Luottotiedot kun menee

Anonyymi

Kuinka pitkän ajan päästä voi hakea velkajärjestelyyn?

6

88

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hakeudu ensin velkaneuvontaan. Jono tällä hetkellä about 6kk(riippuen missä asut). Sen jälkeen velkojen saldotus yms. tietojen selvitys. Koko projektissa voi mennä yli 12kk tällä hetkellä. Aina toitotetaan, että pitäisi maksaa ulosottoon 1-2vuotta, ennen kuin voi hakeutua velkajärjestelyyn. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Voit hakea järjestelyä vaikka heti! On olemassa ostettavia palveluja, joissa lakimies hoitaa kaiken sinun puolestasi. Näiden kautta on mahdollista päästä n. 2kk ajassa velkajärjestelyyn, vs. Velkaneuvonta 12kk. Palvelujen hinta 500-1000e. Mieti oletko velkaantunut ns. Kevyin perustein, vai onko syynä jokin sairaus tms. Pikavippi/kulutusluotto/osari velkaantuminen saatta kaataa haaveet järjestelyyn pääsemisestä. Jos velkaa ei ole paljon, niin ulosotto voi olla järkevämpi(ainakin mielenterveydelle ja lompakolle).

    • Anonyymi

      Aika lavea sanoa että tiedot menee ja kysyä kuinka nopeasti pääsee järjestelyyn. Järjestelyyn pääsy ei kuulema ole ihan helppoa. 15 v ulosoton jälkee olet suju ja se on parempi.

      • Anonyymi

        Kuulemma sinnikkyys tässäkin asiassa kannattaa. Tarkoitan sinnikkyydellä tässä yhteydessä sinnikästä velkajärjestelyn hakemista, en sinnikästä velkojenmaksua. Monesti oikeus heltyy vasta muutaman velkajärjestelyhakemuksen jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulemma sinnikkyys tässäkin asiassa kannattaa. Tarkoitan sinnikkyydellä tässä yhteydessä sinnikästä velkajärjestelyn hakemista, en sinnikästä velkojenmaksua. Monesti oikeus heltyy vasta muutaman velkajärjestelyhakemuksen jälkeen.

        Jos velkaneuvojalle pääsy kestää vuoden ja järjestelyyn pari niin kyllä kolmen kierroksen jälkeen ollaan jo pitkällä ulosotossa ja sehän loppuu viidessätoistavuodessa.

        Monet kuvittelee saavansa uuden alun ja niin ei saa /pidä olla


    • Anonyymi

      Harva pääsee heti velkajärjestelyyn mutta kannattaa ottaa yhteys talous- ja velkaneuvontaan ja sieltä saa lisätietoa. Veikkaisin että keskimäärin 2-3 vuotta mutta voi olla että aiemmin, voi olla ettei siihen pääse ollenkaan. Se ei ole automaatio ja jokainen tapaus omanlaisensa.

      • Anonyymi

        Kirjoitin ylemmäs kommentin jossa kannatan ulosottoa.

        Itse olen nähnyt kuinka velalla elistellään ja kun homma kusee niin päästään velkajärjestelyyn ja neljäntenä vuonna vuotta ennen järjestelyn pättymistä ollaan jo laskeskelemassa omakotitalon rakentamista kun järjestelyn jälkeen ollaan puhtaita.

        Jos lakia velkajärjestelystä ei olisi ja ulosotto olisi ainoa niin kyllä 15 vuotta karsisi kuvitelmat. Jos 40v iässä tippuu pohja ja olet 60v kun saat tiedot takas niin varman toista ajattelet kun 50v iässä.

        Pahinta tuo korvimyöten kusessa olevien valehtelu ja siipeiy. Osahan olisi pitänyt asettaa edunvalvontasn aiemmin kun ongelmat alkoi kytemään jo ekojen velkojen kanssa kun ne meni takaajille.

        Pankki osiossa puhutaan pankin velvollisuudesta tuntea asiakas. Tottakai pankin pitää seurata velallisia ja muitakin sen takia että molemmin puolinen turva kasvaisi ja ongelmilta vältytään. Järjestely ja ulosotto ei ole kenenkää etu


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      184
      3082
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      165
      2213
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      66
      1986
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1429
    5. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      81
      1398
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      182
      1304
    7. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      97
      1231
    8. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1103
    9. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1100
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      22
      973
    Aihe