Sisäministeriön kuvausta vihapuheesta

”Vihateko on yläkäsite, joka pitää sisällään vihapuheen ja viharikokset sekä vihan motivoimat teot, jotka eivät itsessään täytä minkään rikoksen tunnusmerkistöä. Vihateko on terminä viharikoksen ja vihapuheen lavennus. On paljon tekoja, joita motivoi viha, mutta ne eivät täytä suoranaisesti minkään rikoksen tunnusmerkistöä. Vihateko on tiettyyn suojelua vaativaan ryhmään tai ominaisuuteen kohdistettu ennakkoluulojen tai vihamielisyyden motivoima teko, joka ei kuitenkaan itsessään täytä välttämättä minkään rikoksen tunnusmerkistöä.”

Tästä pitäisi jo tajuta, mistä on kyse. Eli jos sanot jotain, jollekin sellaiselle, mille ei saisi sanoa, ja sellaista mistä ei pidetä, mikä ei kuitenkaan riko lakeja, niin sinut voidaan silti tehtailla syylliseksi, koska sinähän olet "vihan motivoima"! Enää siis et voi perustella reaktioitasi, että olet vihainen, koska [tähän perustelut]. Käytännössä siis sinun ilmaisutapaasi ja mielipidettäsi halutaan hallita: "väärät" tunteet ja niillä sävytetty ilmaisutapa "vääristä" asioista, "väärällä" tavalla halutaan kieltää. Nyt siis ajetaan mallia, jossa sananvapauteen liittyvä "harmaa alue" halutaan vihapuhelailla kieltää.

Vihapuhetoiminnan voimakkaimpia johtoajatuksia ovat 1. kenestä puhutaan ja 2. mitä puhutaan, sekä 3. "me emme pidä tästä". Lisänä on se puolueellinen, sekä moraalin ja etiikan kannalta kyseenalainen seikka, että sananvapauden, sekä mielipiteen esittämisen, mukaan lukien tietynlaisten tunteiden näyttämisen rajoittamista, johdetaan tietyn poliittisen ideologian sisältä, sen vaatimuksien ja ehtojen alaisena. Vaikka hallitus verhoaakin projektin "kansalaismielipiteeksi", se ei muuta sitä tosiasiaa, että vihapuhelain ajamisessa mennään demokratiaa ja oikeusvaltioperiaatetta, sekä perustuslakia kyseenalaistaen, siitäkin huolimatta, että asia käsitellään demokratiamme mukaisissa käsittelyvaiheissa; on kuitenkin jo etukäteen tiedossa vihapuhelakia ajavien motiivit, heidän kerääntyminen yhteen enemmistöksi. Näin PS:n näkemykset ja mielipiteet tullaan väistämättä syrjäyttämään enemmistön voimin. Näin kaikki näyttää kulkevan lain ja demokratian mukaisesti. Mutta vain näyttää.

63

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei yhtään nillitystä antipersuilta? Nyt ollaan sitten ilmeisesti kipupisteiden äärellä :)

      • Anonyymi

        Päähänpinttymän valtaamat ihmiset ovat menettäneet pelin. Olisi kuitenkin mukava kuulla, että miksi kirjoitustaitoinen (eli luultavasti monessa suhteessa mahdollinen ihminen) ihminen pilaa oman tulevaisuutensa persuilemalla? Katkeruus vähemmälle ja töitä enemmän on lääke monelle ja voisi toimia sinunkin kohdalla.


      • Anonyymi

        Kaikki lausahdukset persun suusta on vain ulinaa ja sananhelinää🤢


      • Anonyymi kirjoitti:

        Päähänpinttymän valtaamat ihmiset ovat menettäneet pelin. Olisi kuitenkin mukava kuulla, että miksi kirjoitustaitoinen (eli luultavasti monessa suhteessa mahdollinen ihminen) ihminen pilaa oman tulevaisuutensa persuilemalla? Katkeruus vähemmälle ja töitä enemmän on lääke monelle ja voisi toimia sinunkin kohdalla.

        "Persuilu" ei ole minkään pilaamista, paitsi persuvastaisten populistissa tarinoissa ja propagoinnissa. Internetissä rakentuu haluttaessa omanlaiden todellisuus, joka saattaa erota massiivisesti reaalielämästä. Todellisuudessa PS:ia vastustetaan niiden pelkojen vuoksi, joita löytyy eu-kriittisyyden ja maahanmuuttokriittisyyden takaa. Asiaan vaikuttaa myös maailman tilanne, jossa ihmisiä jaetaan sen mukaan lokeroihin, mitä he edustaa. Tässä showssa näkyvimpää on rinnastukset natsismiin yms., sekä mölinät "katkeruudesta", "uhriutumisesta" jne toimii olkiukkoina ja muina temppuina, joilla toivotaan olevan mm. kannatusta hillitsevä vaikutus. Demokraattisessa maassa kilpailevan puolueen voi siis tuhota tuhoamalla sen kannatuksen. Voit nimittäin itsekin, ehkä, huomata miten PS:n kannatuksesta on yritetty tehdä häpeällistä ja ihmisarvoa laskevaa, kun jopa työpaikoilla ja kouluissa saatat joutua "kivitetyksi". Tilanne on paljon laajempi, monimutkaisempi ja ongelmallisempi kuin ehkä tiedätkään. Tai ehkä sinua ei edes kiinnosta. Itse olen kiinnostunut poliittisista ilmiöistä ja keskittynyt jonkin aikaa jo Perussuomalaisten vastustukseen ja miten siinä toimitaan. Mainitsemasi päähänpinttymät ovat esiinnostettuja ongelmia, jotka sinä näet "persun pinttyminä", mutta et näe sitä, mihin ne perustuu. Katsot asiaa liian paljon jalkapallonfanin näkökulmasta. Sillä tavalla "erotuomarin" näkemykset on useimmiten vääriä ja sitten buuataan.


    • Kyseessä tulisi olemaan siis pienen porukan harjoittama mielivalta.

      • Jos katsotaan kokonaisuutta, niin kyse on isosta koalitiosta, joka joutuu sitoutumaan vihervasemmiston sanelemaan "käytös- ja toimintamuottiin": lähes kaikki puolueet, viranomaiset, oikeusistuimet, valtamedia, ja lähes koko valtionjohto, sekä todennäköisesti enemmistö ihmisistä, jotka kokee ettei ole vaihtoehtoa. Jos tämä etenee sinne mihin merkit näyttää, niin se tarkoittaa sitä, että kansalla ei ole enää oikeutta ilmaista tahtoaan. Se tahto johdetaan diktatuurimaiseen tapaan ylhäältä ja on tyyliin ota tai jätä, jos jätät, niin kärsit seuraukset. Tämä tarkoittaa myös sitä, että PS:n kaltaisesti toimivien puolueiden aika on ohi. Kuin myös demokratian sellaisena kuin se on opittu tuntemaan ja ymmärtämään.


    • Anonyymi

      Onpa harvinaisen mielipuolinen aloitus jopa banaanin aloitukseksi. Voitaisko keskittyä oikeaan poliittiseen keskusteluun eikä mölinäsaivarteluun?

      • Miten se voi olla harvinaisen mielipuolinen, jos minä olen tunnettu mielipuolisuudestani??? Väitätkö, että sisäministeriö ei ole poliittinen taho, eikä siten sisäministeriön oma lausunto (lainauksessa) ole sitä oikeaa politiikkaa? Siitähän tässä on kyse. Toki tiedämme, että sinun mielipuolinen kommenttisi perustuu mielipuoliseen persuvastaisuuteen. Eihän sulla ole edes kykyä osallistua siihen oikean politiikan keskusteluun. Voit toki aina osoittaa näkemykseni vääräksi;)


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Miten se voi olla harvinaisen mielipuolinen, jos minä olen tunnettu mielipuolisuudestani??? Väitätkö, että sisäministeriö ei ole poliittinen taho, eikä siten sisäministeriön oma lausunto (lainauksessa) ole sitä oikeaa politiikkaa? Siitähän tässä on kyse. Toki tiedämme, että sinun mielipuolinen kommenttisi perustuu mielipuoliseen persuvastaisuuteen. Eihän sulla ole edes kykyä osallistua siihen oikean politiikan keskusteluun. Voit toki aina osoittaa näkemykseni vääräksi;)

        Täällä s24:ssä käytävää keskustelua ei voi sanoa poliittiseksi keskusteluksi vaan jäteasemaksi, jossa ei asioista jotain ymmärtävät kauaa viihdy.


    • Anonyymi

      Päähänpinttymän valtaamat ihmiset ovat yhtä onnellsia kuin ne, jotka tuntevat saaneensa suuren kutsumuksen.

    • Anonyymi

      Tämän käyttäjän OtaBanaaniJaRauhotu on oltava tekoälybotti. Ei kukaan kirjoita noin typerää tekstiä.

    • Anonyymi

      Vihapuheelle on ominaista se, että se aikaa myöten tulee johtamaan vihatekoihin. Kun riittävästi jotain kansanosaa pilkataan, niin pian pilkka muuttuu teoksi, noita ihmisiä aletaan karttaa työhönotossa, sitten heidän omaisuuttaan sotketaan ja tuhotaan ja lopulta meillä on pystyssä tuhoamisleirit.

      Siitä tuossa on kysymys, vihapuhe on toki usein myös tunteenomainen reaktio siihen että ihmistä pilkataan. Jos joku julkisesti pilkkaisi minua, niin epäilemättä vastaisin siihen varsin tunteenomaisella vihanpurkauksella. Mutta todellinen vihapuhe on järjestelmällistä ja suunnitelmallista, ei vain spontaani reaktio koettuun vääryyteen. Ja juuri tuollainen puhe tulisi kieltää.

      • Olisi todella helpottava nähdä, että vihapuhelaki toimisi vain ja ainoastaan nykyisten lakien ja käytäntöjen tukena. Nyt kuitenkin näyttää siltä, sisäministeriön itsensäkin ilmoittamana, että "viha" tullaan tarkoituksella näkemään osana sellaista kritiikkiä, joka ei ole rikollista. Eli siis siivotaan pois sellaiset ilmaisutavat, sekä aiheet, joista joku ei pidä. Tiukka kritiikki, vaikka se perustuisikin todelliseen ongelmaan, voi olla joillekin kestämätöntä, mutta ei se saa olla syy lähteä johtamaan maata ja sen kansalaisia totalitarismista tutuilla tavoilla. Nimittäin tämä keissi ei näytä johtavan pelkästään puheisiin ja sanoihin vaikuttamiseen, vaan laajemmin politiikan sekä ihmisten toiminnan rajoittamiseen.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Olisi todella helpottava nähdä, että vihapuhelaki toimisi vain ja ainoastaan nykyisten lakien ja käytäntöjen tukena. Nyt kuitenkin näyttää siltä, sisäministeriön itsensäkin ilmoittamana, että "viha" tullaan tarkoituksella näkemään osana sellaista kritiikkiä, joka ei ole rikollista. Eli siis siivotaan pois sellaiset ilmaisutavat, sekä aiheet, joista joku ei pidä. Tiukka kritiikki, vaikka se perustuisikin todelliseen ongelmaan, voi olla joillekin kestämätöntä, mutta ei se saa olla syy lähteä johtamaan maata ja sen kansalaisia totalitarismista tutuilla tavoilla. Nimittäin tämä keissi ei näytä johtavan pelkästään puheisiin ja sanoihin vaikuttamiseen, vaan laajemmin politiikan sekä ihmisten toiminnan rajoittamiseen.

        Sehän sen tarkoitus onkin, hiljentäminen tarkennuksena persujen. Äärivasurismia kovennuksineen joiden mukaan rangaistus kovenee jos sen kohde on etninen, sukupuoli tai vähemmistö. Rangaistusmuotona mm. yhdyskuntapalvelu. Natsittelu edellleen ok..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän sen tarkoitus onkin, hiljentäminen tarkennuksena persujen. Äärivasurismia kovennuksineen joiden mukaan rangaistus kovenee jos sen kohde on etninen, sukupuoli tai vähemmistö. Rangaistusmuotona mm. yhdyskuntapalvelu. Natsittelu edellleen ok..

        Joo. Viimeistään syksyllä ilmestyy seuraava persut ovat natseja kirja eikä valtakunnansyyttäjä tms. näe siinä vihapuhetta missään muotoa huolimatta siitä, että asialla on mm. naisten ja vähemmistöseksuaalien oikeuksien polkija. Tarkoittaa sitä, että vihapuhelainsäädäntöä tullaan käyttämään yksinomaan persuja vastaan heidän hiljentämiseksi rasismikortin heiluttelun vain lisääntyessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän sen tarkoitus onkin, hiljentäminen tarkennuksena persujen. Äärivasurismia kovennuksineen joiden mukaan rangaistus kovenee jos sen kohde on etninen, sukupuoli tai vähemmistö. Rangaistusmuotona mm. yhdyskuntapalvelu. Natsittelu edellleen ok..

        Sukupuolella varmaan tarkoitetaan naisia? Ei naiset kuitenkaan ole suojelun tarpeessa: Kun mies hyökkää naisen kimppuun, nainen ensin lyö muutaman kerran käsilaukulla. Sitten potkaisee jalkoväliin. (Ja miehen sopii toivoa, ettei naisella ole jaloissaan teräväpiikkisiä korkokenkiä.) Seuraavaksi mies saa silmilleen pippurisumutetta, joka naisella on käsilaukussa aina mukana. Lopuksi nainen raapii kynsillään ja ehkä jopa puree. Vihainen nainen on niin pelottava, että mieluummin painisin paljain käsin krokotiilin kanssa. Naiset eivät ole säälittäviä eivätkä siis tarvitse erityistä suojelua, vaikka jotkut muut ryhmät olisikin sellaisia (säälittäviä ja suojelua tarvitsevia).


      • Anonyymi

        Että sellaista...sananvapautta. Mielivaltaisia syytteitä "vihapuhe"nimikkeen varjolla jottaTynkkyset ja kumppanit eivät jatkossa pääse edes ehdolle vaaleissa.


      • Anonyymi

        EI kait siinä mutta kun se vihapuhe ja maalittaminen kun ei ole jatkossakaan mikään ongelma kohteena sille ollessa persut. Päinvastoin ainoan eron ollessa se, että persuja hiljennetään ja estetään osallistuminen politiikkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EI kait siinä mutta kun se vihapuhe ja maalittaminen kun ei ole jatkossakaan mikään ongelma kohteena sille ollessa persut. Päinvastoin ainoan eron ollessa se, että persuja hiljennetään ja estetään osallistuminen politiikkaan.

        Joo, esim. maahanmuuton lieveilmiöiden esille tuominen on sitten jatkossa vihapuhetta jota käytetään perusteena politiikkaan osallistumisen estämisessä?

        Ja mikähän mahtaa olla persujen ns. ykkösaihe esim. vaaleissa? No se maahanmuutto ja sen mukanaan tuomat ongelmat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, esim. maahanmuuton lieveilmiöiden esille tuominen on sitten jatkossa vihapuhetta jota käytetään perusteena politiikkaan osallistumisen estämisessä?

        Ja mikähän mahtaa olla persujen ns. ykkösaihe esim. vaaleissa? No se maahanmuutto ja sen mukanaan tuomat ongelmat.

        "rangaistus kovenee jos sen kohde on etninen, sukupuoli tai vähemmistö."

        Mistä ihmeestä sinä sait päähäsi että vihapuhelainsäädännöllä pyritään hiljentämään perussuomalaiset?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän sen tarkoitus onkin, hiljentäminen tarkennuksena persujen. Äärivasurismia kovennuksineen joiden mukaan rangaistus kovenee jos sen kohde on etninen, sukupuoli tai vähemmistö. Rangaistusmuotona mm. yhdyskuntapalvelu. Natsittelu edellleen ok..

        "Korkein oikeus on myöntänyt valitusluvan toimittaja Johanna Vehkoolle kunnianloukkausta koskevassa asiassa.

        Vehkoo oli rajatulle joukolle julkaistussa Facebook-päivityksessään nimittänyt vaaliehdokkaana toiminutta oululaista valtuutettua (asyl) Junes Lokkaa natsiksi, natsipelleksi ja rasistiksi."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Korkein oikeus on myöntänyt valitusluvan toimittaja Johanna Vehkoolle kunnianloukkausta koskevassa asiassa.

        Vehkoo oli rajatulle joukolle julkaistussa Facebook-päivityksessään nimittänyt vaaliehdokkaana toiminutta oululaista valtuutettua (asyl) Junes Lokkaa natsiksi, natsipelleksi ja rasistiksi."

        ei puutu kuin tuomion kumoaminen toimittajsn kohdalta ja tilalle tuomio Lokalle sen takia kun se on natsipelle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei puutu kuin tuomion kumoaminen toimittajsn kohdalta ja tilalle tuomio Lokalle sen takia kun se on natsipelle?

        "Johanna Vehkoolle myönnettiin helmikuussa 2019 Suomen PENin sananvapauspalkinto. Palkintoraati totesi: ”Toimittaja ja tietokirjailija Johanna Vehkoo on sanankäytön ammattilainen, joka on tehnyt pitkää ja vakuuttavaa työtä tutkivana journalistina, ja puolustanut johdonmukaisesti sananvapauden, totuudellisuuden ja hyvän journalistisen tavan arvoja."


        "Toimittajien ammattijärjestö Journalistiliitto maksoi Vehkoon oikeudenkäyntikulut ja piti hänen saamaansa tuomiota kohtuuttomana.[12]"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Johanna Vehkoolle myönnettiin helmikuussa 2019 Suomen PENin sananvapauspalkinto. Palkintoraati totesi: ”Toimittaja ja tietokirjailija Johanna Vehkoo on sanankäytön ammattilainen, joka on tehnyt pitkää ja vakuuttavaa työtä tutkivana journalistina, ja puolustanut johdonmukaisesti sananvapauden, totuudellisuuden ja hyvän journalistisen tavan arvoja."


        "Toimittajien ammattijärjestö Journalistiliitto maksoi Vehkoon oikeudenkäyntikulut ja piti hänen saamaansa tuomiota kohtuuttomana.[12]"

        "natsi, "natsipelle" ja "rasisti".

        Sanankäytön ammattilainen joka toteuttaa hyvän journalistisen tavan arvoja??


    • Anonyymi

      Maahanmuuttokriitikolle taisi tulla oikiasti paha olo. Olen ainakin ite sitä mieltä, että myönnä sinä, notta apinoilla ei ole palleja ja sinulla ei järkeä. Sovitaanko näin? Sovitaan samalla, että jopa Paavo V on ihminen rotujussiin verrattuna. Tehään kaupat... jos näin sovimme, et koskaan... koskaan sano pahasti Ohisalon Marjasta.... Sovitaanko... lopullisesti.

      • Mitä enemmän politiikkaa näkee ja tuntee, sitä enemmän alkaa voimaan pahoin. Mielestäni tämä on ihan normaali reaktio normaalilla ihmisellä. Sellaisesta ilkkuminen tai muuten tyhjäpäinen mölinä taas kertoo jollain tavalla vinoutuneesta persoonasta. Nyt ei ole kyse maahanmuuttokriittisyydestä, vaan näkemyksistä maan ja kansan näkökulmasta, tulevaisuuden elinolosuhteista. Jos elät jossain kuplassa, sokeana reaalielämälle, niin hankala silloin on nähdä mitä täällä tapahtuu ja millaisia seurauksia sillä on.


    • Anonyymi

      Kukaan järkevä ja sivistynyt ihminen ei spekuloi, onko joku vihapuhe laitonta vai nippa nappa lain ulkopuolella. Iljettävää joka tapauksessa.

      • Et ymmärrä asian ydintä, joka on: MITÄ VIHAPUHELAKI TULEE OLEMAAN JA MILLAISIA SEURAUKSIA SILLÄ ON YHTEISKUNNALLE. Ja toinen asia mitä et hahmota on asianosaisten oma toiminta, puheet jne., jotka antaa ainekset päätelmille MITÄ on tiedossa. Yritä lukea ajatuksella sisäministeriön aivoituksia, sekä suhteuttaa sitä vihervasemmiston, viranomaisten, oikeusistuimien jne. puheisiin ja toimintaan. Jos ei ala muodostumaan realistista ja objektiivista kuvaa, niin sitten on todettava, että ollaan alueella, jossa sinun älysi ei vain riitä.


    • Anonyymi

      Kyse on jonkun ryhmän vastaisesta ilmauksesta ryhmän biologisen ominaisuuden, etnisyyden tai hengellisyyden perusteella.

      • Sellaisesta on käytetty aina termiä 'rasismi' ja sitä varten on ollut lait ja käytännöt ties kuinka kauan. Tässä vihapuhefarssista keskustelussa fokus on nyt siinä, miten pitkälle puheita ja ilmaisutapoja, sekä aiheita tullaan kieltämään. Nyt siis merkkien mukaan "viha" tullaan liittämään tietyissä tapauksissa jopa normaaliin ja faktiseen kritiikkiin, tai mihin tahansa keskusteluun, joka sisältää johonkin tiettyyn vähemmistöryhmään, etniseen ryhmään tai yksilöön, tai esim. tiettyyn politiikkoon tai puolueeseen liittyviä ongelmia tai muuten negatiivisia tapahtumia. Näin siis vaiennetaan sellainen mielipiteistö ja ilmaisutavat, sekä tietynlaisista asioista ja tapahtumista keskustelu, joista joku ei pidä. Tähän tulee liittymään myös mediassa ennakkosensuuri ja toimittajilla myös itsesensuuri. Tässä on siis mahdollisuus tehdä paljonkin vahinkoa vapaalle tiedottamiselle, journalismille, demokratialle ja kansalaisten oikeuksille, sekä yleisille elinolosuhteille.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Sellaisesta on käytetty aina termiä 'rasismi' ja sitä varten on ollut lait ja käytännöt ties kuinka kauan. Tässä vihapuhefarssista keskustelussa fokus on nyt siinä, miten pitkälle puheita ja ilmaisutapoja, sekä aiheita tullaan kieltämään. Nyt siis merkkien mukaan "viha" tullaan liittämään tietyissä tapauksissa jopa normaaliin ja faktiseen kritiikkiin, tai mihin tahansa keskusteluun, joka sisältää johonkin tiettyyn vähemmistöryhmään, etniseen ryhmään tai yksilöön, tai esim. tiettyyn politiikkoon tai puolueeseen liittyviä ongelmia tai muuten negatiivisia tapahtumia. Näin siis vaiennetaan sellainen mielipiteistö ja ilmaisutavat, sekä tietynlaisista asioista ja tapahtumista keskustelu, joista joku ei pidä. Tähän tulee liittymään myös mediassa ennakkosensuuri ja toimittajilla myös itsesensuuri. Tässä on siis mahdollisuus tehdä paljonkin vahinkoa vapaalle tiedottamiselle, journalismille, demokratialle ja kansalaisten oikeuksille, sekä yleisille elinolosuhteille.

        kunnolla mopo karkaamassa käsistä moderaattorien joutuessa juridisiin vastuisiin mitä kirjoitteluun tulee mikä tarkoittaa ihan naurettavuuksiin asti menevää sensuuria mikä on myös sen tarkoituskin.

        Rasistin tuntee kaikki ja kaukaa kallonmittaajat ja natsit niiden huipentumana mutta...Kun tuolla vihapuhelainsäädännöllä mennäään pohjoiskorea tasolle sensuurin suhteen vihapuhetta ollessa esim. maahanmuuton lieveilmiöiden julki tuominen mihin vihreät ja vasurit myös pyrkiikin. Sitten ollaan vihervasuri-pohjoiskoreassa missä kukaan ei uskalla avata suutaan edellisten kertoessa mitä jumalaa pitää palvoa, mitä saa sanoa ja mitä ei, mitä tulee ajatella ja mitä ei jne. Rasistikortin heiluttamisesta tulee hyve ja "persuilusta" pahe edellisten suosion ollessa uhka edellisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kunnolla mopo karkaamassa käsistä moderaattorien joutuessa juridisiin vastuisiin mitä kirjoitteluun tulee mikä tarkoittaa ihan naurettavuuksiin asti menevää sensuuria mikä on myös sen tarkoituskin.

        Rasistin tuntee kaikki ja kaukaa kallonmittaajat ja natsit niiden huipentumana mutta...Kun tuolla vihapuhelainsäädännöllä mennäään pohjoiskorea tasolle sensuurin suhteen vihapuhetta ollessa esim. maahanmuuton lieveilmiöiden julki tuominen mihin vihreät ja vasurit myös pyrkiikin. Sitten ollaan vihervasuri-pohjoiskoreassa missä kukaan ei uskalla avata suutaan edellisten kertoessa mitä jumalaa pitää palvoa, mitä saa sanoa ja mitä ei, mitä tulee ajatella ja mitä ei jne. Rasistikortin heiluttamisesta tulee hyve ja "persuilusta" pahe edellisten suosion ollessa uhka edellisille.

        Ja kaikki edellinen sataa persujen laariin.


      • Anonyymi

        naurettavin taisi olla syytteiden nostot Räsästä vastaan kirjoituksista jotka olivat vuosia vanhoja perusteina syytteiden nostolle lait jotka oli laadittu vasta kirjoituksien jälkeen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kaikki edellinen sataa persujen laariin.

        Sulka hattuun jokainen tuomio vihapuheesta.


      • Anonyymi

        Ei mene syyttäjällä kovinkaan vahvasti kun pitää edellisten vaalien aikaisia arkistoja penkoa materiaalin löytämiseksi persuja vastaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mene syyttäjällä kovinkaan vahvasti kun pitää edellisten vaalien aikaisia arkistoja penkoa materiaalin löytämiseksi persuja vastaan?

        Tynkkynen kiittää ja kuittaa. EI tarvitse asianomaisen vaivautua vaaliteltoille kun valtakunnansyyttäjä hoitaa vaalityön hänen puolestaan. Ei vastaan vaan puolesta, asia mitä nämä *****t eivät koskaan tajua vaikka esim. Tynkkysen suosio on vain kasvanut jokaisen tuomion myötä.


    • Anonyymi

      Milloin alkavat (vrt.natsiSaksa)kirjaroviot?

      • Anonyymi

        Sehän nyt riippuu siitä, milloin sinä käyt tyhjentämässä kirjahyllysi sisällön kadulle tuikaten tulen perään? Täällä kun ei edelleenkään toista ulkomuistista Hitlerin kirjoituksia muut kuin sinä kaappinatsi joka taas urakoi natsikortin heiluttelun suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän nyt riippuu siitä, milloin sinä käyt tyhjentämässä kirjahyllysi sisällön kadulle tuikaten tulen perään? Täällä kun ei edelleenkään toista ulkomuistista Hitlerin kirjoituksia muut kuin sinä kaappinatsi joka taas urakoi natsikortin heiluttelun suhteen.

        Skinimustille murheen päivä kun heidän ohjelmansa pitää sisällään paljon "vihapuherikoksia". Jää puoluerekisteröinti haaveeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Skinimustille murheen päivä kun heidän ohjelmansa pitää sisällään paljon "vihapuherikoksia". Jää puoluerekisteröinti haaveeksi?

        miten ne suvaitsevaiset jotka eivät suvaitse mitään sitten natsikorttia persujen suuntaan heiluttelee jos persuista pihalle potkitut "isänmaalliset" onnistuu perustamaan äärioikeistopuolueen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        miten ne suvaitsevaiset jotka eivät suvaitse mitään sitten natsikorttia persujen suuntaan heiluttelee jos persuista pihalle potkitut "isänmaalliset" onnistuu perustamaan äärioikeistopuolueen?

        Natsipuhdistukset enemmän kuin ok mutta kun asialla on äärivasureiksi luokiteltavat niin hommasta on jäänyt p..skan maku suuhun jo nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natsipuhdistukset enemmän kuin ok mutta kun asialla on äärivasureiksi luokiteltavat niin hommasta on jäänyt p..skan maku suuhun jo nyt.

        Supon listalla (turvallisuusuhka Suomelle) molemmat em:sta. Kuulapäät heiluu kaduilla antifoilla liian paljon kavereita hallituksessa mikä ei ole hyvä asia sekään. Se kun vain lisää maahanmuuton lieveilmiöitä mikä taas vastaavasti kasvattaa äärikoikeistolaisuutta. Sama homma vihapuhelainsäädännön kanssa se tulee vain lisäämään vihreiden ja vasureiden vastustamista kun ovat taas vastakkaisia mielipiteitä kriminalisoimassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Supon listalla (turvallisuusuhka Suomelle) molemmat em:sta. Kuulapäät heiluu kaduilla antifoilla liian paljon kavereita hallituksessa mikä ei ole hyvä asia sekään. Se kun vain lisää maahanmuuton lieveilmiöitä mikä taas vastaavasti kasvattaa äärikoikeistolaisuutta. Sama homma vihapuhelainsäädännön kanssa se tulee vain lisäämään vihreiden ja vasureiden vastustamista kun ovat taas vastakkaisia mielipiteitä kriminalisoimassa.

        isiksiä helpompi kotiuttaa ja tuoda elintasopakolaisia maahan loisimaan ja kaduilla puukkojen kanssa heilumaan jne. kun sen arvosteleminen on jatkossa rikollista toimintaa.


      • Anonyymi

        Antipersu-sivupersoona työvuorossa tällä kertaa 😊😃😄😆😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antipersu-sivupersoona työvuorossa tällä kertaa 😊😃😄😆😂

        saapa nähdä milloin käy herättämässä persu-sivupersoonansa? Banaani tietenkin kyttää palstaa tälläkin hetkellä tyytyen vain sensuroimaan..


      • Anonyymi

        18-22h/vrk vuoden jokaisena päivänä oli arki tai pyhä, yö tai päivä lähes kellon ympäri tauotta yhtä ja samaa tappelua omien sivupersoonien kanssa.


      • Anonyymi

        Mitä ja minkälaista "persoonaa" tämä SNAP-juttu sinulle edustaa. Kovinkaan järkevältä se ei vaikuta, ja tuo höpinäsi sivupersoonista, jatkuvana ja toistuvina. Lisäksi, kun siinä ei ole edes kyse mistään sivupersoonista, tai sitä tuskin kukaan tietää, mitä sinä tuolla hokemallasi mahdat tarkoittaa. Kuitenkin kirjoitukset ovat yleensä eri henkilöiden kirjoituksia, höpinöistäsi huolimatta. Ongelma on siis sinulla ja niiden omien persooniesi kanssa.


      • Anonyymi

        Niin kuin todettu, kaltaisellesi mielenhäiriössä palstalla sekoilevalle yksilölle, ei oikein ole tarjolla mitään apua. Banaani ei ole minun juttuni kommentoinnissa, ja siksi jätän sen kysistä nikkiä käyttävän, käyttöön - kuten yleisesti oli myös mielenhäiriössä pörräävän häirikön syytä jättää yleisesti muille vakiintunet merkit - mutta turha sitä sinulle kai on kertoa - sinilla kun on menossa tuo maanis-depressiivinen vaihe sivupesooniesi parissa.


      • Anonyymi

        Onko sinulle kaikki banaaneja, jotka tekevät sinusta kerta toisensa jälkeen naurettavan? Sitten tuleekin vuoroon se palstan antipersun suuri ja hirvittävä kosto, huomauttelu kirjoitusvirheistä.

        Ei muuten vähennä naurettavuuttasi ollenkaan. Niin, enkä ole edelleenkään banaani tai muukaan hedelmä.


      • Mahtaa sinulla olla todellakin yksinkertainen ja hedelmäinen ajatusmaailma.


      • Ovatko ne olleet sitten sinulla jotenkin "uinumassa", ältllisesti kyllä - mutta muutenkin ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä ja minkälaista "persoonaa" tämä SNAP-juttu sinulle edustaa. Kovinkaan järkevältä se ei vaikuta, ja tuo höpinäsi sivupersoonista, jatkuvana ja toistuvina. Lisäksi, kun siinä ei ole edes kyse mistään sivupersoonista, tai sitä tuskin kukaan tietää, mitä sinä tuolla hokemallasi mahdat tarkoittaa. Kuitenkin kirjoitukset ovat yleensä eri henkilöiden kirjoituksia, höpinöistäsi huolimatta. Ongelma on siis sinulla ja niiden omien persooniesi kanssa.

        Useita kuukausia sitten jauhotin tämän pellen oikein huolella. Käytin silloin sanaa SNAP!, koska hänellä naksahti päässä oikein kunnon raivo. Tämä perustuu siihen, että käräytin hänet sekä persuvastaisten että persumyönteisten kommenttien kirjoittelusta. Tunnistin sen täysin identtisestä kirjoitustavasta. Tämä nolasi sitten kyseisen henkilön ihan täysin ja siitä lähtien hän on yrittänyt kostaa minulle hokemalla "käräyttämisestä", "sivupersoonista" sekä toistamalla sanaa "SNAP!" :D Useiden kuukausien ajan samaa maanista copypaste-mättämistä. Näkisitpä inboxini. Kyse on siis oikeasti mieleltään epätasapainoisesta persoonasta.


      • Älä reppana viitsi teeskennellä :D Luuletko oikeasti, ettei sun mielipuolinen käytöksesi ja kommenttisi kerro ihan suoraan mistä on kyse? Kyllä, se kertoo juuri siitä, että sait niin huolella nassuusi, ettet vain pääse siitä yli :D Vai ihanko muuten vain olet yrittänyt kostaa mulle jo useiden kuukausien ajan? Ja koska tiedät, ettei sulla ole minkäänlaisia mahdollisuuksia saada minua ärsyyntymään, niin siksi olet kohdistanut raivosi myös muihinkin. Kaikki on toistensa "sivupersoonia" ja kyllä napsuu :D Voi voi... otappa poika banaani ja rauhotu ;) Vai yritätkö edelleenkin vänkätä, ettei sinua ole jauhotettu?

        EZ


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Useita kuukausia sitten jauhotin tämän pellen oikein huolella. Käytin silloin sanaa SNAP!, koska hänellä naksahti päässä oikein kunnon raivo. Tämä perustuu siihen, että käräytin hänet sekä persuvastaisten että persumyönteisten kommenttien kirjoittelusta. Tunnistin sen täysin identtisestä kirjoitustavasta. Tämä nolasi sitten kyseisen henkilön ihan täysin ja siitä lähtien hän on yrittänyt kostaa minulle hokemalla "käräyttämisestä", "sivupersoonista" sekä toistamalla sanaa "SNAP!" :D Useiden kuukausien ajan samaa maanista copypaste-mättämistä. Näkisitpä inboxini. Kyse on siis oikeasti mieleltään epätasapainoisesta persoonasta.

        Se on meille muille eduksi, että olet löytänyt kaltaisesi. Pitäkää hauskaa yhdessä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se on meille muille eduksi, että olet löytänyt kaltaisesi. Pitäkää hauskaa yhdessä.

        Surkea yritys, Tero.


    • Anonyymi

      George Floyd niminen henkilö muistutti tavallista paremmin tekstiä, niinhän se oli ja Navalnyi. Maalittamisesta ja mustasta maalista puhuttaessa.

    • 59 poistettua viestiä ja kaikki Teron räpellyksiä. Tälläkö sinä nyt sitten yrität haastaa ja saada minut ärsyyntymään? IIIIK! :D

      • Anonyymi

        Joo, kovasti yritän mutta sä oot niin jäätävän kova tipu!


    • Anonyymi

      Vihapuhelaki on yksinkertaisesti poliittinen laki, joka on tehty vartavasteen poliittiseen käyttöön ja politiikan välineenä sitä käytetään. Tällaiset poliittiset lait kuuluvat totalitaariseen yhteiskuntaa eikä sellaisia saisi olla demokraattisessa oikeusvaltioissa.

      • Anonyymi

        Ei tuota tarvitse kummemmin ihmetellä, se on yhtä kuin STASI herätetty henkiin armon vuonna 2021, tai armottomana kai tätä vuotta voinee pitää?

        Vihervasemmiston ja rkp:n suorittama mädätys senkun kasvaa ja maamme oikeusoppineet vissiin samoilla linjoilla?

        Mistähän tähänkin järki saadaan, kyllä nyt olisi ajattelevien kansalaisten noustava oikeuksiaan puolustamaan ja ottamaan asiallisesti kantaa.


      • Anonyymi

        80 "jauhotusta" eli sensuroitua viestiä kun ei eväitä muuhun löydy.

        Siinähän jatkat monologiesi parissa. Muista toki vittuilla ja provota kaikille kun kyllästyt itsesi kanssa keskusteluun. Edellämainitulla lopputuloksella..


    • Anonyymi

      Sisäministeriössä on kerran googletettu aivot ja nyt ne kuvittelee niiden olevan aivoja.

    • bingbingbingbangpopcorn

    Ketjusta on poistettu 164 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe