Vapaamuurari mafioosot erotettava julkisista viroista

Anonyymi

Vapaamuurarius on ehdottomasti kiellettävä julkisissa viroissa. Vapaamuurari hyväveli kerho on mafia joka uhkailee kansalaisi ja virkamiehiä ja painostaa heitä tekemään vapaamuurari kerholle suotuisia kaavoituspäätöksiä ja pyrkii hallitsemaan ja lypsämään rahojamme. Perussuomalaiset on ehdottomasti Vapaamurareiden suhteen viisain ja kriittisin vastustava voima Suomessa. Herätkää tällaiseen sisäiseen korruptioon ja varjovaikuttamiseen!

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Herätkää vapaamuurari mafiaan! Se on esoteerinen lahko joka uhkailee kansalaisia!

  • Anonyymi

   Demarit käyttivät pandemiaa hyväkseen valmistellaakseen täysin fasistisia pakkolakeja

  • Anonyymi

   Miks ei Vihervasureita kiinnosta aito korruptio?

  • Anonyymi

   Persut on diktaattoreita ja Persut haluaa demokraattisissa vaaleissa diktaattoreiksi diktaattoreiden paikalle ainakin neljäksi vuodeksi. Halla-Aho pommitti Syyriaa ja aiheutti valtavan pakolaisvirran ja sitten Halla-Aho kuskasi heidät bussilla euroopan ja Ruotsin läpi Suomeen. Sitten Halla-Aho oli rajapuomilla heitä vastassa ja avasi rajapuomin ja päästi pakolaistulvan maahan, koska hän tiesi etukteen että se lisäisi hänen kannatustaan koska hän on maahanmuuttovastainen. Soini yritti hallituksesta käsin vastustaa diktaattori Halla-Ahoa. Siksi Halla-Aho erotti Soinin suomalaisuudesta. Halla-Aho sanoi Soinille You're fired, "sinut on tulitettu" tai sinut kaasutetaan uunissa, koska näin Amerikan Natsi Trump sanoo aina telkkarissa.

  • Anonyymi

   Keskusta, Demarit ja Vapaamuurarit. Siinä on suomen fasistihallinto

  • Anonyymi

   Vapaamuurarit harjoittavat kiltatoimintaa uskonnonvapauden nimissä. He ovat sentään muuranneet alunperin kaikki Euroopan mahti katedraalit.

  • Anonyymi

   Vapaamuurarit ovat uhkaileva fasistimafia

  • Anonyymi

   Liity itsekin vapaamuurareihin ja ole hiljaa!

  • Anonyymi

   Eikö ole epäilyttävää että suvakit ja vihervasemmistolaiset eivät millään tavalla vastusta Vapaamuurareita?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   244
   3564
  Aihe