Arvon ja sen konsortioiden tapahtumatilanne

Anonyymi

no ratkaisukeskeinen hallintoedustaja mitä siellä osuuskuntakokouksessa päätettiin? Oliko raahen viisas kanootissa, veroista pelottelemassa ?
Varmaankin että hallinnon palkkioita korotetaan jotta kiltisti siunaavat kaikki rahanjako suunnitelmat , eikö niin.
Joko sanottiin milloin ne roposet jotka nyt oli suunnitelmissa jaetaan jäsenille ?
Paljoko on tullut viime vuonna takkiin ..raittia, sanerallia yms ja minkä verran haudataan ullavaan ja pystyykö mastorakentajat, konevuokraajat yms. paperikoneviilaajat maksamaat ne siltarahansa ja paljonko tuli tuottoa, kattaako edes hallinnon kulut.
Aika sekavaa touhua, vai mitä.. pankkitoimihenkilö pää huseeraaja ja pimityksien esikuva.

20

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän sinne kokoukseen kutsuttu ketään päinvastoin sanottiin ettei kannata tulla jotta korkoja voidaan maksaa, kutsussa taisi olla myös ettei sitä saa pitkittää kysymyksillä.. ? Saakohan omistajat tai jäsenet enää lainkaan ottaa mihinkään kantaa, tuskin.
      En kyllä myy osuuttani 600 €:lla jots toimistolta tarjottiin.. 1200 pitää saada tai koko putiikki alasajoon niin voisi saada jopa lähes 4000 ķolmesta osuudesta ennenkuin on jyrsitty ilman omistussitoumusta palkollisten toimesta ihan lihattomaksi.. luuta ei voi edes lehmipoika arkkukarista kuin imeä..ei ole makua

    • Anonyymi

      Olihan siellä hallituksesta vaihdettu kolmekko se oli, edustajaa.
      Rahaa oli mennyt konkkiin jota oli taas taseesta vippaskonsteilla puliveivattu 40 € jakoon
      Se oli pankkitoimihenkilö varmaan kaivattanut maahan tai laudoittanut lahoja seiniä.
      Niin ja tiedotteen mukaan hallintoneuvosto oli valinnut itsensä uudelleen.. hienoa.

      Oispa noilla älliä kuten lahden seudulla jossa php jakaa 1 000 € osakkaille ilman veroa pääomapalautuksena jonka voi tehdä ppo-arvossakin niin sais omistajatkin vähän.

    • Anonyymi

      Nyt oli täsmäyspäivä toukokuun lopulla. Varmaan monet omistajat luulee että nyt voi luopua osuudesta ja saaa sen luvatun 40 €.. väärin , osuutta pitää säilyttää sinne asti vaikka osuuskuntakokous on pidetty ja madonluvut luettu.

      Eiköhän olisi selvintä lopettaa harrastelijoiden puuhasteluosuuskunta, ja jakaa rahat omistajille.
      Tuotto menee organisaation pyörittämiseen (hallintoneuvoston jäsenille ja toimihenkilöille).
      Jäsen saisi helposti suuremman tuoton esim ostamalla purkurahoilla Elisan osakkeita.
      Puretaan osuuskunta!

    • Anonyymi

      Kannatetaan, turha on lähteä purjehtimaan jos ei p:rse kestä merivettä.

      Koron suuruus alkuvuosina johtui sitä, että haluttiin vaimentaa omistajien elisakauppaa vastustavia ääniä. Korko pidettiin korkeana mm. syömällä tasetta kun tulos ei riittänyt tarvittavaan summaan. Lisäksi Partneralta tuli pari viiden miljoonan osinkoa. Nyt ollaan lähestymässä oikeaa korkotasoa, joka lienee 20-30 euron välillä. Vuosikertomuksesta nähtiin, että nordicinvestin tulos jäi pieneksi, joten se ei pysty maksamaan osinkoja emolle tänä vuonna. Partnera pienentää jo entisestäänkin pientä osinkoaan. Siihen muutamat konkurssit päälle. Tulee kylmät.

      • Anonyymi

        Mitä sanoo raahen viisas ? Maksetaanko nyt osuuskoroista veroja, laskeppa kohaltas, onko se arvomaailmassa oikea suunta kun joutuu oppositioon ?
        Pääoman palautuksena kuten php:ssä nyt 1000 €/ omistaja.. riihikuivaa.. mietippäs sitä, oliko helikopterihuijarilla valtakirja osallistua kokoukseen, epäilen..

        Arvo purkuun ja omaisuus jäsenille on paras ratkaisu.


    • Anonyymi

      ..ei raahen viisas ole niin viisas että alkais omia töppäyksiä moittimaan tai vielä kannattamaan erinomaisen voimakkaasti vastustamaansa osuuskunta Ppo:n purkua.
      Tekee kaikkensa ettei oppositiossa oleva puolueväki menisi tuollaisen ajatuksen taakse vaikka se olisi kuinka järkevä. Jäi opiskelutkin kesken.. eikä muutenjasn suosio noussut

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Arvon arvo on oleva raha jaettuna osuuksien määrällä.
        Oli 180 M€ ja osuuksia 82000= 2195 €/osuus.
        Nyt 100 M€ ja osuuksia 82000 = 1219 €/osuus.. osuuskorkoa 40 €/vuosi...hupsista

        Purkuun niin kauan kuin tilillä limiittiä, vai mitä pankkitoimihenkilö, raahen viisaasta ei väliä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvon arvo on oleva raha jaettuna osuuksien määrällä.
        Oli 180 M€ ja osuuksia 82000= 2195 €/osuus.
        Nyt 100 M€ ja osuuksia 82000 = 1219 €/osuus.. osuuskorkoa 40 €/vuosi...hupsista

        Purkuun niin kauan kuin tilillä limiittiä, vai mitä pankkitoimihenkilö, raahen viisaasta ei väliä

        RAHAVARAT TILIKAUDEN 2020 LOPUSSA 3 642 000€
        ==> 44,41€/osuus. Lähde: tilinpäätös
        Kaikki muu on unelmahöttöä.


    • Anonyymi

      Tase 100 M€=omistajien rahaa .. urputus turhaa, eikö pankissa ja porvarikoulussa näin ole opetettu, Alpo kääntyy mullan alla tuollaisista vääristä infoista ..
      Tuokin o n ihan huuhaata ilmoittaa liikevaihdosta voitto.. senhän ymmärtää jo pikkulapsikin että on huijausta.
      Lupaus oli kymmenessä vuodessa tuplaantuu omaisuus.. se on kuitenkin puolittunut, onko sekin pankissa ja koulussa näin opetettu.. hahhah..

      Kerro hallinnolle faktaa äläkä näitä puppujuttuja kyllä kansa tietää 🤣

      • Anonyymi

        Sijoitus on jotain, joka saadaan takaisin korkoineen tai sitten ei saada. Onhan noita nähty.


    • Anonyymi

      ..niin silloin kun ns. sijoittaja omaehtoisesti ottaa ja haluaa ottaa riskin saadakseen sijoittamalleen rahasummalle tuottoa, mutta osuuskunta Ppo tapauksessa eli arvossa onkin kysymys pakolla tehdystä kaappauksesta jota hoitaa ja ohjaa täysin tumpelot henkilöt jotka vain syö pääomaa ja aiheuttaa tarkoitushakuisesti tappioita jokaisessa jakamassaan sijoitusallokaatiossa ja mikä pahinta.. ilman mitään vastuuta.
      Normaali tapauksissa on toistuvasti töppäilijät saaneet lopputilin ja ilman lomarahoja 🤑
      ..tässä arvokonsortiossa juuri päinvastoin.. minivogue heppuli vain kehuu kun ei bonjaa miten sitä kustaan silmään.. hameen alta 😮

    • Anonyymi

      Sehän kannattais asiakasturvan ottaa "raahen viisas" assistentiksi ajamaan osuuskunnan purkua, saisivat aika kivan summan sijoitettuihin satasiin nähden eikä vain kymppejä kuten nyt on suuntaus ja vielä kun syövät kuormasta. Kandi osaa myös kertoa miten verotus menee pääomanpalautuksena luovutetuista rahoista.. senhän kapitalistit yhteiskunnalle maksaa mielellään.. eikun siis haluavat että muut maksaa eikä se koskisi kokkoomuslaisia ..🤗

    • Anonyymi

      Nukkuuko raahessa puoluehemmot kun ei bonjaa tsiikata miten maailma makaa.
      Arvo osuuskunta köllöttelee ja nauttii arkkukarin minivoguen tarjoamia lounaita itselliselle porukalle muttei omistajille jää mitään jaettavaa. Eihän se ole kapitalismin periaatteiden mukaista.. maksaa veroja ja elättää kyytä povella.. tuottoahan sitä pitää aikaansaada eikä syödä kuormasta.. taisi olla ppo:ssakin samanlainen jokapaikan J kuin on käynyt ilmi naapurikaupungissa ja saman kannatussuunnan heppujen toimesta, menettely kuin osuuskunta arvossa , tase pienenee vaikka piti pankkitoimihenkilön lupausten mukaan tuplaantua kun oli lehdessä nassun kuvan kanssa kehumassa itseään.
      Nyt vain luuhistelee uuden tj:n selän takana ja jakaa.. mitähän jakanee pulassa oleville kavereilleen.. se kyllä tarvii sisua vaikkei sitä muut tarvikkaan kunhan tuki on riittävää ?

    • Anonyymi

      Ylivieska kaipaa ratkaisukeskeistä melkein maisteria ratkaisemaan tietoliikenne ongelmat kaupungin alueella. Joku tohelo tj ja sen puoluehemmot oli menneet myymään toimivan palveluja tarjoavan osuuskunnan ja nyt ei pörssiyhtiötä kiinnosta kuin laskutus ja mobiilipuolen investoinnit. Organisaatiot on ajettu alas niin myynni-markkinoinnin kuin kunnossapidonkin osalta ja hommat tökkii.
      Siellä huseeraa joku "arvo" jolla on ne aikaisemman puhelinfirman rahat mutta hautaa niitä maan alle ja jakelee konkurssi kypsille pikkunarikoille, varmaan omille tutuille kavereille jotta saavat leikkiä sijoittajaa.. apua ja ratkaisuja tarvitaan kun pääpukarit on poistuneet kaikessa hiljaisuudessa takavasemmalle tyypilliseen tyyliinsä.. pakoon.

      Purkasivat sen arvon ja laittasivat rahat tietoliikenneverkkoihin ja tarjoaisivat toimivia palveluja niinkuin muutkin naapurikunnat tekee.. haloo..

    • Anonyymi

      Onko raahen viisaalla tietoa arvon tilanteesta, siellä on vissiin kriminalisoituina olevia edustajina, ja jonkun kaverin tavaraa hukkaamiskiellossa. Luulis nyt oppineen jotain muutkain osaavan sanoa kuin että menee veroja jos arvo puretaan, meneehän niitä noista mitättömistä osuuskoroistakin , kai kyky poijjaat sen verran on kanootissa.

    • Anonyymi

      Raahen viisas antoi vinkin, oli heidän kykypoikien edustaja hallinnossa lähtenyt pakoon pankkitoimihenkilön ihannoimaa rakennuspuolta kiinteistöpäällysmiehen hommista asuinpaikkakunnaltaan ja yrittää lusmuta johtamalla työtä kainuussa.
      Naama oli samaa lookia kuin arvon kotisivuilla, ottaakihan arkkukarin tom jones kantaa kokouksessa siihen mitä sanoo säännöt jis tulee tuomio rötöksistä joita poliisi tutkii asiayhteyksistä. Siinäkin tulee esille mitä löperöä on nämä kalliit tilintarkastustoimet.. ja on olleet myös arvossa kautta aikain. Miksi ? Ja verot menee.. Arvo purkuun heti.

    • Anonyymi

      No niin, kaikki mihin pankkitoimihenkilö on paulin ja upsalan ekonomien kanssa arvon asioita ohjaillut menee mönkään. Nyt on finanssivalvonta sulkenut arvon osuuskaupankin.. siis privanetin.

      Missäs nyt voi fundeerata arvon osuuksien arvoa ? Se on tuulen vietävänä eikä mikään instanssi valvo mitä niille tapahtuu.
      Oisko jo aika laittaa "arvo" myyntiin eli käynnistää alasajo niin kauan kuin on eurokin vielä jäsenille mahdollista palauttaa pääoman palautuksena ja verottomana.
      Asiaa kannattaa nyt tiedustella raahesta eräältä hallinnossa pitkään toimineelta viisaalta joka niistä veroista pelotteli kymmenen vuotta sitten ja lupaili auvoista (ei arvoista) tulevaisuutta ppo:n pakkomyynnin jälkeen. Onko lähellä peiliä johon vois luoda katseen ?

    • Anonyymi

      "Yrityksen Realmachinery Oy liikevaihto oli 75,2 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 117 henkilöä. Liikevaihto laski 18,3 prosenttia. Tilikauden tulos oli -2,1 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli -2,5. Yhtiön omavaraisuusaste oli 30,6 prosenttia."

      Noilla luvuillako sitä tiliä tehdään. Miinusmerkki jokaisen edessä.
      Laput myytiin Wihurille.
      Oliko taasen miinus merkki edessä.

      Tämä on sitä pankkitoimihenkilön matematiikkaa jolla tase tuplataan muutamassa vuodessa.

      • Anonyymi

        Omistajat tekevät hyvän tilin. Yrityksen paras tuote on itse yritys. Siinä ei yksi tai kaksi negatiivista tulosvuotta paina mitään, kun yrityskauppoja tehdään


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe