herrasmies odottelemaan jalkojen käsittelyä. Yrittäjän aika oli perinteisesti myöhässä, joten ehdimme hieman jutella myös hänen kanssaan. Hän vaikutti ystävälliseltä ja asialliselta ihmiseltä.
      Mutta kun hän tuli pois sieltä käsittelystä, räyhäsi meille, mitä te juopot loiset siinä istutte, sehän on varattu asiakkaille. Menisitte koppeihinne kuten kuuluukin ja olisitte poissa ihmisten näkyviltä.
      Hän oli saanut koulutusta koko käsittelyn ajan siltä yrittäjältä.

    • Anonyymi

      En väitä, etteikö tässä olisi ongelma. Silti toivoisin, että tämä yksi ja sama henkilö, joka uhraa kaiken energiansa tähän keskusteluketjuun, tekisi valituksen oikeasti johonkin instanssiin. Tänne laitetuilla kirjoituksilla ei ole mitään vaikutusta.

    • Anonyymi

      Näyttää tulleen 33 kirjoitusta, joista neljä on minun, aloittajan kirjoittamia. Näihin neljään olen saanut tekstin ja pyynnön kirjoittaa asiasta talon asukkaalta.

    • Anonyymi

      Näyttää joku ottavan kunnian aloituksesta mikä on minun tekemäni talossa asuvan omaiseni pyynnöstä.
      En siis asu talossa ja en myöskään asu Pirkkalassa. Toimin vain omaiseni välikätenä ja kirjoitan hänen kertomiaan kommentteja ja tapahtumia kyseisessä talossa.
      Tarkoitus on saada julkisuutta kunnan ja säätiön tavalle hoitaa vanhusten terveyttä ja turvallisuutta. Varsinkin tällaisessa säätiön omistamassa talossa jonka kaiken järjen mukaan täytyisi olla asukkailleen turvallisempi kuin normaali kerrostalo.

    • Anonyymi

      Tänään sain ensimmäisen puhelun aamupåivällä, jossa omaiseni kehui ihanaa ilmapiiririä talossa. Mutta jo alku iltapäivästä saapui viesti, että ilo oli ennenaikaista, jalkiksen asiakas oli taas ilman maskia istumassa sohvalla jonkaa oli taloa markkinoitaessa kehuttu olevan meidän, asukkaiden käytössä.
      Saa nähdä, onko pääsiäisrauhaa talon asukkaille, vai hyppääkö siellä mersun maksajia myös pyhäisin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe