Persut galluppien suosituin puolue

Anonyymi

Koti, usko ja isönmaa. Siinä on hyvät perus arvot. Perussuomalaiset haluaa tukea Suomalaisen yhteiskunnan , talouden ja turvallisuuden ja kulttuurin asemaa. Palataan juurillemme, niille joita isovanhempamme puolustivat.
Saahan tänne tulla, mutta maassa maan tavalla. Vieraat käypi ajallaan ja maa elää tavallaan. Ei halpatyövoiman tehtailua, joka laskee myös Suomalaisyen työsopimuksia ja etuja. Ei työvoiman halpuunnutusta ulkomaalaisten hädän kustannuksella. Heillekin yhtä hyvät edut kuin Suomalaisille.
Riistokapitalismille jyrkkä ei, samoin korruptiolle ja hyväveli järjesyelyille. Ääni perussuomalaisille on ääni hyville perusarvoille. Ulkomaalaisiakaan ei saa hyväksi käyttää, yhtä hyvät edut ja kaikki apu kuten suomalaisillekin.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ajavat hyviä asiota mutta pieni epäkohta on. Se että isänmaatamme sen vanhoilla arvoilla kunnioitettaisiin olisi vallalla yhteistyö ja talkoo sopimus . Suurakaupungit hajautettaisiin ja kyläkaupat,maanviljelivät ja sen tuottajat sekä kylälääkärit saisivat ansaitsemansa arvon.
   Nämä eivät vain voi toteutua sillä että kotimaiset nutipäät pieksevät pieksemisen halusta joko omiaan tai vieraita. Ay-liike ei voi toimia maalla koska rahaa ei keräänny. Puhumattakaan sliikkeestä joka kerää rahaa kaupan kautta omalle pankille.
   Ja se orahaliike joka aikoinaan rikastunut maanvijelijöillä ja pienten kylien ihmisillä. Kun rahat oli nyysitty ajettiin ahkerat kansalaiset betoni kerrostaloihin vain saadakseen annoksensa kipu ja rauhoitus lääkkeitä. Tarvitsee melko monta valon pilkahdusta pääkaupungin pylväshallista tähän vihreään ylikoulutettuun "ekoteko" Suomeen että näitä asioita edes oikeasti kannattaisi miettiä.

  • Anonyymi

   Jos persut ovat aidosti sitä millä ääniään keräävät, äänestäjät varmasti eroavat aborttia vastustavasta uskon kielestä koska maalla abortin teko oli joko vaikeaa tai kiellettyä. Persuthan pääsääntöiseti elävät suursairaaloiden vallan alla. Myöskin liittojen alaisuus on oikeiden arvojen ulkopuolella.
   Maalla myöskin on ollut tervetulleita ikään, väriin, uskontoon katsomatta kaikki kunhan eläimet on ruokittu, viljat pois pellosta ja ihmiset terveitä.

  • Anonyymi

   persutko huumekauppiaita ? Juuri oli lehessä juttua ,kun tuomio jysähti.

   • Anonyymi

    Mitenkäs se kepun Nygård valtuutettu, tutkinnassa 20 miljoonan euron suur huumekaupasta. Katsotaanpa mitä lehdet siitä kirjoittaa,kun tuo perussuomalaisen toiminta on ollut pientä tuohon Suomen suurimpaan huumevyyhtiin verrattuna. Saadaan varmaan mahtavat otsikot?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   230
   3492
  Aihe