Aihe

Mitä pitäisi ajatella

Anonyymi

siitä, että vaikka henkilö on toistuvasti kertonut vuosien ajan, ettei hänen sisimpänsä mitenkään pysty hyväksymään tietynlaista tapaa "auttaa" ja silti siihen ei ole reagoitu mitenkään. Ihminen joka tykkää liikkua luonnossa ja ulkona on ihan muuten vaan paljon pysytellyt omissa oloissa sisällä? Ei se todellakaan ole niin! Kyllä hän on tämän tuonut esille jo vuosia sitten. Siksi tuntuu ettei enää voi luottaa keneenkään. Menetpä minne vaan ja milloin vaan niin mikään ei ole muuttunut, sama "meno" jatkuu. Sisin ei korjaannu ennen kuin se loppuu. Ilman hiljaisuutta ei jaksa ihmisiä, ei jaksa tutustua keneenkään. On käynyt niin, että tästä on tullut loputon jatkumo kärsimystä ja elämänhalun hiipumista, koska valoa ei ole näkyvissä ilman hiljaisuutta. "Meteli" muistuttaa kaikesta siitä mitä on joutunut kokemaan ja siksi stressi ei lopu. Elimistö on ollut kovilla niin monia vuosia, että se reagoi ihan vähäiseenkin "ylimääräiseen". On ollut kaikenlaista oireilua ja pahoina hetkinä ajattelee, että lähtö on lähellä ja sekään ei olisi välttämättä huono asia ollenkaan. Lopullinen hiljaisuus.
Siksi ei olisi saanut aloittaa mitään ilman lupaa tai selitämättä mikä kaiken tarkoitus on.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • En taida ymmärtää aivan sanomaasi, vaikka itselläni on saman tyylinen kokemus ulkona liikkumisesta.. Luontoa olen suuresti ympärilleni kaivannut asfalttiruudukon sijaan. Se on tuntunut niin pahalta..

  • Anonyymi

   Epätyypillisen kognitiivisen profiilin omaavilla on usein vaikeuksia sovittautua ympäristön vaatimuksiin ja malleihin. Kannattaa etsiä oma tapansa elää ja olla liikoja välittämästä muiden mielipiteistä. Hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Pitkäkestoinen stressi voi aiheuttaa peruuttamattomia fysiologisia vaikutuksia ihmiselle.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   575
   6498
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   275
   4906
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   146
   2196