Aihe

Kehuttu päämisteriä hyvästä korona hoidosta, ainakin sosialistit hehkuttaneet turpa verillä

Anonyymi

Ensin Marin väitti että on hätätila - sitten hän lähti 5 päivän pääsiäislomalle!

Kokoomuksen Antti Häkkänen paljasti A-studiossa Marinin epäpätevyyden koko kansalle: Häkkänen kummasteli sitä, että ensin Marin väitti että on hätätila ja että nyt tarvitaan kiireesti laki liikkumisrajoituksista. Sitten kun perustuslakivaliokunta kuitenkin tyrmäsi moisen pähkähullun idean, niin Marin lähtikin viiden päivän pääsiäislomalle ja jätti uudet vaihtoehtoiset rajoituslait säätämättä. Kyllä on karmivaa, kuinka epäpätevä ja epävakaa ihminen on Suomen pääministerinä!

17

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pääasia, että kepuloiset pitää turpansa kiinni, myös hallituksessa ja korjaavat turpeen noston aiheuttamat tuhot. Vanhanen ei saa onneksi mitään sanottua, kun änkyttää niin pahasti. Hommat hoituu, kunhan kepuloiset ei sotkeennut muuhun, kuin lestahommiinsa ja omien harjaamiseen ja hoitokokoustamiseen.

  • Anonyymi

   Meinaako aloittaja, että pääministeri olisi voinut yksin työskennellä pääsiäisen ja laitella määräykiä voimaan?
   Onko meillä oikeasti noin tyhmiä?
   Marin on vaan yksinkertaisesti paras pääministeri vuosiin ja vieläpä erittäin selkeästi asiat ilmaiseva älykäs nainen.
   Ei muuten ole käyttäytynyt rehennellen niin kuin miehet yleensä valtaa saadessaan.
   Katsokaa ja kuunnelkaa tosiasioita eikä päähänne syötettyä soopaa.

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005189493.html

   Antti Häkkänen on viekas kuin kettu, mitään ei mistään ota vastuuta, mutta tyhmempiin kyllä uppoaa tämän ketun viekkaat jutut.

   Herra varjele meidän näiltä umpihulluilta ja fanaattisilta kokoomuslaisilta, joista tunntetuimpia sählääjiä oli Patio-Katainen, nyt Surkea-Orpo ja maata kuopiva Niljake-Häkkänen.

  • Anonyymi

   Se sateenkaari Annika on ollut lomalla jo monta kuukautta, kun ei ole näkynyt ja kuulunut. Mihinkä piiloon se on mennyt taas vastuuta.

   • Anonyymi

    Perunakuopassa?


   • Anonyymi

    Kylläpä sinä et sitten seuraa mitään uutislähetykset tai eduskunnan täysistuntoa tai kyselytunteja. Katso Yle-Areenan ajankohtaisohjelma en taltioinnesta. Selviää sinullekin valehtelija. Juu


  • Anonyymi

   Palataan taas pääsiäisen jälkeen! T,Marriini . Ruskeita munia tässä availen ,,,,

   • Anonyymi

    Kun hallitus on työskennellyt 7 päivää viikossa ja 12-18 tuntia päivittäin, niin ministereillekin tulee suoda lepohetki perheen parissa.

    Olkoon millainen tilanne tahansa, tässä Persut ja kokoomuslaiset huutaa kurkku suorana ja kristilliset mäkättää siinä sivussa. Sipilällä oli aikaa sairauslomiinkin pm-kautenaan, mutta lomia ei jättänyt pitämättä eikä pyhiä viettämättä.

    Tuo alkaa olla jo iltapäivälehtien ajojahtia ja idioottipersujen sekä röyhkimyskokoomuslaisten sikamaisen alhaista käytöstä.


  • Anonyymi

   Marin on nolla.

   • Anonyymi

    Katsele itteäs peilistä ja kysy kuka tuo hölmö on joka sieltä tuijottaa. Taitaa olla täys idiootti, sanot itsestäsi!


  • Anonyymi

   Mikä h******* aika nyt on lomailla?

  • Anonyymi

   Rauta kuumana, nyt pitää takoa. ei pääministeriksi aleta laiskotteleen.

  • Anonyymi

   "Oikeuskanslerin tehtävänä on valvoa valtioneuvoston eli hallituksen ja ministeriöiden sekä tasavallan presidentin virkatointen lainmukaisuutta. Oikeuskansleri on läsnä valtioneuvoston yleisistunnoissa ja tasavallan presidentin esittelyissä.

   Käytännössä laillisuusvalvonta tapahtuu siten, että oikeuskanslerille toimitetaan etukäteen tarkistettavaksi istunnoissa käsiteltävät asiakirjat. Nämä asiat käsitellään oikeuskanslerinvirastossa viikoittain niin sanotussa listatarkastuksessa.

   Tarkastuksessa käydään läpi valtioneuvoston yleisistuntoon ja sitä seuraavaan presidentin esittelyyn käsiteltäväksi tulevat ratkaisuehdotukset. Tarkastus koskee oikeudellisia kysymyksiä, ei päätösten tarkoituksenmukaisuutta eikä muuta poliittista arviointia."

   Hmmm...kyllä tilanne eskaloituu pääsiäisen jälkeen, korona levitetään pääkaupunkiseudulta tarkasti ympäri Suomea ja sitten saa taas kaikki persut , kokoomuslaiset ja kristilliset maalittaa ja huutaa.

   Tarjolla on brittimuunnosta, tuntematonta varianttia, brasilialaista ja afrikkalaista koronavirusta ja tietty sitä alkuperäistä kiinalaista. Valitkaa siitä ikä teille sopii koronavirukseksi. Pikkusen siellä lapissa juhlitaan ja biletetään, mökit on täynnä ja kaikkialla muuallakin. Alkon ovetkin kävivät tiuhaan.

   Mennään Viron tyyliin, relusti koronavirusta pienessä maassa, kun eivät halunneet aluksi torjua ja persutkin meillä käskivät ottaa Virosta mallia. Huhhuh,että silleen.

   • Anonyymi

    Presidentin nyrkki olisi pitänyt valita, siihen alan spesialistit, kassaneidot sivuun akuutin ajan.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nykyhallituksen ministerit tarvitsevat valtiosihteerejä ja avustajalaumoja kun muka valmistelevat lakiesitykset huolellisesti. Kun perustuslakivaliokunta ei hyväksy lakiesityksiä, syyllistetään oppositio ja virkamiehet. Hallitus kaikesta huolimatta kehuu jatkuvasti kuinka hyvin ovat koronakriisin hoitaneet, jopa kuolemilla mässäillään kuinka vähän niitä on.
   Mikäli samamäärä olisi kuollut al Holin leirillä hallitus ei kehuisi vähäisellä määrällä.

   • Ei hallitus itse ole kehunut koronakriisin hoitamistaan, eikä pitänyt uhrien määrää pienenä. Päinvastoin hallitus on korostanut, että koronakriisi voi entisestäänkin paheta mm. virusmuunnosten takia ja suunnitellu entistä tiukempia rajoituksia.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   580
   6529
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   280
   4929
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   147
   2326