Aihe

Taas väläytellään uutta EU tukipakettia

Anonyymi

Eu toimii kuin juoksuhiekka, siinä kun pyristellään, niin ollaan kohta niin upoksissa ja sidoksissa, että ei ole irtipääsyä eikä itsenäisyyttä.
EU päättää Suomen valtion varainkäytöstä. Vieläkö uskotaan, että tämä on meidän suomalaisten etu?
Sinne vaan vihervasemmistokokoomussdprkpkepu on meidät upottaneet. Marin iloitsi hyvillään vihreästä siirtymästä, kun maamme suuri teollisuuslaitos lähti sinne EU:n kultakaivoksen äärelle, täältä häipyy omavaraisuus,työpaikat ja verotulot, mutta EU voi paksusti.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi tässä koroankriisissä on yksi maailman vähiten velkaantuneista maista
   ja vähiten taloudellisesti kärsinyt, koska meillä on korona hoidettu hyvin,
   vaikka pöljimmät (eli persut) ei rajoituksista välitäkään, ei edes maski
   kelpaa, Ano T uhkaa ----aa jos maskia pakotetaan käyttämään.

   • Anonyymi

    Eipä hättää eeuu...kyl meitin marini tuo teille ekuja senkus pyyrätte!!!


   • Anonyymi

    Äläpä yleistä. Olen perussuomalainen ja meidän perheessä kaikki pitää maskeja, käytetään käsidesiä, pidetään turvavälejä ja jälleen tämäkin loma aika vietetään kotosalla , eikä kuljeta lomapaikoissa.
    Kaikki ihmiset ei noudata korona varovaisuutta, se ei ole kenenkään etu. On myös ihmisiä,jotka eivät saata terveyssyistä pitää maskeja. Pidetään hyvät turvavälit ja pidetään toisistamme huolta, olipa puolue mikä hyvänsä.


   • Anonyymi

    Sinun matematiikalla on siis aivan ok maksaa EU:lle 6 miljardia, saada omista rahoista takaisin 2 miljardia ja siitäkin EU määrää mihin Suomi saa omat rahansa käyttää.
    Suomella on velkaa enemmän kuin aikoinaan maksettiin sotakorvauksia ja samalla työllisyys huonolla tolalla ja teollisuus karkaa ulkomaille.
    Kyllä Perussuomalaiset ovat oikeassa, että tämä kehitys romuuttaa lopullisesti hyvinvointivaltiomme, suunnan on muututtava.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6187