Miksi oikeuskansleri valittiin

Anonyymi

https://vastavalkea.fi/2017/05/08/tuomas-poystin-nimitys-veisi-luottamuksen-oikeuskansleri-instituutiolta/

Että semmoista kokoomuksen suuntaan. Kettu-Häkkänen oli Pöystin valinnassa avainasemassa ja käytti sitä surutta hyväkseen. Onko Pöysti myyrä?

Kansalaiset ei näihin porvarihallituksen virkamiehiin voi luottaa. Ei ole valittu pätevintä vaan kätevintä ohjailtavsa. Tällainen kokoomuksenkin toiminta on ala-arvoista ja häpeällistä. Onko nimitys valtaa käytetty omien etujen ajamiseen?

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hakkanen esitteli Niniston ohjeen mukaisesti ja Ninisto nimitti.

      • Anonyymi

        Häkkänen on Mäntyharjun kettu.


      • Anonyymi

        Niinstö valitsi.


      • Anonyymi

        Hakkanen oli vain kuriositeetti.


    • Anonyymi

      Sotesankari oli hakkasen suosikki.

      • Anonyymi

        Hei, sankarit pitää aina valita.


    • Anonyymi

      On hää kova lausummaan.

      • Anonyymi

        Työryhmien asettelija. Tästähä onkin kysymys.


    • Anonyymi

      Sipilä ja kokoomus valitsivat Pöystin oikeusgangsteriksi nimenomaan laskemaan kelvottomat ja oikeiston ökyeliittiä hyödyttävät lakiesitykset läpi. esim. Sipilän hallituksen maakuntauudistus ja yksityistämissote. Sipilä-sonnin renki Pöysti hyväksyi täysillä utaretutkija-Nergin päättömät valehtelutkin eduskunnalle. Alaviikaroinnit Tytin "uralla" nostivat korruptiokuohua pintaan ja herättivät kysymyksen myös aiemmista rötöksistä ja salailuista mm. eliittipoikien prostituutiosaunailtojen parissa.
      niinistölle tuommonen tottelevainen tuomas-nynny oli lottovoitto, kun hän ei puutu mihinkään presidenttiin liittyvään kuin isännän pyynnöstä, käskystä.

      eli tämän pöysti-kätyrin kautta kokoomus voi lieroilla myyräntyötään tuhoamalla hallituksen toimia ja sitten höperehtiä orpon suulla harrastavansa "reilua" oppositiopolitiikkaa. ja suomen kansa saa kärsiä seuraukset. Ja niinistö on turvassa norsunluutornissaan, eikä kukaan uskalla paljastaa hänen ja muiden kokkarihurmureiden huoraseikkailuja. ja kaikki jotka yrittää tuoda totuuksia julki saavat potkut, jep jep...
      Pöystin toiminta jo VTV:n pääjohtajuusaikana oli törkeetä ilman alaviikarointia Tytin "uralla"; useat henkilöt VTV:ssä kokivat oikeusturvansa uhanalaiseksi tai loukatuksi tai tulleensa väärinkohdelluksi. Lopulta eräs henkilö valitti kohtelustaan KHO:hon ja pöysti tuomittiin syylliseksi.
      Se riittikin meriitiksi ja kiristysaiheeksi Niinistölle ja sipilälle, että uusi ura tuomakselle aukesi salailemaan eliitin rötöstelyä ja hyötymään verovaroista.
      ”KHO kumoaa Valtiontalouden tarkastusviraston päätöksen lainvastaisena”, kuului KHO:n päätös 13.11.2015 (taltionumero 3252, diaarinumero 1631/3/13).

      Päätös on varsin erikoinen, koska VTV on itse hallinnon laillisuusvalvoja poliisivaltuuksin. Korkein tuomioistuin joutui kumoamaan laillisuusvalvojan päätöksen lainvastaisena.

      Mitä tämä kertoo kyseisen laillisuusvalvojan (VTV) osaamisesta, vastuuhenkilöiden pätevyydestä sekä ilmapiiristä? Eikö lainvastaisesta päätöksesta vastuulliset olisi tullut erottaa silloisista viroistaan tai muutoin ojentaa?

      Kuitenkin nyt sama vastuuhenkilö toimii oikeuskanslerina, ylimmäksi lainvalvojaksi presidentin toimesta nimitettynä.
      toivottavasti tämän jutun tuloksena selviää, edes se, millä noin uhmakkaana esiintyvä yli-viikari pystyy kiristämään oikeiston eliittiä. pitää olla tosi vakavaa aineistoa ja ainakin pöystin, vehviläisen, sipilän ja miksei niinistönkin pallit on taas vaarassa tytin "urakehityksen" myötä.


      onneksi orpo ei itse politisoi koronalla, mitään muuta ei puolijauhoinen kääpiö ole puoleentoista vuoteen ole tehnytkään, samoin kuin lintilä, joka pitää ja hyödyntää pandemiaa pelkästään pomminvarmana verorahojen siirtomekanismina ökyrikkaille "yrittämisen varjolla"
      ja sipilälle kelpasi kuka vaan marionetti joka turvaa hänen bisneksensä samoin kuin kokkareille ja persut ei tajunnu yhtään mitään missä mennään, kun pelle-lindström korvattiin häkkäsen nilkillä
      oikeisto haluaa bisnekset auki ja koronan riehumaan täysillä, koska se on saletissa tuolla tekosyyllä; kaikki ns. menetykset korvataan ökyrikkaille sijoittajille tuplana tavalla tai toisella, pienyrittäjät saavat jäädä kitumaan koronarahvaan sekaan.

      MARA:n mikko lappia monet ovat jo erehtyneet pitämään ylen uutistenlukijana, niin paljon lintilä on roikottanut häntä uutisissa valittamassa yrittäjäkorvausten pienuutta ja nurkumassa osakkeenomistajien surkeaa kohtaloa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16877943/poysti-sai-tuomion-kholta--jo-v--2017-silti-kok-halusi-virkaan

    • Anonyymi

      ja tuommosiin huijareihin pitäis vielä luottaa, uusix vaan koko kopla vaaleilla

    • Anonyymi

      Viisaita totuuden sanoja!

      "Häkkänen solvasi Marinia ja naureskeli ääneen pääministerille A-talkissa. Nimenomaan syytti kaikesta yksin Marinia, vaikka entisenä oikeusministerinä pitää tietää Pöystin rooli.
      Toimittaja yritti parikin kertaa kysyä, eikä oikeuskanslerilla ole mitään virkaa tässä asiassa niin Häkkänen sanoi ettei ole vaan Marinin syytä tämä huono lainvalmistelu."

      Kokoomushan on julistanut tärkeimmäksi tavoitteekseen: "Me kaadetaan tää hallitus!"
      Mäntyharjulainen trumpisti-öykkäri Häkkänen on jatkanut joka ainoassa televisioesiintymisessään pääministeri Marinin ja hallituksen jatkuvan jälkiviisastelevan ja persuteettoman haukkumisen.

      Mutta minkä taaksensa jättää, sen edestänsä löytää!!

      Sähköpostit paljastavat: Näin oikeuskansleri Pöysti osallistui tyrmätyn liikkumisrajoitusesityksen muotoiluun ja neuvoi Marinia esiintymisessä.
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b161fbf5-9943-4cd3-aa3f-920afe602823

      Tässä nyt ollaan pätkäministeri Häkkäsen parhaimmaksi esittämän oikeuskansleri Pöystin tekoja selvittämässä!!!
      Missä viipyy kansanedustaja Häkkäsen kritiikki?

      Onko Häkkäsen maito kaatunut ja puuttuuko nyt Häkkäseltä se toisilta vaatima tarkkaakin tarkempi kohdentaminen?

      Häkkänenhän on hämmentämässä ja tekemässä kieroa politiikkaansa, missä vaan pystyy, ja siitä on kärsinyt kokoomuspuolue ja kärsii edelleenkin.

      • Anonyymi

        Totta turiset. Häkkäsestä ei ole ollut kuin harmia ja haittaa maakunnassakin. Luottamukseni Häkkäseen on nolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta turiset. Häkkäsestä ei ole ollut kuin harmia ja haittaa maakunnassakin. Luottamukseni Häkkäseen on nolla.

        Muuttaa pois.


    • Anonyymi

      Miten kansalaiset voivat tapahtuneen jälkeen luottaa siihen, että oikeuskansleri olisi riippumaton suhteessa ylimpiin virkamiehiin ja lainvalmistelijoihin?

      Miten kansalaiset voivat luottaa siihen, että oikeuskanslerille tehdyt kantelut johtavat oikeudenmukaiseen lopputulokseen ja turvaavat kansalaisten oikeusturvan?

      Pöystille, Nergille ja Valtiontalouden tarkastusviraston virasta pidätetyllä pääjohtajalle Tytti Yli-Viikarille on ollut yhteistä, että he eivät ole löytäneet omasta toiminnastaan juurikaan moitittavaa.
      Demokratialle ja oikeusvaltiolle vahingollinen maan tapa vaikuttaa myös tarkoittavan sokeutta omille virheille.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a273d94f-9e94-40f0-9425-c18b6470d397

      Miten nämä ihmiset ovatkaan rapauttaneet meidän kansalaisten luottamuksen valtiovaltaan?
      Vieläkö saamme ja osaamme luottaa edes perustuslakivaliokuntaan?

      • Anonyymi

        Kaikki kyseiset kolme johtajaa pois valtion virasta ja nopeasti.


      • Anonyymi

        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007925515.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=iltasanomat.fi&utm_content=promobox

        No niin, eihän tietenkään Orpo ja Halla-aho vaadi itse valitsemansa Pöystin eroa. Pakkohan se on sanoa, että Pöyry on ihan pulmunen...Yli-Viikarin jutussa kuten hallitukselle ohjeiden antamisessa. No, kansalaiset eivät ole pitkään aikaan uskoneet, että Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa. Bo Kekkosen ajoista lähtien korruptio ja hyväveli meininki on rehoittanut, mukaan on tullut vaan hyväsiskomeini ki.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hei, me ei tiedetä.


    • Anonyymi

      Ei voi muuta sanoa kuin, että täysin umpipolitisoitunutta ja härskiä puoluepoliittista toimintaa - kaikkien kolmen luottamus mennyttä ja samalla myös luottamus näiden kolmen johtajan valitsijoihin.

    • Anonyymi

      Ainakin lehtitietojen ja muun median mukaan nykynen oikeuskansleri on sekaantunut sellaisiin asioihin, joihin ei olisi pitänyt puuttua.

    • Anonyymi

      Ehdolla ollut Viljanen vaihdettiin Häkkäsen ja Niinistön vaatimuksesta kokoomus-sotemallimyönteiseen Pöystiin.
      Ei auttanut, kelvoton kokoomusmalli kaatui perustuslakivalikuntaan.

    • Anonyymi

      Näinkö tuhottiin 300 vuotta tiedossa ollut ja useissa maissa oikeudenkäytön ja vallanjaon perustana oleva Montesquien esittelemä kolmijako?

    • Anonyymi

      Salailu rapauttaa yhteiskuntaa. Oikeuskansleri näyttää esimerkkiä ...

      Berner-viestit salaava oikeuskansleri otti käyttöön ”italialaisen taktiikan”
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007931153.html

      Kuka voi vielä luottaa oikeuskansleri Pöystiin??!

    • Anonyymi

      Tutkittavaa riittänee Pöysti-Yli-viikari-Berner -sotkuissa.
      Kaikista kummallisinta näissä sotkuissa onkin, että juuri oikeiskansleri on se keskeisin tekijä näissä sotkuissa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe