Aihe

vaalit tulee

Anonyymi

Yritän lyhyesti kertoa, mitä puoluetta sinun pitää äänestää aikuisten oikeasti.
Jos tienaat yli 50 tuhatta euroa vuodessa, kannatat paikallista sopimista, haluat maksaa vähemmän veroa, sopia palkoista ilman ammattiliittoja,ottaa itsestäsi enemmän vastuuta, eli maksaa itse aiheuttamasi kulut. Pienentää työttömyys korvauksia, ym korvauksia. äänestä persuja, kokoomusta.
Jos taas haluat edes jollain tasolla säilyttää maaseudun, äänestä keskustaa. keskustasta ei muuta sanottavaa.
Jos olet työläinen, duunari, Haluat säilyttää nykyiset etusi, joita ovat: kesäloma, lomarahat, talviloma, sairausajan palkka, ylityökorvaukset, lapsilisät, asumistuet, yleensäkin korvaukset, kun joudut huonoon asemaan, äänestä SDP.tä.
Jos taas olet humaani, ajattelet tulevaisuutta lapsillesi, haluat maapallon olevan olemassa vielä 30 vuoden päästä, huom 30 vuoden, äänestä vihreitä, tai vassareita.
Jos taas olet ihan sekaisin, äänestä kristillisiä. RKP.stä en sano mitään.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voiko tuota demarin suulla enää paremmin sanoa. Unohdit mainita, että Sanna Marin on loistava pääministeri!

   • Anonyymi

    Sanna Marin on ainoa demareiden leirissä, jolla järki päässä. Nämä Rauman demarit wanabee politikoita. Yksi androgyyni on taas ehdokkaana, siitä ei ota selvää onko mummu vai pappa? Söpösti sössöttää ja bessewisser kun on tietää kaiken asioista, mutta silti ei vakuuta ketään äänestämään itseään.


  • Anonyymi

   Ei, ei ja vielä kerran EI. Tuo oli totuus, tai ainakin sinne päin. Ymmärrän, että perussuomalaisia äänestävä eivät tajua, mitä on suomessa tapahtumassa. He ovat oikeistolainen puolue ja ajavat siis oikeistolaisten asiaa. Oikesistolaisen tunnusmerkki on hyvätuloinen, Ei duunaripuolue. Itse olen vahvasti kokoomuslainen, ollut jo yli 40 vuotta. En voisi itselleni parempaa puoluetta toivoa. Hyvin ovat asioitani ajaneet. Toivotan persut hallitukseen kokoomuksen kanssa, tai no kenen muun kanssa, Kukaan muu ei huoli heitä hallituskumppaniksi. Kokoomuksella on laaja sydän. On myös sanottava, että perussuomalaiset ovat potkineet pois tai lähettäneet ulkomaille epäkurantit edustajat. Ja se on hyvä se. Terve tuloa kokoomuksen kanssa hallitukseen.

  • Anonyymi

   Muistakaahan nyt arvon vihervassarit ja demaritkin, että joka kerta kun mainitsette persut, sataa heidän laariin ääniä. Eli toisin sanoen, kiitos!

  • Anonyymi

   Kerron vihervassarin tuntomerkit. Kuuluu keskiluokkaan ja siitä alaspäin, vuosiansiot alle 60000e. Haluaa maksaa veroja, haluaa, että opiskelu on ilmaista, haluaa sairaanhoidon maksuille ylärajan. Haluaa myös, että yhteiskunta tukee heikompia, haluaa, että infastrukstuuri pysyy veronmaksajien rahoilla edes jonkinlaisessa kunnossa. EI halua, että duunari neuvottelee palkasta itse, vaan etujärjestöt. Haluaa, että yhteiskunta tukee päivähoitoa. Puolustaa viimeiseen asti kesä ja talvilomia, siis palkallisena. Puolustaa sairausajan palkkaa. Haluaa vihreätä edergiaa, välittää maapallostta, eli uskoo tiedemiehiä, (vaikkakin on myöhistä, usko ei enää riitä) On näitä vaikka mitä. Kokoomus, perussuomalaiset RKP, Keskusta ja Kristilliset ovat näitä kaikkia vastaan. Siitä vaan valitsemaan puolensa. Itse ei tarvitse, ikää niin paljon, että kuolo korjaa, kun aika on.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   8334
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8300
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4403
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   90
   2184