Kommunistinen liike on aina ollut kansainvälistä tai ainakin sen on pyrkinyt siihen.

Anonyymi

25

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitähän nyt Teidän Arvoisat Totiset Toverit mielestänne tarkoittaa sellainen asia kuin nyt VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI sekä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI LUOMAKUNTAOPPI sekä vielä KANSALLISKOMMUNISMI ja KANSALLISSOSIALISMI sekä KANSALLISDEOKRATISMI rs. Meidän pitää vielä kysyä jotain sellaista, että onko todella RACSISMUS ET FACSISMUS ja STALINIMUS ET LENINISMUS täysin sama asia siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA niin ja vielä A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen LUONTOAVARUUS ja N-ULOTTEINEN KATEGORIA- eli LAATUAVARUUS. Meidän pitää nyt vielä muistaa jotain sellaista, että todella on olemassa vielä sellainen kuviokellunta kuin nyt MATERIALISTINEN FILOSOFIA JA SOSIOLOGIA DN ja DIALECTICA NATURALIS DN sekä Luonnon Dialektiikka DN LD rs:n tietoteorian lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI DN LD rs.

      • Anonyymi

        Onhan nyt se asia totta, että KOMMUNISMUS ja SOZIALISMUS rs:ää on kahdenlaista siis Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT ja Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT sekä vielä VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI rs. Nyt NATSISOSSUT ja NATSIKOMUT sekä NATSIDEMARIT perustuvat A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus sekä vielä Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään.

        Me voimme vielä todeta jotain sellaista, että Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi perustuu Materialistinen Filosofia ja Sosiologia sekä vielä DIALECTICA NATURALIS DN LD rs:ään. Niin ja nyt DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA sekä B)N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs.

        Niin ja nyt me tiedämme vielä sen asian, että NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT sekä NATSIDEMARIT perustuvat todella Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja vielä A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ään. Haluaisin vielä tietää sen kuvion, että voivatko nyt takuuvarmasti NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT sekä NATSIDEMARIT ja VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI rs perustaa Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen Materialistinen Filosofia ja Sosiologia sekä Luonnon Dialektiikka DN LD rs:ään, Mitä nyt haluavat sanoa HISTORIA ja FILOSOFIA rs:n harrastajat ja tutkijat sekä vielä Leninistit ja Teräsmiehet?


    • Anonyymi

      Murhauttaja on Putin. Tyypillistä Venäläisiltä hallitsijoilta, toveri Stalin
      syyllistyi samaan murhautti Trotskin Etelä-Amerikassa.

      • Anonyymi

        Mistä ihmeestä Te Arvoisat PERSUNEROT tiedätte sen kuvion olevan totta, että vain ja ainoastaan murhauttaja on PUTIN?

        Voihan nyt tilanne olla se kuvio, että jokaikinen Länsimainen PUOLUEPOMO voi olla niin sanottu murhauttaja, sillä pitäähän nyt totisesti olla mahdollista kukistaa tai ainakin hiljentää kaikentasoinen VASTUSTUS vai kuinka Pastori ExTyökkäri ja Totuususkovaiset sekä Don PartaCusi ja Totuusjumaliset.

        Mitä kaikkea Don PartaCusi ja ONNIJUMALISET tarkoittaa tässä ja nyt Vallankumouksellinen TAISTELU? Olen ollut ymmärtävinäni totisesti sen asian, että Vallankumoustoiminta ei ole Pastorit ja Porvarit sekä Paronit rs:n julistamaa Pyhää Taistelutoimintaa vaan raakaa ja verenhimoista Sapelien Kalistelua, jossa on toiminnassa ainakin Kaksi Osapuolta ja eivät edes HENKIMAAKUVIOT tiedä eivät ainakaan tasan tarkkaan sitä, että kuka tai ketkä voittavat.

        Olen ollut tietävinäni jotain sellaista, että tällä hetkellä Poliittinen ASETAISTELU voi olla edessä ainakin kaikkien heidän kohdalla, jotka ovat jotenkin sidoksissa sellaiseen aatekuvioon tai sotarintamaan kuin nyt TERÄSMIEHET ja LENINISTIT sekä RACSISMUS ET FASISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:ään. Me ulkopuoliset voimme vain kysyä sitä, että pitäisiköhän nyt Puoluetaistelun voittaa Äärimmäinen OIKEISTO vai Äärimmäinen VASEMMISTO. Mitä todella nyt haluavat vastata meidän Katunarrien ja Kulkureiden uteluun Teräsmiehet ja Leninistit vai nyt Rotuoppineet tai Ruoskaoppineet?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei näytä palstan kommunistit tietävän miksi NKP:n jäsen Lirvinenko murhattiin...
      Miksihän ne ei tiedä, eikö ne lue mediaa vai onko heiltä kielletty tietämästä !

      • Anonyymi

        Minkä vuoksi NKP:n jäsen Litvinenko murhattiin Teidän Arvoisat Pastorit ja Porvarit sekä Paronit mielestänne?
        Voitteko Te SINIMUSTAT olla täysin varmoja siitä asiasta, että KGB ja Vastaavat todellakin murhasivat jopa NKP rs:n jäsenen?
        Voisiko olla se kuvio mahdollinen, että tosiasiassa NKP:n jäsenen tai jäseniä murhasivat HYVÄ LÄNSI rs:n kannattajat ja jäsenistö?
        Mitä hyötyä todella oli NKP rs:n kannattajille sellaisesta kuviosta kuin nyt se asia, että HE alkaisivat murhata omaa jäsenistöään tai vastaavia?
        Mitä nyt haluavat sanoa erään kulkurin ja katunarrin uteluun Pastori ExTyökkäri ja ONNIPORVARIT sekä vielä Don PartaCusi ja ONNITOVERIT?


    • Anonyymi

      Onko todella kaikki Kommunistinen PUOLUE rs:n takana oleva TIETOKUVIO rs täysin samanlaista vai voimmeko todeta, että on ainakin olemassa Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT ja Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT sekä Kansallisdemokratismi eli Natsidemarit ja COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä KOMUT ja SOSSUT rs?

      • Anonyymi

        Miksi nyt Me emme voisi miettiä esimerkiksi sitä asiaa, että MIKSI todella edes KOMUT ja SOSSUT eivät tiedä sitä asiaa, että mitä kaikkea todella tarkoittaa tässsä ja nyt KOMMUNISTINEN TYÖLÄISLIIKE eli COMMUNISTIC LABOUR MOVEMENT rs?

        Niin ja tietääkö todella Pastori ExTyökkäri ja ONNIPORVARIT sekä Don PartaCusi ja ONNITOVERIT rs sitä kuviokelluntaa, että miksi nyt AATERITARIT eivät halua miettiä sitä asiaa, että mitä todella tarkoittaa KANSALLISKOMMUNISMI ja KANSALLISSOSIALISMI sekä KANASALLISDEMOKRATISMI ja KOMUT sekä SOSSUT rs.

        Mehän voimme vielä todeta, että on nyt myös vielä olemassa sellainen asiakuvio kuin nyt VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI sekä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI NATUROLOGIA rs. Onhan vielä olenassa sellainen kuvio kuin nyt Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA ja vielä Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs. Niin ja me voimme sanoa vielä jotain sellaista, että Leniniläinen Materialistin Filosofia rs perustuu ja pohjautuu todellakin Objektiivinen Idealismi ja Moraalifilosofia rs:ää lähellä oleviin kehitelmiin siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja vielä A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ään. Onhan vielä HYVÄ ASIA tuoda kehiin se kuvio, että Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN rs tarkoittaa taas jotain sellaista kuin nyt totisesti sitä, että kaikki siis KAIKKI perustuu DIALECTICA NATURALIS DN rs:ään eli toisin sanoin DN LD rs:n tietoteorian lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs.


    • Aloitus tapojensa mukaisesti ei kulje historian totuuden mukana. Litvinenkon murhan aikana Venäjällä ei ollut Neuvostoliiton kommunistista puoluetta. Porvarit nousivat valtaan ja lakkauttivat NKP:n.

      Litvinenko loikkasi porvarilliselta Venäjältä porvareiden hallitsemaan Englantiin. Englannin vakoilupalvelu huomasi Litvinenkon vakoilevan Venäjän hyväksi. James Bond kutsuttiin paikalle lausunnolla: Lupa tappaa.

      Leikki sikseen vaikka Englanti on hyvinkin voinut teloituttaa kaksoisagentti Litivnenkon. Totuutta tuskin löytyy.
      1990 luku oli Venäjällä nousevien kapitalistien taistelukenttä. "Sota" yhteiskunnan omaisuudesta oli raaka ja julma. Ne jotka selviytyivät keskinäisistä kahinoista, niistä syntyi oligarkkikapitalisteja. Luultavasti nousevat kapitalistit teloittivat satoja kilpailevia kanssavelijiään. Litvinenko kuoli vuonna 2006 keskellä kovimpia kapitalisteiksi pyrkivien aikoja.
      Aikakausi oli Jeltsinin aikakautta. Jeltsin oli NKP:n jäsen mutta lakkautti valtaantulonsa jälkeen NKP:n vuonna 1991 tai 1992. Aloitus ei tätäkään tiennyt.

      1990 luvulla Venäjällä ei vallinnut muuta laillisuutta kuin valtion omaisuuden ryöstämisen oikeus.
      Voidaan siis todeta, että James Bond nousi haudasta ja surmasi Litvinenkon tai joku muu oli asialla, luultavasti kilpaileva kapitalistiksi pyrkivä venäläinen tai koko juttu on kyhätty lännessä aikuisille iltasaduksi. Miksi?
      Litvinenkon myrkkymurhan tekijäksi esitetään tyhmää venäläistä, joka ei ymmärtänyt että myrkkyjäämät voidaan tutkia. Samaan aikaan venäläisten kerrotaan olevan myrkkyspesialisteja. Joopa joo, niinpä niin.

      Kaksi asiaa ovat varmoja.
      1, NKP ei surmannut Litvinenkoa eikä muutkaan kommunistit. Aloituksen linkissä niin ei väitetäkään.
      2. Linkin sanoman mukaan Litvinenko arvosteli Putinin hallintoa ennen kuolemaansa vuonna 2006. Näin ei voinut tapahtua, koska Putin nousi vallan kahvaan myöhemmin.

      Mitä tiedämme?
      James Bond nousi ylös ja murhasi Litvinenkon USA:n CIAN määräyksestä. Englannin vastavakoilu on syytön. Jeesus lähetti taivaasta tällaisen sanoman Tukholmaan ja sieltä se esitettiin valituille ehdolla ettei sitä saa julkistaa.

      Sen tiedämme.
      Kapitalisteiksi nousevat käyttivät toisiaan vastaan väkivaltaa, jopa murhia päästäkseen rikkaksi.
      Karl Marx on todennut samaa Pääoma I teoksessa; rahanahne porvari on valmis mihin tahansa rikokseen saadakseen lisää rikkautta.

      • Anonyymi

        Vladimir Putinin johtama "tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", ja tuo suluissa oleva teksti löytyy sanatarkasti myös sinun omasta kommentistasi 18.12.2019 klo 17:32 Suomi24:n aloituksessa "Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa".
        Miksi sinä tuosta huolimatta tuet tuon fasistisen Venäjän valloitussotaa Ukrainaan kuuluvalla Krimillä ja Itä-Ukrainassa?

        "Karl Marx on todennut samaa Pääoma I teoksessa; rahanahne porvari on valmis mihin tahansa rikokseen saadakseen lisää rikkautta."

        Suur-Neuvostoliittoa koko Suomen valloituksella tavoitellut Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin johto oli vähintään yhtä ahne ja rikokseen valmis kuin Kalle Marxin moittima porvarikin määrätessään punaisen rosvoarmeijansa pienen, rauhallisen Suomemme kimppuun marraskuussa 1939.
        Teidän suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden pylväspyhimyksenänne palvoma Otto Suomensyöjä Kuusinen vielä erikseen pyysi tuon rosvoarmeijan tuloa Suomen miehittäjäksi, valloittajaksi ja ryöstäjäksi, siis tekemään hyökkäyssodalla rikoksen maatamme vastaan.


    • Anonyymi

      Jos Litvinenko on murhattu Englannissa, syyllisiä joka tapauksessa ovat porvarit.

      • Anonyymi

        Annoit uuden todistuksen siitä että pkommari osaa vain valehdella...
        Sen vuoksi kansa kantaa pkommarit jossakin vaiheessa pkaivoon...
        Kommarit tosin avustavat itsensä tuhoamiosessa.. Jos kommari
        ei pysty riitelemään muiden kanssa, se riitelee itsensä kanssa,
        kertoo TMTT...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Annoit uuden todistuksen siitä että pkommari osaa vain valehdella...
        Sen vuoksi kansa kantaa pkommarit jossakin vaiheessa pkaivoon...
        Kommarit tosin avustavat itsensä tuhoamiosessa.. Jos kommari
        ei pysty riitelemään muiden kanssa, se riitelee itsensä kanssa,
        kertoo TMTT...

        Mitä eroa on todella NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT sekä NATSIDEMARIT rs:n välillä Arvoisa Don PartaCusi ja ONNISOTURIT ja Pastori ExTyökkäri ja ONNIPORVARIT rs?

        Voisivatkohan nyt Teräsmiehet ja Leninistit vastata erään Katunarrin ja Kulkurin uteluihin?

        Nyt haluaisin vielä tietää jotain siitä kuviosta, joka on sama asia kuin nyt RACSISMUS ET FACSISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS siis sen asian todella takuuvarmasti, että ovatkohan nyt todella RACSISMUS ET FACSISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS sisällöllisesti täysin sama asia. Ovathan nyt STALINISMUS ET LENINISMUS ja RACSISMUS ET FACSISMUS sellainen kuviokellunta, jotka molemmat pohjautuvat Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ään. Onhan nyt ilmeisesti Teräsmiehet ja Leninistit rs:lle ainakin osittain selvillä se kuvio, että Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN rs on varmasti täysin eri asia kuin nyt Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA rs, sillä Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs perustuu ja pohjautuu DIALECTICA NATURALIS rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:ään.


    • Anonyymi

      Aloituksen porvaritrolli jäi kiinni valehtelusta. Valehteli viittaamansa linkin sisältöön. Porvareille kelpaa mikä tahansa valehtelu. Totuudella ei ole merkitystä.
      Toinen porvaritrolli vetää mukaan talvisotaa ja Krimiä ja joilla tapahtumilla ei ole mitään yhteyttä siihen, kuka murhasi Litvinenkon. Hänkin valehtelee sumeilematta.

      Litvinenkon on voinut murhata aivan hyvin joku suomalainen palkkamurhaaja, esim. äärimmäisen oikealla oleva persu CIA:n käskystä. Englannin porvarit kehittivät sittemmin asiasta oman stoorin.
      Mikä jää satunnaiselle lukijalle aloituksesta. Hän olettaa NKP:n jäsenen murhanneen maanmiehensä vaikka puolue oli kadonnut vuosia aikaisemmin.
      Että ne kehtaa, kyllä ne kehtaa.

    • Anonyymi

      NKP:n kommunisti Litvinenko!
      Litvinenko kuoli 2006. NKP lakkasi olemasta 15 vuotta aikaisemmin. Hän ei voinut olla NKP:n jäsen. Aloitus valehteli rankasti.
      Litvinenko karkasi Venäjältä Englannin vakoilupalvelun toimeen. Hänen on lausuttu olleen kaksoisagentti ja siinä virassa vakoilleen syntymämaalleen Venäjälle.

      Englannin media on ilmoittanut, että Litvinenko myrkytettiin. Engl. media on arvellut myrkyttäjäksi Venäjän vakoiluelimiä. Miksi ei mieluummin Englantia, joka huomasi Litvinenkon vakoilevan Venäjän hyväksi. Kolmas vaihtoehto on että L. yksinkertaisesti kuoli ja kuoleman jälkeen hänen ympärilleen rakennettiin myytti.
      Vakoilun maailmassa normaali tapaus.
      Kukaan ei tiedä totuutta. Ei tämän kirjoittajakaan. Totuus on että vakoilun maailmassa agentit määrätään tappamaan toisiaan tarvittaessa. Tuhansista tällaisista murhista yleensä vaietaan. Joistakin tehdään poliittisia marttyyrejä.

      Litvinenkon tapauksessa porvarit parjasivat porvareita hänen itsensä ollessa myös porvari.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, argumenttisi todistavat sinun olevan hävinneen osapuolen kommunistimulkero. Lisäksi sinua näkkyy viituttavan aivan kamalasti se että kommunistit ovat kuolemassa sukupuuttoon kun kansa kantaa kommunisteja pkaivoon ja senlisäksi kommunistit vihaavat elämää ja elämä tietysti hylkää vihamiehensä.

        Kiitos kun noin reilusti tunnustit sen että kompurat saavat jatkuvasti kamalasti ihan vaan turpiin ja kuolevat sukupuuttoon. Tosiasiat pysyvät tosiasioina vaikka jotku kompurat yrittävätkin valehdella niin prkleesti.


    • Anonyymi

      Kommunistipropagandaan ei kannata luottaa, ovat valehdelleet perusta-
      misestaan saakka viimevuosisadan alusta saakka. Paljon valheita.

    • Anonyymi

      Arvoisat lukijat.
      Aloituksen aihe oli venäläisen Litvinenkon murha ja jonka olisi suorittanut olemattoman puoleen jäsenen toimesta.

      Mikään uutinen Suomen kielellä ei ole näin kertonut eikä kerro aloituksen linkkikään.
      Kun valhe on paljastettu niin aloitus parjaa tapahtumasta suomalaisia kommunisteja - tyypillistä persuoikeiston propagandaa.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, suurin valehtelija on pkomu.
        Kiitos muistuttamisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, suurin valehtelija on pkomu.
        Kiitos muistuttamisesta.

        HAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

        Komujen kannatus on n. -10% !!!!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

        Komujen kannatus on n. -10% !!!!!!!!!!!!!!!!

        Niin on. Ja sen vuoksi kansa kantoi kompurat likakaivoon ja meidän kunnassa ei ole enää yhtään kompuraa...

        Sitä saa mitä tilaa.... lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


    • Anonyymi

      Suurin valehtelija tässä viestiketjussa housuunsa k....iva persu.
      Litvinenkon murhaaja ei voinut olla NL:n kommunistisen puolueen jäsen. Aloituksen linkkikään niin ei kerro. Persupaholainen keksii omiaan.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa pkomu on maailman suurin valehtelija. Jas kansa on kantanut sen vuoksi pkomut pkaivoon... Se pituinen on tarina pkomuista...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa pkomu on maailman suurin valehtelija. Jas kansa on kantanut sen vuoksi pkomut pkaivoon... Se pituinen on tarina pkomuista...

        Olet oikeassa, kamraati. Puhut vain totta !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe