Ilmastohihhuleille tietoa Paavolta

Anonyymi

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä dokumentti!

  • Anonyymi

   Itselläni on vuosia sitten tallennetut sähköpostiviestit vielä tallessa "tiedemiehiltä" jotka laittoivat alulle koko tämän paschkanb väittämällä että ilmasto muuttuu.Viesteissä keskustellaan siitä miten vale menisi kansaan parhaiten läpi.Keskustelua käydään myös ongelmallisesta niinsanotusta "jääkiekkomailamallista" joka oli vuosia sitten otsikoissa ja miten valehdella se uskottavasti läpi.

   Jos joku ei tiedä mikä tuo malli on, niin sen nimi tulee siitä minkä näköinen lämmönnousua merkkaava käyrä muodostui ja jonka perusta koko ilmaston lämpenemisVALE oli.

   Näytteet otettiin neljästä puusta SAMALTA alueelta.

   Siis ihan 4 puuta, tismalleen samalta alueelta.Sen perusteella maailmanlaajuinen paniikinlietsonta.

   Al Gorekin saatiin mukaan huutamaan samaa mitä vapaamuurariperheen aivopesty tytär greta ulvoo nyt.Gore on kovin hiljaa kun hänen valheensa paljastettiin aikanaan.

   Kävi ilmi, että koko homma perustuu siihen että halutaan siirtää maailman rahavarat uudelleen.Tämä taas liittyy New World Order teemaan jonka ovat julkisesti useat presidentit jne maininneet,mutta sen jätän itsellenne selvitettäväksi.

   Useista luonnonsuojelukohteista joissa oli ollut aiemmin kyltit "vuonna 2020 tätä paikkaa ei enää ole koska se on sulanut tms on kaikessa hiljaisuudessa kerätty pois.

   jäätikön sulamiskuvat on otettu yhdeltä joltain pieneltä saarelta.Tosiasiassa kun katsoo Antarktiksen ja muiden alueiden jäätilannetta jäämassa on itseasiassa lisääntynyt.Sitä ei voi kuitenkaan kertoa koska rahavirta tyrehtyisi.

   Vuosia näistäkin jo sanonut mutta foliohattuviestejä vaan tulee.Nyt onneksi porukka alkaa vihdoin heräämään faktoihin.

   • Anonyymi

    Voi elämän kevät!
    Luonnonsuojelun tarkoitus onkin rahavarojen uudelleen siirtoa.
    Kaikenlaisia hulluja sitä maailmassa on, mutta en olisi uskonut noin hulluja salaliittoteorioineen olevan.
    Persuilu on syvältä!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   248
   3623
  Aihe