Poliittinen järjestelmä ei toimi

Anonyymi

Suomi kärvistelee koronan kourissa, mutta poliittinen järjestelmä ei saa ratkaisuja aikaiseksi. Nyt tehohoitokapasiteetin uhkatessa loppua erityisesti pääkaupunkiseudulla olisi tarvittu nopeasti 1) liikkumisrajoituksia, 2) rokotusjärjestyksen muutos. Mutta ei!! Kumpaakaan ei saada ajoissa. Vikaa on sekä hallituksessa että oppositiossa. Hallitus hidastelee ja oppositio pikkupolitikoi ihmisten hengillä. Antti Rinteellä ja Antti Häkkäsellä + muulla perustuslakivaliokunnalla ei ole riittävää kriisitietoisuutta. Muissa maissa (viimeksi Ranskassa) järeitä liikkumisen rajoituksia on saatu aikaan, mutta ei Suomessa. Nyt leikitään ihmisten hengillä. Olisi nuijalla töitä!!

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tietysti ministeriöiden juristeissa ja oikeuskanslerissa on myös vikaa. Perustuslakiasiantuntijat voivat olla juridiikan osalta oikeassa, mutta he olisivat voineet antaa neuvonsa etukäteen. Nyt vain viisastellaan jälkeenpäin. Ei pitäisi viisastella vasta sitten, kun talo palaa (tai potilas on leikkauspöydällä).

   • Anonyymi

    Juuri näin sanoi tutkija tapahtuvan muualla euroopassa... jälkiviisastellaan, ja kehui, että meillä on paremmin kun perustuslaillisuus tutkitaan ENNEN lakiesityksen antamista. Onko näin, vai onko/oliko tuo haaveissa, ennen perustuslaillisuuden politisoitumista?
    Sanoi myös, että lieviä ovat nämä mokat verrattuna sipilän hallituksen aikaisiin.


  • Anonyymi

   Täytyy myös sanoa, että KRAR ja THL ovat töpeksineet. Molemmat ovat toimineet liian myöhään. Rokotusjärjestyksen muutos olisi pitänyt laittaa vireille jo paljon aiemmin. Samoin liikkumisrajoituksia THL alkoi ehdottaa liian myöhään. Se ei ymmärtänyt, että poliittinen prosessi vie aikaa, nyt liian paljon.

  • Anonyymi

   Onko edes"turvapaikanhaku" kielletty näinä aikoina?

  • Anonyymi

   Vatulointia riittää päätöksiä on ollut vaikea tehdä...

  • Anonyymi

   Ei ole hallituksen vika jos kansa ei halua olla oma-aloitteinen.

   • Anonyymi

    Ongelma on, että ”kansan” joukossa on paljon pöljiä, jotka eivät halua noudattaa rajoituksia. Siellä on mm. nuoria bilettäjiä ja koronan olemassaolon kieltäviä välinpitämättömiä persuja.


  • Anonyymi

   Mitä se Sale ehdottikaan heti koronan alussa? Olisiko sen toiminnasta ollut apua? Olisiko johtaminen nyt paljon selkeämpää?

   Mutta ei kelvannut Sannalle. Siitä saa nyt koko Suomen kansa kärsiä. Yhden ihmisen hipiä oli liian herkkä.

   • Anonyymi

    Höpö höpö. Jollakin hyväveli ja -siskoperiaatteella kasatulla nyrkillä ei olisi ollut mitään valtaa eikä myöskään asiantuntemusta. ”Nyrkki” olisi ollut täysi floppi. Saukolta kyse oli myös flopista, joka tuli tehtyä ilmeisesti puoluetovereiden painostuksesta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   383
   7741
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   5211
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   53
   4591
  Aihe