Miksi vuokralainen särkee vuokra asuntonsa?

Anonyymi

Uskomattomia juttuja on näistä asuntonsa särkijöistä. Eikö mitään rotia saa mikään taho särkemiseen? Ja miksi vuokralaisella on niin paljon oikeuksia vaikkei maksa vuokriaan?

36

206

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oulaisissa eräs nainen otti rivari kämpän vuokralle eikä maksanut edes sähkölaskujaan, nyt vuosi mennyt ja jääkaapissa vuoden vanhoja ruokia.

      • Anonyymi

        Selvästi ihan kiusallaan ei häivy kämpästäsi. Nooo, laita ulosottoon kaikki kulut. Eiköhän joskus tajua kun on kodittomana.


      • Anonyymi

        Olkaa tarkkana tämän naikkosen kanssa. Se ottaa kämpän vuokralle ja ei ole tarkoitustakaan maksaa vuokraa ja häipyä. Ja tuleepa näkymään tämänkin teot luottotietoihin. Joten tarkistakaa luottotiedot myös siivous ja remontti kuluista.


      • Anonyymi

        Ei uskalla ottaa vuokralaista. Vaikka särkisi ja sotkisi koko asunnon eikä maksa vuokraa, niin ei saa ulos asunnosta. Ainoastaan jos itse muuttaa asuntoon ja siinäkin on pitkä irtisanomosaika. On neksi siisti sukulainen asuu meidän omistamassa asunnossa vielä kolme vuotta. Sitten asunto on pakko myydä. Myöhemmin olisimme itse sinne muuttaneet, mutta emme pysty kolmen vuoden päästä. Laittakaa kauhean näköiset jermut vuokralaisen ovelle uhkailemaan niin varmasti asunnon sotkeva ja särkevä vuokralainen lähtee. Niin minä tekisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olkaa tarkkana tämän naikkosen kanssa. Se ottaa kämpän vuokralle ja ei ole tarkoitustakaan maksaa vuokraa ja häipyä. Ja tuleepa näkymään tämänkin teot luottotietoihin. Joten tarkistakaa luottotiedot myös siivous ja remontti kuluista.

        Ja nyt on sen tyttökin vastuussa vuokrista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olkaa tarkkana tämän naikkosen kanssa. Se ottaa kämpän vuokralle ja ei ole tarkoitustakaan maksaa vuokraa ja häipyä. Ja tuleepa näkymään tämänkin teot luottotietoihin. Joten tarkistakaa luottotiedot myös siivous ja remontti kuluista.

        Nyt hänen tyttönsä on myös vastuussa vuokra saatavista.


    • Anonyymi

      Vinkki: Kannattaisi sijoittaa vippifirmoihin parasiittisaarten kautta.

      • Anonyymi

        Niin tai Saksaan laittaa alkoholi posti myynti. Suomeen olisi paljon potentiaalia Alkon kilpailijaksi.


    • Anonyymi

      Laittakaa vuokra isännän ja emännät aina saatavat ulosottoon niin näkevät muutkin tulevan vuokralaisen edesottamukset. Saisivat olla ihan kodittomina että oppisivat

    • Anonyymi

      Kämppä kannattaa aina hajottaa kostona korkeista vuokrista.

      • Anonyymi

        Olet varmaan sitten ihan koditon.


      • Anonyymi

        Vuokralaista kannattaa aina painaa kakkoseen kostona hajonneista kämpistä.


      • Anonyymi

        Miksi ylipäätään sitten ottaa vastaan sellaisen asunnon jossa on liian korkea vuokra? Miksei hae opiskelijakämppää, kimppakämppää, kaupungin vuokra- asuntoa?


    • Anonyymi

      Tarkista aina luottotiedoista asumiseen liittyvät ulosotot.

    • Anonyymi

      Tuossa näkee sen miten vaikeisiin tilanteisiin ihmiset päätyvät ja miten huonosti voivat. Toki asunnon omistajat välittävät vain ja ainoastaan asunnostaan ja rahoistaan ja vuokralainen on vain keino pumpata rahaa omalle tilille. Silti nuo asunnon tuhoamiset usein kertovat vaikka mielenterveysongelmista, syrjäytymisestä, päihdeongelmista.

      Vuokralaisten oikeuksilla suojataan niitä 99 prosenttia, jotka eivät asuntoaan tuhoa ja maksavat maksunsa riittävän ajallaan.

      Olisi aika keskustella vuokralaisen oikeuksista vuokranantajan suhteen. Asunto pitää antaa pysyvästi vuokralaisen omistukseen, jos vuokranantaja ei tee korjauksia ajallaan tai muuten sikailee tulemalla vaikka käymään kertomatta etukäteen.

      • Anonyymi

        Ehdottomasti laittakaa ulosottoon vuokrasaatvat ja myös siivous-ja remontti kulut. Näin näkee vuokran antaja luottotiedoista millainen särkijä on tulossa.


      • Anonyymi

        Näille särkijöille pitäisi olla oma luottotietotaho. Mutta näkeehän niissä luottotiedoista remontti ja siivouskulut vuokrasaatavien lisäksi. Olkoon kodittomina jos eivät opi.


      • Anonyymi

        En ymmärrä mitä tarkoitat? Asunnon omistajat välittävät vain asunnoistaan ja rahoistaan ja vuokralainen on vain keino pumpata rahaa rahaa omalle tilille…
        Onko vuokranantaja vastuussa jonkun mielenterveysongelmista?
        Onko vuokranantajan siksi luovuttava vuokravaatimuksistaan, tehtävä sosiaalista työtä, jotta mielenterveysongelmainen saisi asua ilmaiseksi vuokranantajan asunnossa?

        Kaikki joutuvat maksamaan taloyhtiölle vastikkeita, myös sen asunnon omistaja vai luulitko että asunnon omistajat ja sen vuokraavat ihmiset elävät ilmaiseksi eikä heidän tarvitse maksaa mitään?

        Myös se asunnon omistaja maksaa siitä asunnosta vastikkeita taloyhtiölle jossa asunto on. Hön ei vain ehkä sitä asuntoa itse tarvitse , asuu muualla ja vuokraa sen jollekkin joka asunnon tarvitsee.
        Ei ole olemassa vastikkeetonta asumista, kaikki maksavat asumisestaan jotain.

        Kunnalta saa edullisia vuokra- asuntoja sellaiset joilla ei ole varallisuutta, omaisuutta tai tulorajat eivät ylity. Joten mistähän johtuu että nämä reppana- mielenterveysongelmaiset eivät hae kaupungin vuokra- asuntoa jossa kohtuuvuokrat vaan hakeutuvat riistäjä- vuokranantajien asuntoihin loisimaan, sotkemaan paikkoja?

        Johtuu ehkä siitä, että heidät on lempattu ulos jo muutamasta sellaisesta, saatuaan aikaan samantyyppisen kaaoksen niissä asuessaan, ovat metelöineet, häiriköineet. Jättäneet mt- lääkkeensä ottamatta säännöllisesti eli eivät ole hoitaneet omaa sairauttaan asianmukaisesti.

        . Eivät huolehdi omasta terveydenhoidostaan kun olo on mukavampi ilman sitä lääkitystä. Esim.kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavat tykkäävät siitä energisestä, mahtavasta fiiliksestä enemmän kuin elää sitä normikansalaisen tylsäksi koettavaa elämää. Siksi lääkitys lopetetaan että koettaisiin vahvemin ja enemmän, muiden kärsiessä näistä mieliteoista totetutta itseään ja tarvetta elää, tuntea ja kokea vahvasti ja voimakkaasti.
        .
        Toinen tyyppitapaus on masentuneet, lääkitys jätetään ja masennus iskee. Lääkitys jätetään koska libido katoaa ja seksi on tärkeämpää kuin vähän heikompiviritteinen elämä tyttö/ poikakaverin kanssa.
        Sitten on skitsofreenikot joilta myös jää säännönmukainen lääkitys pois, otetaan kun tuntuu pahalta, mutta ei se lääke niin toimi, sitä pitää ottaa säänöllisesti eikä silloin kun itsestä tuntuu että nyt pitäisi ottaa kun on niin pahat harhat päällä.

        On myös näitä lääkitsemättömiä, diagnosoimattomia personallisuushäiriöisiä, joilla ei ole mitään hoitokontaktia mihinkään. Pahaan oloon käytetään kaikenlaisia mömmöjä tai huumeita ja viinaa, kaikkea sekaisin.
        Ja se asunnon omistaja sitten vastaa kaikesta tästä ja on tietenkin syyllinen kaikkeen kun odottaa jotain vastiketta sille että se kaveri käyttää hänen omistamaansa asuntoa ryyppyjengien kokoontumispaikkana, huumeitten käyttöhuoneena jne.? Täh..mitä.häh..vai?

        Eli toimii Pelastusarmeijan ensisuojana, piikityshuoneena, bilemestarina jne.

        Ja vain siksi, että sattuu omistamaan jonkun asunnon ja haluaa tarjota sitä jollekkin opiskelijalle joka tulee kaupunkinn suorittamaan opintojaan mutta saakin bentso- Pirkon lukuisine poikaystävineen sinne tai maanis- depressiivisen Kaken joka enemmän tykkää fiilistellä ja elää ilman lääkitystään jne.kuin käyttää säännöllisesti lääkitystään, käydä hoitavan tahon vastaanotoilla jne.


      • Anonyymi

        .Kohtuuttomiksi koetut vuokrat eivät oikeuta toisen omaisuuden tuhoamiseen.

        Sitä paitsi tuntuu siltä, että on ihmisiä jotka oikeasti fantasioivat ilmaisesta asumisesta tai olettavat että asumisen ei tarvitsi maksaa mitään.
        Kieltämättä en itse pystyisi maksamaan tuollaisia 800-900 € vuokria, mutta en sellaisiin asuntoihin hakeudukkaan.
        Olen sitä mieltä että nuo jotka tärväävät asunnot tavalla tai toisella- tekisivät sen saman vaikka asuisivat ilmaiseks jonkun kämpässä tai asusivat vaikka omassa kämpässään. Näin se vain on.

        Jotkut ovat luonteeltaan ja personiltaan sellaisia, etteivät välitä mistään mitään.
        Bentsopäissä hajotetaan ihan mitä tahansa, ulostetaan nurkkaan ja pahoinpidellään koiria ja kissoja ja hankitaan pitbulleja suojelemaan huumevelka- perijöiltä , ja samoin kaltoinkohdellaan niin eläimiä kuin ihmisiäkin, omia lapsia raiskataan ja jätetään heitteille.
        Ihmissaastoja suoraan sanottuna. Aina pyydetään säälimään, kuka säälii sitä lasta jonka äiti jättää huumeita käyttävän avokumppaninsa hyväksikäytettäväksi, laiminlyö kaiken kasvattamisen, hoitamisen, huolehtimisen ? Ja jotkut vetoavat tähän, että tämäkin nainen on ollut joskus lapsi.
        Ju..luta niin on ja kasvanut siitä aikuiseksi jolta odotetaan aikuisen tapoja, enemmän minä säälin sitä hirvittäviin oloshteisiin syntyneitä lapsia kuin aikuista joka tietoisesti on lapset aikaansaanut huomioimatta ettei hänellä ole mitään edellytyksiä ja eväitä toimia vanhempana.

        Samoin kaikk eläimet pois näiden sekopäiden kotoa. Eläintenpitokielto pysyvästi.


    • Anonyymi

      Kokoomuslaisten vuokraloordien hävyttömät vuokrapyynnöt pakottavat ainakin pääkaupunkiseudulla pistämään paikat remonttikuntoon ja saahan ne aina sipilän ja orvon järjestämiä välttämättömiä maahanmuuttajia suomalaisten tilalle kun Kela maksaa.

      • Anonyymi

        Punavihervuokraloiset pakottavat ainakin pääkaupunkiseudulla perimään korjauskulut luomusiementämällä vuokralaisen perärööri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punavihervuokraloiset pakottavat ainakin pääkaupunkiseudulla perimään korjauskulut luomusiementämällä vuokralaisen perärööri.

        Eikö se siementäminen ole myös veron alaista?


    • Anonyymi

      On roskia lattialla ja pahviovessa kolhu.

      Ei se vuokrattu asunto ole oma, se on vuokrattu, ei voi olettaa että se on pakasta vedetty käytettynä.

      Miksi iltapieru julkaisee jatkuvasti kyseisenlaisia juttuja.
      Miksei iltapieru julkaise juttuja asunnoista joissa ihmisiltä on mennyt terveys ja omaisuus.

      • Anonyymi

        Pienet kulumat ovatkin normaalia kulumaa eikä niistä laillisesti saa laittaa laskua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pienet kulumat ovatkin normaalia kulumaa eikä niistä laillisesti saa laittaa laskua.

        Saako tänne laittaa valokuvia siitä mihin kuntoon kämppä saattaa olla puolen vuoden asumisen aikana


    • Anonyymi

      Arvostava vuokralainen sen sijaan käsittelee kaikkea omaisuutta kuin lainaälppäriä, tiesittehän sen? Riidanhaastajat on eri homma kokonaan.

    • Anonyymi

      Älkää niin kovin vakavasti ottako näitä tuomareita, ulosottajia. Heillä on pätemisen tarpeensa vain piiriensä suhteen. Asunto ja koti on tärkeitä asioita ihmiselle kuitenkin. Suvaitkaa vihanlietsojien saunoa kiinteistövälittäjien kanssa edelleen, heillähän on vain markkinat elämän johtolankana.

      • Anonyymi

        Tarkistakaa luottotiedot aina kun on uusi vuokralainen tulossa.


      • Anonyymi

        Olet varmaan särkenyt eräänkin kämpän maksamatta. Toivottavasti laittavat ulosottoon.


      • Anonyymi

        Tässä on taas vuokralainen joka särkee ja jättää vuokrat maksamatta ja vielä väittää että asunnossa on hometta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on taas vuokralainen joka särkee ja jättää vuokrat maksamatta ja vielä väittää että asunnossa on hometta.

        Miksi se vuokralainen ei lähde? On velvoitettu asumaan vai? Tai miksei jokainen vuokralainen tarkista asuntoa , tuo homekoiraa sinne nuuhkimaan?
        On varmasti olemassa vuokranantajia ja vuokralaisia kaikenlaisia. On rikollisia, huojareita ja hyväksikäyttäjiä kummassakin.
        Vuokranantaja voi käytännössä olla vuokralaisen raiskaajia tai vuokralainen edustaa
        niitä jotka sotkevat, rikkovat ja tuhoavat kaiken. Purkavat vihaansa yhteiskuntaa kohtaan ” omistavaa ja valtaapitäviä” kohtaan, ovat kihko- äärivasemmistolaisia.
        Sitten on vain erilaisia päihteitä käyttöviä joilla nuppi menee seksisin ja raivoavat asunnossa, rikkovat kaiken.
        Pitäisi vuokranantajan pitää enemmän yhteyttä taloyhtiön hallitukseen ja isännöitsijäön jossa asunto sijaitsee, samoin pitää yhteyttä naapureihin ja kysellä miten siinä omistamassaan asunnossaan eletään, onko metelöity, häiriköity, tullut valituksia isännöitsijälke jne. Olla kartalla sen sihteen missä mennään.
        Taitaa olla vain niin että asutaan
        Itse jossain kaukana eikä oikein välitetä seurata mitä omistamassa asunnossa tapahtuu, katsotaan vain että vuokratahat tulevat tilille. Sitten lopputulos paikalle mennessä voi olla katkera yllätys.
        Vuokralaisiin on myös pidettävä säännölkisesti yhteyttä mutta ei siten että se koettaisiin häiritsevänä tunkeutumisena ja kotirauhan häirintänä.
        Joskus käy niin että sinällään fiksulta ja mukavalta vaikuttava (sosiopaatti,narsisti) henkilö osoittautuukin täydeksi tuholaiseksi. Osataan edessä esittää juuri sitä mitä vastapuoli odottaakin, mielistellään jne. Kun asunto on saatu, alkaa toinen täysin eri peli.


    • Anonyymi

      Mua naurattaa tää,jos on laminaatti lattia,joka tuntuu siis olevan yllättävän monessa asunnossa,niin yläkerran kolli tömistele,paiskoo tavaroita ,raahaa huonekaluja yms,niin mietin millaisessa kunnossa se lattia mahtaa olla?

    • Anonyymi

      Lemmikit ovat tervetulleita ovathan he perheenjäseniä, ja raapivat seinät ja lattiat rikki.

      • Anonyymi

        Lemmikkien omistajan huolimattomuutta. Raapimispuu kissoille on olemassa jos viitsii hankkia. On myös pahvisia raapimislaatikoita olemassa ja telineitä joissa on pinta raapimisseen houkuttavaa ja sopivaa materiaalia. Ei tarvitse seiniä ja lattioita kynsiä. Koiran kanssa taas on hankalampaa. Yksinään jätetty koira saattaa raapia ovenkarmeja ja jopa ovia. Kokemusta on. Oli huostaanotettu koira jota ei oltu ulkoilutettu säännöllisesti, omistaja käytti päihteitä ja toi epämääräistä porukkaa asuntoon ja koiran trimmaus, eläinlääkärikäynnit ja muut jäi hoitamatta. Koira pissaili alkuun uuteen kotiin tullessaan säännällisesti . Oppi lopulta pidättelemään kun tiesi että uuden omistajan tullessa pääsi ulos heti ja aina tarvittaessa.


    • Anonyymi

      Itse kun asuin kaupungin vuokrakämpässä niin yläkerran naapurini oli aluksi ihan normi, kävi töissä kuten puolisonsa ja lapset eivät metelöineet mitenkään että se olisi häirinnyt ketään. Sitten kun joutuivat molemmat lomautetuksi niin ei ollut tuloja eikä TT tukeakaan heille myönnetty että olisivat saaneet edes vuokransa maksettua. Tästä olikin alkanut oravanpyörä helvetistä kun lapset joutuivat olemaan ilman ruokaa päivän pari,,häätöuhka päällä eikä kaupungilta saaneet asuntoa kun olivat päässeet paskalistalle niin voutiin kuin vuokranantajalle. Kun hakivat apua lapsille oli tarjolla vain huostaan ottoa jos ei itse pärjää. Tämä yhteiskunta omalla sarallaan synnyttää joskus tilanteita jossa on aina seinä vastassa kun vajoaa. Tässä tapauksessa ei syynä olleet päihteet tai se että olisivat olleet laiskoja. Viimeinen niitti taisi olla sekin että Mamut jotka asuivat vastapäätä saivat kaiken yhteiskunnalta elämiseen (ruoka, vaatteet, vuokra, sähkö ja yms) ilman mitään velvoitteita. Silloin alkaa olemaan monella hälläväli asenne ja kun 🇫🇮ei ole tarjolla muuta kuin lisää paskaa lisää naamaan niin remottiinhan se huoneisto meni. Täällä ei paljoa mietitä tuotakaan puoltakaan elämästä vaan ollaan valmiita syyttämää heti jotain Bentsopirkkoja tai muita kun turhautuminen saavuttaa loppupisteen..

      • Anonyymi

        Nimenomaan. Oman maan hätää kärsivistä ihmisistä tulee pitää yhtä hyvä huoli, kuin tulijoistakin. Jos oman maan kansalainen hakee vaikkapa kaupungin vuokra-asuntoa, niin joutuu täyttämään kaikenmaailman selostukset ja lomakkeet. Ei tule asuntoa välttämättä pitkiin aikoihin, vaan olet jonossa. Lisäksi mt- ja päihdekuntoutujat ovat nykyisin mielestäni heitteillä. Jos on esim. yleistynyt ahdistuneisuushäiriö muiden dg:n lisäksi, niin lääkäri lopettaa lääkkeen, joka auttaa ahdistukseen, ja joka on ollut käytössä kauan, ja elämä on edennyt jo työhön saakka lääkkeiden kanssa, mutta kuitenkin edennyt. Hoitajakäyntejä saa 1x/kk. Nyt sitten on tulossa alamäki, ja miksiköhän? Miksi uhrataan ja heitetään roskakoriin yli 10 vuoden psykiatrinen työ ja kuntoutuminen? SIKSI, että joku taho saa sulkia hattuunsa. SIKSI, kun ohjekirjassa sanotaan. SIKSI, koska yksilöitä ja yksilöllistä hoitotyötä ei enää ole olemassakaan, ainakaan psykiatrian ja päihdehoitotyön alueella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      499
      5123
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      237
      2052
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      410
      1923
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      57
      1372
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      88
      1281
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1073
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1039
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      99
      999
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      972
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      73
      955
    Aihe