Litteä maa?

Anonyymi

Onko totta että 7-päiv... eikun 7 tähden liikkeellä olisi ehdokas joka tosissaan uskoo litteään maahan? Onko Paavokin samoilla linjoilla?

5

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tähtiliikkeessä todellakin oli litteään maahan uskovakin ehdokas. Sen sijaan Tähtiliikkeen puoluepoliittisessa ohjelmassa ei ole mitään mainintaa litteästä maasta, eikä siitä, minkä muotoiseen maahan täytyisi uskoa. Hyvin todennäköistä on, että Paavo itse kannattaa pallon muotoista maata. Sen sijaan Paavo pystyy hyvin tekemään yhteistyötä myös flättärien kanssa, koska yleensä flättäreillä on varsin konservatiiviset arvot. Sellaiset arvot, joita Paavo itsekin kannattaa!

      • Anonyymi

        Paavon kans olen jutellut aiheesta ja hän oli vahvasti sitä mieltä, että maa olisi pallo. Kuitenkin hän sanoin, että kunnioittaa toki niitä, jotka uskovat litteään maahan.


    • Anonyymi

      Jos uskotte litteään maahan on silloin puolue Perussuomalaiset.

      • Anonyymi

        Perussuomalaisten ehdokkaissa on paljonkin litteän maan kannattajia, mutta jos menet kysymään Jussi Halla-aholta, minkä muotoinen maa on, niin se nauraa sut kauas pois. Jussi Halla-aho on kirjaviisas ja tietää todellakin, että maa on pallo. Sen sijaan sosiaalisista jutuista Halla-aholla on monesti omituisia käsityksiä. Tämä kuvastanee, ettei hänellä liene sosiaalista älyä. Mutta litteään maahan itse Halla-aho ei usko. Ei hän kuitenkaan pidä sitä kynnyskysymyksenä, jos joku ehdokkaista litteään maahan uskookin.


    • Anonyymi

      No niin mietitäänpä teologiaa. Olen kuullut Juutalaisilla olevan syntipukkiperinteen todennäköisesti vieläkin voimassa. Virallisesti kerrotaan, että kyseessä todella on nelijalkainen pukki. Mutta yllätys yllätys kyseessä onkin ihminen. Tämä ihminen kuulemma voidaan kasvattaa lapsuudesta asti sillä tavalla, että hänestä tehdään hyljeksitty ja päälle syljetty ihmien josta liikkuu kaikenlaisia pahansuovia juoruja. Nämä juorut saattavat pitää paikkansa jonkun muun kohdalla, joka on yhteisössä arvostetussa asemassa ja juutalaisyhteisö ajattelee ettei juuri tämän henkilön kuulu sovittaa rangaistusta vaan siihen määrätään hänen puolestaan joku muu yhteisössä alempiarvoisena pidetty henkilö. Tämä henkilö voi olla juuri tämä lapsesta asti tähän tarkoitukseen kasvatettu ihminen. Tällaista sanottaneen Kiiraslapsikasvatuksesksi. Tehtäköön selväksi, että tämä ihminen surmataan ja he harvoin elävät yli 30-vuotiaiksi. Joskus tällaiseksi voi valikoitua ihminen, joka ei edes ole Juutalainen, tämän saattaa ratkaista vaikka tämän "kiiraslapsen" vanhempien toiminta ja taustat. Minusta jokaisen ihmisen tulee sovittaa itse pahat tekonsa ja muut konkelonsa eikä jonkun toisen tai jonkun uhrilapsen. Minä ainakaan en suostu kenenkään paskiaisen rikoksia sovittamaan ja kärsimään niistä maanpäällisessä elämässä enkä yhtään enempää tuonpuoleisessa tai suostua siellä jonkun moolokin syötäväksi, jotta joku hirttämätön niljake saisi pelastuksensa. Turhaa soitella työpaikoille ja hankkia potkuja tai torpedoida työhakuja, turhs soitella kelalle ja työvoimatoimistoon ja katkoa yhteiskunnan tukia ja vaikka menisi kämppä alta tuon takia, en suostu vaikka pitäisi kuolla nälkään. Ei auta asiaa vaikka kuinka salajuottaisi minulle LSD-kahvia ja koettaisi sillä muunnella tajuntaani. Ei auta vaikka sylkisi maineeni naisten silmissä ja jäisin vaille inttiimikontakateja, ei auta vaikka veisi metsämökkiin kidutettavaksi vaikka ruoskimalla ja raajoja katkomalla ja uhkaisi ties millaislla lopuilla. Päinvastoin tuollaisessa vain kasvaa viha ja uhma tuollaisia vaatimuksia kohtaan. EI auta myöskään lahjonta eikä hyvittely. Yksinkertaisesti minua ei saa suostumaan tuollaiseen millään keinolla. Jokainen tekee pahat tekonsa, jos on tehdäkseen ja vastaa tuomioistuimessa niin maallisessa kuin tuonpuoleissakin niistä itse eikä kukaan muu. PISTE.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe