Aihe

Kymsotelle ja Kouvolalle ehdotus surkeaan vanhustenhoitoon.

Anonyymi

Laittakaa eläkeläiset vankilaan ja vangit vanhustenkotiin

Silloin vanhukset saavat peseytyä ja mahdollisuuden eri harrastuksiin ja ulkoiluun.

Heiltä ei kukaan voi varastaa ja he saavat ilmaisen ylöspidon, tv:n ja huvituksia.

He saavat myös rahaa sen sijaan että heidän pitäisi maksaa.

Vangit saavat kylmää ruokaa eivätkä yhtään rahaa ja saavat olla ihan yksin.

Valot sammutetaan kello klo 20.00 ja suihkussa käydään kerran viikossa.

Nämä päättäjien valintoja. Toki kaikki ymmärtää että Kouvolakin tarvitsee uuden musiikki ja teatteritalon. Kuten tarvitsee upean matkakeskuksen jota ohi menevissä junissa matkustavat voi ihailla ja saavat siitä positiivisen kuvan Kouvolasta. Toki Kouvola tarvitsee myös uuden hulppean uimahallin. Vanhukset joutaa maata yksin kotonaan paskoissaan jossa vanhuksen maksama kotipalvelu käy ovelta katsomassa että täällähän vielä kaikki hyvin kun ääntä kuuluu. Kotipalvelun henkilökunta tietysti toimii heille annettujen ohjeiden ja aikataulun mukaan, heitä ei voi syyttää ja hekin tästä kärsivät.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sen mitä olen seurannut tuttujen ja tuttujen tuttujen kohtaloita niin Kouvola lopettaa jostain syystä kaikki vanhusten hoitolaitokset. Kotona pitää olla yksikseen viimeiseen koraukseen asti. Tietysti jos rahaa löytyy niin pääsee palvelutaloihin ja mitä niitä on, mutta nykyään ei paljon paina vaikka työelämässä maksanut veroja yli 40 vuottakin. Tilanne täällä on oikeasti surkea vanhusten osalla, jos on sairaidenkin.

  • Anonyymi

   Kouvolaan pitää saada suruliputuspäivä niin kuntaliitokselle kuten Kymsotelle.

   Ehkä myös kokoomuskommareillekin olisi paikallaan.

   Uuteen valtuuston vain ja ainostaan niitä jotka kannattaa entistä vanhusten, sairaala ja terveyden palveluita. Jos joku ehdokas tätä vastustaa niin kai sen uskaltaa sanoa julkisesti. Miksiköhän kokoomukselaisen Kosarin vaalikoneessa ei näin oleellista paikallista asiaa kysytty?

   • Anonyymi

    "Miksiköhän kokoomukselaisen Kosarin vaalikoneessa ei näin oleellista paikallista asiaa kysytty?"

    No ei kai ja syykin tiedetään. Vai menikö se niin että viisaammat tietää ettei Kouvola tarvitse vanhustenpalveluita eikä sairaalapalveluita, vaikka saattaisikin tyhmemmistä kuulostaa houkuttelevilta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2335