Poliittista teatteria ja farssia.

Ei lienet odottamatonta, että teatteriohjaaja-käsikirjoittaja, UMV:n ja UVM:n nokkamies Janus Putkonen, hallitsee teatterin ja juonenkäänteet myös somessa. Janus Putkonen sanoo "kritiikki on tukemisen, ei vastustamisen muoto. Tämä tosiasia on syytä aina pitää mielessä kun seuraamme politiikkaa" arvostellen sillä Perussuomalaisia. Mitä J. Putkonen ajaa asettumalla Perussuomalaisia vastaan? Yrittääkö hän vihervasemmistoa kosiskelemalla vähän kaapia pökäleitä vaihtoehtomedian paskaisesta julkikuvasta? Onko siis odotettavissa vastaavaa jatkossakin UMV:n ja UVM:n taholta? Sitäkö se "U" tarkoittaa? U niin kuin takinkäännös?

Miksi Perussuomalaisten politiikkaa yleensä arvostellaan voimakkaasti ja ympäripyöreästi "kaiken vastustamisena", samalla sivuuttaen aiheen 'mitä vastustetaan ja miksi'? Saman kysymyksen voi esittää vasemmistolle ja oikeistolle: miksi on vastustettu Perussuomalaisia ihan julkisesti vuodesta 2017 lähtien, sen sijaan että kuunnellaan ja otetaan vastaan tarjottu tuki? Tähän on selvä agenda: PS halutaan päätähdeksi farssiin, joka on käsikirjoitettu mm. tiettyjen pelkojen ajamana, sekä yhteensopimattomana siihen Suomeen, jota em. tahot on ulkomaisin voimin muuttamassa ja sopeuttamassa... Based on the true story...:

- EU-kriittisyys
- maahanmuuttokriittisyys
- isänmaallisuus ja kansallismielisyys
- oman kansa hyvinvoinnin priorisointi
- itsenäisyys ja muut perinteiset arvot

Tämä on käsikirjoitettu muotoon
- äärioikeistolaisuus
- oikeistopopulismi
- rasismi
- natsismi
- fasismi
- venäjämielisyys
- "kaiken vastustaminen"
- [ja tähän kaikki muu vastaava mölinä]

Melkoinen show!

Mutta miksi? Koska oman kansan etujen ja sen hyvinvoinnin ajaminen on häiriötekijä eurokratiaa, eli ulkomaista valtajärjestelmää, palveleville takinkääntäjille. Sellaisen puolueen tuhoaminen em. keinoilla on ainoa ratkaisu, koska vaihtoehtona on perussuomalaisen valtavirran nousu, sekä fobiat, ja sehän ei sovi ulkomaiselle isännälle kumarteleville lampaille. Ja ei, persut ei ole kumartelemassa edelleenkään itään päin, eikä edes Mekkaan päin, mutta ainahan sellaisilla ajatuksilla voi leikkiä ja kiihottaa itseään ja yleisöään.

Mihin Suomi on menossa?
- poliittis-ideologisesti johdettu feminismi
- poliittis-ideologisesti johdettu antirasismi
- seksuaalisen tasavertaisuuden ajaminen heterotta alentamalla
- sukupuolisen tasavertaisuuden ajaminen miessukupuolta alentamalla
- kannatuksen kalastelu hyveposeeraamisella
- vihervasemmistolainen vihamielinen narratiivi kilpailijoita vastaan
- ihannekuvien viljely, epärealismi
- politiikan yksipuolistaminen
- "yhden ideologian" vallan ajaminen
- ihmisten eriarvoistaminen, leimaaminen, lokerointi... tuomitseminen
- kritiikin ja sananvapauden kaventaminen
- ihmisten, asenteiden, mielipiteiden, ideologioiden yms. homogenisointi
- valehtelu ja harhaanjohtaminen
- (ennakko)sensuuri
- perussuomalaisten sananvapauden jo aktiivinen sananvapauden rajoittaminen
- jne

Tämä on faktista tämänpäivän elämäntapaa ja poliittis-ideologista agendaa. Siinä jotakuinkin kaikki muut asemoidaan vihollisiksi ja "lainsuojattomiksi", mukaanlukien nykysessä muodossa oleva sananvapaus, ja näitä saa nyt kivittää ihan luvan kanssa. Eli mihin ollaan menossa? Persut on tässä showssa vain Also Starring.

19

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ministeri Harakka on myös teatteri alan ammattilainen

    • Anonyymi

      Aina vain parempaan olla menossa, ellei Persut sitten pilaa koko juttua.

      Meillä ei ole muuta pelättävää kuin tämä persuideologian lisääntyminen. Se tuohoaa Suomen ja se lisää mädännäisyyttä yhteiskuntaan. Se lisää myös ihmisen tyhmistymistä, sillä ei osata tai jakseta käsittää kokonaisuuksia.

      Surkuhupaisaa on ollut seurata opposition poikkoulua tässä koronakriisissä. Onneksi meitä johtaa viisaammat tahot.

      Sinänsä ääriliikeet eivät ole uhka, mutta tyhmyyden lisääntyminen on! Persuja koulutetaan nyt Eduskunnassa ja Brysselissä hieman sivistyneempään suuntaan, mutta ei se paljoa auta kun heidän äänestäjäkunta on ihan pihalla kaikesta ja heitä on myös helppo yksinkertaisilla ulostuloilla saada äänestämään.

      Se huolestuttaa minua ja Suomen kansaa!

      • Olet hyvin omaksunut käsikirjoituksen. Sellainen vinkki vain, että teatteri on illuusiota, kuten vihervasemmistolanen "ihannekuvasuomi", joten katso nyt vähän mihin uskot. Perussuomalaiset ja Suomi ei ole illuusio. Se on sitä peruskalliota ja sinivalkoista taivasta, hankea ja kaunista luontoa, jota emme myy.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Olet hyvin omaksunut käsikirjoituksen. Sellainen vinkki vain, että teatteri on illuusiota, kuten vihervasemmistolanen "ihannekuvasuomi", joten katso nyt vähän mihin uskot. Perussuomalaiset ja Suomi ei ole illuusio. Se on sitä peruskalliota ja sinivalkoista taivasta, hankea ja kaunista luontoa, jota emme myy.

        Perussuomalainen on itse Perussuomalaisten pahin vihollinen. Ei tässä Banaanin tarvitse muita syyttää.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Olet hyvin omaksunut käsikirjoituksen. Sellainen vinkki vain, että teatteri on illuusiota, kuten vihervasemmistolanen "ihannekuvasuomi", joten katso nyt vähän mihin uskot. Perussuomalaiset ja Suomi ei ole illuusio. Se on sitä peruskalliota ja sinivalkoista taivasta, hankea ja kaunista luontoa, jota emme myy.

        Kertoisitko tarkemmin tuosta fantasia - Suomestasi? Sitten voimme pohtia, miten realistinen ja ylipäätään ottaen mahdollinen se on nykymaailmassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kertoisitko tarkemmin tuosta fantasia - Suomestasi? Sitten voimme pohtia, miten realistinen ja ylipäätään ottaen mahdollinen se on nykymaailmassa.

        Meillä on se ero, että sinä elät fantasiassa. Olet omaksunut opit eu:n kaikkivoipaisuudesta, sekä kritiikin olevan "oikeistopopulistista pelon ja valheiden lietsontaa". Oman osansa fantasiasta roolittaa vihervasemmisto, joka hyveillä poseeraten houkuttelee sinut heidän muottiinsa, jossa ihmiset, mielipiteet jne homogenisoidaan "yhden ideologian" eduksi, jossa meidät ehdollistetaan elämään jyrkentyvien ehdottomuuksien alaisina. Ymmärrämme kaikki sen, että tietyt käytöstavat ei sovi sivistysyhteiskuntaan, mutta vain osa meistä ymmärtää sen, että sen viholliseksi muodostuu totalitarismista vaikutteita ottava valtarintama, ja se toteuttaa päämääränsä mm. kaventamalla vapauksia, kuten kritiikki ja mielipiteet, sekä pyrkii asemoimaan tietyt poliittiset ideologat "viholliseksi". Siinä olet tavallaan oikeassa, että se alkuperäinen aito Suomi ja suomalaisuus alkaa olla mahdottomuus nykymaailmassa.... sinulle ehkä "nykymaailma" on "kaikkea kivaa, mukavaa, parempaa ja hyvää", mutta osalla meistä on kyky nähdä myös sen "hyvän" hinta. Jos se hinta on liian kova, se aiheuttaa vastareaktioita. Vastareaktiot on taas sitä hintaa kärkkyville epämukava asia. Siksi vastakkainasettelu, populismi, valheet ja vääristelyt jne. Siksi me valitsemme puolemme, sen sijaan, että olisimme yhtä kansaa meille liian kovaa hintaa vastaan. Toiset kääntää takkinsa, koska heillä ei ole rohkeutta vastustaa ja toiset ei käännä, koska heillä on rohkeutta kyseenalaistaa hintapyyntö.

        Ehkä elät fantasiassa myös siksi, että tämä realismi on liian haastava ja kova sinulle?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Perussuomalainen on itse Perussuomalaisten pahin vihollinen. Ei tässä Banaanin tarvitse muita syyttää.

        Mielenkiintoinen näkemys :D Montako promillea tuohon vaadittiin?


    • >- seksuaalisen tasavertaisuuden ajaminen heterotta alentamalla
      - sukupuolisen tasavertaisuuden ajaminen miessukupuolta alentamalla

      Tosissasiko uskot tähän hömppään? Nymmää oon pettyny.

      • Anonyymi

        Pitää olla tasavertainen nyrkkeilyssä


      • Perustuu ihan yleistietoon, eli näissä yhteiskunnallisia ongelmia korjaavissa toimissa ja trendeissä on jo hyvän aikaa vahvistunut asenteellisuutta ja kärjistymistä itse ongelmia ja niiden aiheuttajia kohtaan. Ilmiö on ihan sitä sama kuin yhteiskunnasta nousevat äärimieliset keskittymät... äärivasemmistolalisuus ja -oikeistolaisuus. Äärimielisyyttä on joka puolella ja se ei ole pelkästään poliittisesti tai ideologisesti latautunutta. Äärimielistymistä aiheuttaa suurelta osalta maan yleinen ja ihmisten hyvinvoinnin tilanne... "kaikki vaikuttaa kaikkeen", ongelmia kasaantuu, kehittyy yleistä epätietoisuutta, epävarmuutta jne...

        Heterouteen ja miessukupuoleen kohdistuvat negatiiviset asenteet ei ole tietenkään mitään virallista agendaa, vaan nimenomaan mm. puutteellisesta ohjauksesta, sekä lokeroitumisesta johtuvia tulehdustiloja. Jokainen varmasti osaa päätellä seuraukset, jos poliittisessa ohjauksessa, mielipidejohtajissa, -vaikuttajissa jne. alkaa vahvistumaan radikaalimmin ajattelevien ihmisten osuus, uhohtamatta somea tiedonlevittäjänä ja vääristelijänä, sitä enemmän se vaikuttaa alempiin kerroksiin, yhteiskuntaan.


    • Anonyymi

      Persu uhriutuu - osa 97.

      • Kloonin kyvyttömyys ymmärtää termejä, niiden merkityksiä, sekä käyttötilanteita - osa 232834


    • Anonyymi

      Pelkkää roskaa.

    • Anonyymi

      Putkoset ja kumppanit luokitellaan persuiksi.

    • Anonyymi

      Ilmiselvästi persuhan tää Putkonen on, esiintyy pääosin persujen äänenkannattajan mv-lehden palstoilla.

      • Oletko äärivasemmistolainen? Jos taas et ole, miksi käyttäydyt kuin äärivasemmistolainen? Äärimielisyys on saumaton osa mielen ongelmia. Millaisia ongelmia sinulla on? Juontavatko ne juurensa lapsuudesta, vai onko myöhäisemmissä vaiheissa tapahtunut jotain? Epäonnistuminen elämässä tai jollain sen osa-alueilla? Alkoholisoituminen? Syrjäytyminen? Mitä? Kerro ihmeessä. Avautuminen rohkeasti on askel kohti kevyempää ja positiivsempaa mielentilaa.

        PS: jos raivostut ja alat herjaamaan, niin todistat vain sen, mitä juuri kirjoitin ;)


    • Anonyymi

      Ilmiselvästi persu, kun öyhöttää mv-lehdessä.

    • Anonyymi

      Eduskunnassa on yhdeksän puoluetta, joista suurimmallakin on vain 20 % osuus kansanedustajista.

      Tätä persu kutsuu politiikan yksipuolistumiseksi ja yhden ideologian vallaksi.

      Tietenkin jos ryhdytään oikein tyhmäksi (kuten eräs persujen europarlamentaarikko), niin voidaan todeta eduskunnassa olevan kahdeksan kommunistipuoluetta. Ja kommarithan on kaikki samanlaisia.

      • Voisit tehdä itsellesi sen palveluksen, että yrittäisit hieman pidempään miettiä lukemiesi kommenttien sisältöä, ja ymmärtää ne. Tuntuu teikäläisillä olevan aina liian kova kiire leiskumaan, ettei ehditä miettimään mitä kirjoittaja oikeasti tarkoittaa, ja sitten mätkitte mielivaltaisesti toisten kirjoituksiin omat vihamieliset merkityksenne. En aio sinulle antaa valmiita selityksiä, koska haluan, että käytät omia aivojasi... pysähdy hetkeksi miettimään analyyttisesti valtarintamaa ideologisena koalitiona ja sen motiiveja, julkiseen esiintymiseen liittyviä aiheita, sekä tapoja, populismia, sanan- ja mielipiteenvapautta poliittisesta ja ideologisesta näkökulmasta, hyveposeeraamista jne., sekä mediakentän roolia. Sitten sulla on jo enemmän eväitä päätellä, mikä merkitys on "politiikan yksipuolistumisella" ja "yhden ideologian ajamisella".

        Olen kuitenkin epäuskoinen sen suhteen, että kykenisit ajattelemaan asioita puolueettomasta näkökulmasta ja analyyttisesti, jotta voisit muodostaa objektiivisen kuvan siitä, mitä Suomessa tapahtuu. Olet ideologisesti zombifioitunut persoona, joka kykenee hyväksymään asiat vain tiettyjen ehtojen täyttyessä -> et kykene kyseenalaistamaan jäykkiä uskomuksiasi, jotka perustuu ensisijaisesti harhaiseen persuvastaisuuteen, sekä teennäiseen vihaan. Jos tarkkaan mietit, kirjoitat kommenttejasi ideologisesta ja yksipuolisesta näkökulmasta, kun taas minä kirjoitan kansalaisen ja maan näkökulmasta. Minä en ole ideologia/puolueriippuvainen kaikkine ehdottomuuksineen. Sinä olet. Positiivinen yllätys olisi, että kykenisit osoittamaan näkemykseni olevan väärä ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1980
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1327
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1264
    4. 46
      1148
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe