Aihe

Miksi oikeuskansleri valittiin

Anonyymi

https://vastavalkea.fi/2017/05/08/tuomas-poystin-nimitys-veisi-luottamuksen-oikeuskansleri-instituutiolta/

Että semmoista kokoomuksen suuntaan. Kettu-Häkkänen oli Pöystin valinnassa avainasemassa ja käytti sitä surutta hyväkseen. Onko Pöysti myyrä?

Kansalaiset ei näihin porvarihallituksen virkamiehiin voi luottaa. Ei ole valittu pätevintä vaan kätevintä ohjailtavsa. Tällainen kokoomuksenkin toiminta on ala-arvoista ja häpeällistä. Onko nimitys valtaa käytetty omien etujen ajamiseen?

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hakkanen esitteli Niniston ohjeen mukaisesti ja Ninisto nimitti.

   • Anonyymi

    Häkkänen on Mäntyharjun kettu.


  • Anonyymi

   Sotesankari oli hakkasen suosikki.

  • Anonyymi

   On hää kova lausummaan.

  • Anonyymi

   Sipilä ja kokoomus valitsivat Pöystin oikeusgangsteriksi nimenomaan laskemaan kelvottomat ja oikeiston ökyeliittiä hyödyttävät lakiesitykset läpi. esim. Sipilän hallituksen maakuntauudistus ja yksityistämissote. Sipilä-sonnin renki Pöysti hyväksyi täysillä utaretutkija-Nergin päättömät valehtelutkin eduskunnalle. Alaviikaroinnit Tytin "uralla" nostivat korruptiokuohua pintaan ja herättivät kysymyksen myös aiemmista rötöksistä ja salailuista mm. eliittipoikien prostituutiosaunailtojen parissa.
   niinistölle tuommonen tottelevainen tuomas-nynny oli lottovoitto, kun hän ei puutu mihinkään presidenttiin liittyvään kuin isännän pyynnöstä, käskystä.

   eli tämän pöysti-kätyrin kautta kokoomus voi lieroilla myyräntyötään tuhoamalla hallituksen toimia ja sitten höperehtiä orpon suulla harrastavansa "reilua" oppositiopolitiikkaa. ja suomen kansa saa kärsiä seuraukset. Ja niinistö on turvassa norsunluutornissaan, eikä kukaan uskalla paljastaa hänen ja muiden kokkarihurmureiden huoraseikkailuja. ja kaikki jotka yrittää tuoda totuuksia julki saavat potkut, jep jep...
   Pöystin toiminta jo VTV:n pääjohtajuusaikana oli törkeetä ilman alaviikarointia Tytin "uralla"; useat henkilöt VTV:ssä kokivat oikeusturvansa uhanalaiseksi tai loukatuksi tai tulleensa väärinkohdelluksi. Lopulta eräs henkilö valitti kohtelustaan KHO:hon ja pöysti tuomittiin syylliseksi.
   Se riittikin meriitiksi ja kiristysaiheeksi Niinistölle ja sipilälle, että uusi ura tuomakselle aukesi salailemaan eliitin rötöstelyä ja hyötymään verovaroista.
   ”KHO kumoaa Valtiontalouden tarkastusviraston päätöksen lainvastaisena”, kuului KHO:n päätös 13.11.2015 (taltionumero 3252, diaarinumero 1631/3/13).

   Päätös on varsin erikoinen, koska VTV on itse hallinnon laillisuusvalvoja poliisivaltuuksin. Korkein tuomioistuin joutui kumoamaan laillisuusvalvojan päätöksen lainvastaisena.

   Mitä tämä kertoo kyseisen laillisuusvalvojan (VTV) osaamisesta, vastuuhenkilöiden pätevyydestä sekä ilmapiiristä? Eikö lainvastaisesta päätöksesta vastuulliset olisi tullut erottaa silloisista viroistaan tai muutoin ojentaa?

   Kuitenkin nyt sama vastuuhenkilö toimii oikeuskanslerina, ylimmäksi lainvalvojaksi presidentin toimesta nimitettynä.
   toivottavasti tämän jutun tuloksena selviää, edes se, millä noin uhmakkaana esiintyvä yli-viikari pystyy kiristämään oikeiston eliittiä. pitää olla tosi vakavaa aineistoa ja ainakin pöystin, vehviläisen, sipilän ja miksei niinistönkin pallit on taas vaarassa tytin "urakehityksen" myötä.

   onneksi orpo ei itse politisoi koronalla, mitään muuta ei puolijauhoinen kääpiö ole puoleentoista vuoteen ole tehnytkään, samoin kuin lintilä, joka pitää ja hyödyntää pandemiaa pelkästään pomminvarmana verorahojen siirtomekanismina ökyrikkaille "yrittämisen varjolla"
   ja sipilälle kelpasi kuka vaan marionetti joka turvaa hänen bisneksensä samoin kuin kokkareille ja persut ei tajunnu yhtään mitään missä mennään, kun pelle-lindström korvattiin häkkäsen nilkillä
   oikeisto haluaa bisnekset auki ja koronan riehumaan täysillä, koska se on saletissa tuolla tekosyyllä; kaikki ns. menetykset korvataan ökyrikkaille sijoittajille tuplana tavalla tai toisella, pienyrittäjät saavat jäädä kitumaan koronarahvaan sekaan.

   MARA:n mikko lappia monet ovat jo erehtyneet pitämään ylen uutistenlukijana, niin paljon lintilä on roikottanut häntä uutisissa valittamassa yrittäjäkorvausten pienuutta ja nurkumassa osakkeenomistajien surkeaa kohtaloa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16877943/poysti-sai-tuomion-kholta--jo-v--2017-silti-kok-halusi-virkaan

  • Anonyymi

   ja tuommosiin huijareihin pitäis vielä luottaa, uusix vaan koko kopla vaaleilla

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8210
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   7324
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   3542