Yllättävä tutkimus: Tavallinen flunssavirus syrjäyttää ja torjuu Koronan

Anonyymi

Lukekaapa tämä uutinen, joka on julkaistu tänään Iltalehden sivuilla. Uuden tutkimuksen mukaan normaali flunssavirus pystyy syrjäyttämään Koronaviruksen ja siis ilmeisesti pitämään sen kurissa, korona flunssavirus estää koronavirusta pääsemästä soluihin:

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/ee84763f-ccaa-43b1-bd9a-b7c0d66f1255


En nyt ole mitenkään maskivastainen, vaikka kaikki noita rättejä varmasti inhoaa. Mutta tuon uutisen lukeminen pisti väkisin miettimään oliko maskien yleistyminen paha virhe. Jos kerran tavallinen flunssavirus pystyy estämään koronaa tartuttamasta soluja niin ehkä meille kaikille olisi ollut parempi antaa ihan tavallisen flunssan levitä. Omituista kyllä kaikkien inhoama tavallinen flunssaräkätauti olisi ollut siis kaikkien etu. Nyt kuitenkin maskien ja käsidesin käyttö on torjunut tavallisen flunssankin ja tuon uutisen perusteella se on huono asia, koska maskien ja käsidesin käytön takia korona on voinut riehua ilman, että sen on tarvinnut kilpailla tavallisen flunssaviruksen kanssa. Voisiko sisi olla, että maskit estää tavallisen flunssan liiankin hyvin, mutta korona ne ei torju riitävän hyvin ja siksi koronavirus on päässyt riehumaan vapaasti tarvitsematta kilpailla tavallisen flunssan kanssa.

Itselläni ainakin ei ole viime syksyn ja tämän talven aikana ollut edes sitä tavallista lunssaa. Outoa kyllä se ei siis ehkä olekaan hyvä asia. Itsestäni onkin monesti tuntunut, että koronatapaukset karkasi nousuun kun maskien käyttö yleistyi. Mitä jos tavallisen flunssan nujertumisella maskien ja käsidesin takia johti siihen, että koronaviruksella ei enää ollut kilpailijaa ja se on päässyt sen takia leviämään niin kuin se on levinnyt.

Nyt varmasti maskit on tarpeen, mutta oliko niiden yleistyminen sittenkin virhe? Tuon uutisen perusteella ehkä oli.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos tuo pitää paikkansa niin sillon taallinen flunssa pystyisi edellen torjumaan koronaa. Eli etenkin maskipakon ajaminen voikin olla huono juttu. Tosin nyt kun tilanne on päässyt nykyiseen pisteeseenvoi olla myöhäistä korjata sitä virhettä mikä ehkä tehtiin maskien yleistyessä. Ironista kyllä olisi siis ehkä ollut parempi, jos porukka olisi aivastellut toistensa naamalle tavallista flunssvirusta, mutta maskien takia takia niin ei käynyt ja nyt niinsanonutusti hevonen on päässyt tallista karkuun tun mokan takia. Eikös se maailmallakin vaikuttanut siltä, että maskien käyttöönotto vain lisäsi koronatapauksesia. Nyt sitten on suomessakin myöhäistä varmaan kkorjata tuota kun korona on päässyt leviämään noin paljon.

    • Anonyymi

      Mikäli noin tosiaan on niin Koronavirus varmaan nauraisi partaansa, jos sillä sellainen olisi. Ihminen yrittää epätoivoissaan estää Koronaa leviämästä, mutta siivoaakin pois tavallisen flunssaviruksen, joka kilpailee koronan kanssa ja päihittää sen. Eli sen sijaan, että saatas normaali flunssa saadaankin korona. Emämunaus.

    • Anonyymi

      Iltalehti uutisoi asiat päin vittua tässäkin tapauksessa, joten en suosittele lukemaan.

      • Anonyymi

        Millä perusteella tuo Iltalehden uutinen muka olisi jotenkin pielessä?
        Sinuako sitten muka pitäisi jokaisen uskoa noin vaan? Tuollaisia esittämiäsi väitteitäkö ilman perusteluita sitten muka pitäs uskoa? Jospa nyt edes perustelisit väitteesi ja esittäisit joitain todisteita väittesi tueksi.

        Suosittelen ettei kukaan usko jotain random tyyppiä, joka ei edes perustele väitteitään. Netti on pullollaan tyyppejä, jotka kiistää Ammattimaisten tutkijoiden tutkimustulokset ja kuvittelevat itse tietävänsä asiat paremmin kuin ne joiden työtä asia on.


      • Anonyymi

        Miltä osin tuo uutinen muka ei pidä paikkaansa? Jospa nyt edes perustelisit väitteesi. Tai ehkä et vain halua ihmisten tietävän koko asista ja kehotat siksi ihmisiä olemaan lukematta uutista?


      • Anonyymi

        Ihan asiallinen tuo uutinen on, eli ei ole mitään syytä olla lukematta sitä.


    • Anonyymi

      Lammaskansan puhetta.

    • Anonyymi

      Tuohan on tavallaan luonnollista. Flunssavirus on käynnistänyt solujen torjuntatoimet, joten myöhemmin tuleva toinen viruksen yritykset tartuntaan kilpistyy tähän. Onnellinen tilanne tässä tapauksessa olisi se että flunssavirus aiheuttaa ihmiselle vähemmän hengenvaarallisen sairuden, joskin sekin on kuolemanvaara eräille.

      Ongelma on vaan siinä että on aika hankalaa hankkia flunssatartunta ensin ja sen parannuttua, suojaustoiminto päättyy jonkin ajan kuluessa. Parempi vaihtoehto on siis torjua molemmat oikealla suojautumisella.

    • Anonyymi

      Täyttä humpuukia ollut lääketehtailijoitten suunnittelemana.
      Nyt vaan syylliset esille ja samat tuomiot kuin Nürnbergissä jaettiin aikanaan.

      • Anonyymi

        juurikin niin maailman laajuinen petos käynnissä ,nähdään akanaan miten ilta lehti puhuu ,kenenkä leipää syöt ja niin edelleen,edellinen kiroittaja sanoi asiaa !


    • Anonyymi

      En lukenut kirjoitusta, mutta esim. tavallisen nuhakuumeen aiheuttajia oli joskus jonkun artikkelin mukaan 53 erilaista. Varsinaisia A- ja B- influenssaviruksia ja niiden variaatioita useita, ja vuosittain vaihtuvia, jotka nekin kykenevät aiheuttamaan potilaan kuoleman jälkitauteineen. On todella mahdollista, että jotkin virukset ovat toistensa vihollisia, samoin jotkut virukset tappavat bakteerieta, mutta asia vaatii paljon tutkimuksia ja sitten nimenomaan ko. viruksen istuttamista juur oikealla hetkellä, kun henkilöllä on mahdollisuus saada koronatartunta. ELI TIEDOLLA EI SUORAA MERKITYSTÄ nykytilanteeseen. Onhan niitä tutkimuksia, joiden pohjalta istutettiin matoinfektio potilaaseen, jotta saataisiin hillittyä vaikeita allergiaoireita. Allergikkona en kyllä silti huolisi matoja tilalle, Pidän ihottumani ja nuhani mieluimmin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe