Aihe

Miksi yritysten ja virastyojen hallituksissa istuu tyhjänpäiväisiä poliitikkoja kuten

Anonyymi

esim. Kahiluoto valvomassa vtv toimintaa. Hänelle on ilmoitettu epäkohdista, mutta hän on ignoorannut ne luottaen pääjohtajan sanomaan. Näin hän itse on päässyt helpommalla kuin, että olisi puuttunut asioihin ennen kuin ne pa*ska levähtää naamalle. Turha siinä vaiheessa on selietllä tekemättäjättämisiään vaan vaihdettava puheenjohtajaa.

Vastaava tapahtuma nähtiin Paateron toimesta. Postissa ei olllut mitään vikaa siihen asti kunnes taas kerran vallanvahtikoirat haukkuivat ilmi vääristelyt ja Paatero sai kengää.

Veikkausken hallituksessa on istunut politikkoja pilvin pimein eri puolueista. Siitä huolimatta Veikkauksessakaan ei ole tapahtunut muutoksia ,vaikka sen kaksinaamaisuus on tiedetty vuosikymmenten ajan. Onneksi korona puhkaisi kuplan ja sossujärjestöjen miljardijakajasta tulikin avustusten kerjääjä.

Tyhjänpäiväiset poliitikot ulos hallituksista. Ei sinne mennä istumaan ja nauttimaan pullakahveja vaan valvomaan toimintaa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi ei tärkeisiin virkoihin enää löydy ryhdikkäitä ja vastuuntuntoisia johtajia vaan pelkän oman edun tavoittelijoita. Rötöstelijöille ankara rangaistus !!

  • Anonyymi

   Tarkastajan, tarkastajan, tarkastaja....

  • Anonyymi

   Marinin hallitukselle tiukka viesti, nyt kerätään kansalaisaloitteeseen nimiä: ”Uhraukset ja rokotukset voivat nollautua viikoissa, jos rajat vuotavat”.

   Korona voidaan tukahduttaa.

  • Anonyymi

   Valvojaksi nimetty on ilmeisesti usein maalikko joka lähinnä perehtyy toimialueesensa. Hänellä ei ole edellytyksiä eikä siitä johtuen haluakaan puuttua epäkohtiin ja virheisiin. On helpompaa olla vain teoriassa kiinnostunut ja mukana korkeassa ja vaativassa tehtävässä. Tärkeintä on saada ansioluetteloon merkintä
   korkeasta luottamustoimesta. Kun jokin tai kaikki menee vikaan niin joutuu titysti selittelemään. Tilannetta se ei kuitenkaan enää miksikää muuta vaan "valvoja" yrittää pelastaa ja turvata oman asemansa.

  • Anonyymi

   Täysin kädetöntä väkeä joille on järjestetty suojatyöpaikka.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   432
   9368
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   8458
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   4745