Mistä johtuu toinen kyttyrä koronakamelin selässä?

Anonyymi

Tavallinen influenssa, jollainen myös korona on, aiheuttaa yhden huiman nousun alkuvuodesta. Sitten viimeistään maaliskuussa se on ohi.

Onkohan niin, että tämä toinen kyttyrä, siis toinen nuosu flunssakäyrässä onkin rokotusten aiheuttama?
Lasketaanhan kaikki kuumeet ja kuolemat koronan syyksi kunnes on kulunut kaksi viikkoa viimeisestä rokotuksesta, siis periaatteessa kaikki rokotusten haitat voidaan laskea koronan syyksi.
Kun kaikki on rokotettu, ja heikot kuolleet pois, sanotaan, että tässä näette, rokotusten jälkeen ei ole enää koronaa, eikä sairastuneita.

Kuitenkin viimestään vuodenvaihteessa meillä on vaikka grönlantilainen koronaepidemia ja taas pitää rokottaa. Tuleehan flunssa joka talvi.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luulen tuon toisen kyttyrän johtuvan siitä, että virus on muuttunut tarttuvammaksi, kuten tapahtuu kaikissa lunssissa, myös vuodenaika on ollut otollinen.

      Normaali lunssavirus noudattaa seuraavaa kaavaa:
      1) lunssavirukset villiintyvät talvella ja lepäävät kesällä (korona on noudattanut tähän mennessä tätä kaavaa)
      2) lunssavirus mutatoituu ajan kuluessa helpommin leviäväksi ja vähemmän sairastuttavaksi.(korona on noudattanut tähän mennessä tätä kaavaa)

      • Anonyymi

        mun mielestä ei ole ollut pakkasista johtuen otollinen leviämis tai kiihtymis what ever menoon


    • Anonyymi

      Korona ei ole mikään "tavallinen" influenssavirus. Rokotuksia ei oltu vielä aloitettukaan kun uusi sairastumiskiihtyvyys alkoi syksyllä. Suomi on tullut (onneksi) koko ajan hieman jäljessä ja tällaisena puoliksi saarena tartunnat eivät ole olleet niin nopeita kun muualla.

      Korona voi olla samanlainen jatkuva riesa kuin influenssaviruksetkin, mahdollisesti rokotuksia voidaan joutua jatkamaan kun virus muuntuu. Aiemmin esiintynyt SARS Covid-1 versio sammui yllättävän nopeasti aiheuttamatta maailmanlaajuista pandemiaa, vain paikallisia epidemioita lähinnä Kiinassa. Nyt sitten virus onkin muuntunut ja tämä parhaillaan pandemiana jylläävä SARS Covid-2 onkin toista maata.

      • Anonyymi

        kyllä se eka oli ihan peestä mutta ihan normi terve ihminen sen selätti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä se eka oli ihan peestä mutta ihan normi terve ihminen sen selätti.

        Suomessa ei löydetty 2003 yhtään varmistettua SARS Covid-1:een sairastunutta. Vain yksi suomalaismies kuoli siihen Pekingissä kun oli saanut tartunnan lentokoneessa vierustoverilta. Tautiin sairastui maailmanlaajuisesti noin 8 500 henkeä, joista noin joka kymmenes kuoli. Enemmistö Kiinassa ja muualla yksittäisiä henkilöitä (Kanadan kiinalaisyhteisössä enemmän).


    • Anonyymi

      Oletetaan, että flunssa on aiheuttanut kyttyrän joka alkoi marraskuun lopulla ja oli loppumassa jo helmikuussa. Muina vuosina se on riittänyt.
      Tänä talvena ei juuri flunssaan ole kukaan mukamas sairastunut. Eikö se ole epänormaalia?
      Sitten tuo kolmas aalto kulkee rokotusten tahdissa, vanhukset menehtyvät siihen, jolloin kuolleisuus vähenee rokotusten loputtua.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoista. Löytyykö tähän epäilykseen jostain dataa. Voiko rokotuksen saanut muuttua korona positiiviseksi testissä?


      • Anonyymi

        Samat suojautumistavat tehoaa kausi-influenssaankin, joten sitä on ilmennyt vähemmän. Vakavammin influenssaan sairastuneet ovat menneet koronatestiin, mutta saaneet negatiivisen tuloksen joten sieltä nuo tilastoluvut saataisiin mutta niitä ei kerätä. Varmaan suurin osa negatiivisen koronatestin saaneista ei sairasta kumpaakaan, joten suoraan ei voida sanoa että 96-97% testatuista olisi influenssassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoista. Löytyykö tähän epäilykseen jostain dataa. Voiko rokotuksen saanut muuttua korona positiiviseksi testissä?

        Ei voi, koska koronarokotteissa ei käytetä koronavirusta. Koronarokote vain "herättää" ihmisen vastustuskyvyn koronaviruksen piikkiproteiinille.


    • Anonyymi

      niin grönlannissa ja/ tai chilessä on se perseverance vai mikä seon mönkijävirus. vuoroin vieraissa ja finnisversio on briteissä

    • Anonyymi

      Toivotaan, että korona on ohi jo maaliskuussa. Muutenhan aloittaja osoittautuu täydeksi ääliöksi.
      Viikko aikaa.

      • Anonyymi

        Kausi-influenssa on todellakin yleensä ohi maaliskuussa. Nyt tuo ennustus lienee jopa varmempi koska ihmiset suojautuu koronan takia ja siksi influenssa ei ole ollut kovin paha tänä talvena.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe