Aihe

Pääsiäisenä tuntee vain olevansa entistä yksinäisempi

Anonyymi

Niin tällä hetkellä tuntuu taas, ei ole elämässä yhtää tuttuja. ei kavereita, sinkkuna ei naista ja mitää,masentaa usein, mutta pakko vain jaksaa tätä Pääsiäistä. Lähden kohta ainaski ulos.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hiukan Raamattua Jumalan sanomaa selailla, yksinäisyydessä!

   • Anonyymi

    Mulla on vaihtoehtonen menetelmä, unohtaa uskonnon, ja uskonnolliset juhlat.


  • Anonyymi

   No mä oon alle 40 reilusti ja nuori vielä.. koen olevani yksinäinen.. perhe on vaa.. mutta ei mitää elämässä- nytki juon kahvia ja mietin mitä tänää tekisi.

   • Anonyymi

    Kaipaisin jotain kaveria tuttuja.. mutta oon ihan jäänyt yksin.. ei tämä ole kivaa.


  • Anonyymi

   Harmaat säätkin sattuivat pääsiäiseksi, ainakin täällä päin. Ankealta tuntuu, koronaepidemia vielä jyllää, mikä eristää kaikkia lisää toisistaan.

   Lenkillä minäkin käynyt. Mutta aika vähän on, mitä sen lisäksi oikeasti saa tehtyä. Odottaa vain kesää, ja toivoo, että elämällä olisi enemmän annettavaa silloin.

   Hyvää pääsiäistä kaikille yksinäisille kaikesta huolimatta!

  • Anonyymi

   Mikä on alueenne Venäläistilanne Onko näkynyt mielipiteenkääntäjiä öljyineen.

   psykedeelit eli tajunnanmuuntohuumeet ovat Venäläisten suosimia mielipiteiden käännössä,

   Näitä huumeita voi saada päähänsä tietämättään vaikka teekutsuilla tai kahvittelutilaisuuksissa. Psykedeelejä käytetään tässä samaan tapaan kuin hipit tai vaikka Charles Manson niitä käyttivät 1960-luvulla,

   Ihminen voi olla psykedeeliohjauksessa tietämättään koska kevyt pilvi ei välttämättä tunnu kovinkaan voimakkaasti ja oireet voidaan sekoittaa vaikka korkean verensokerin tai normaalin väsymysraukeuden tilaan.

   Tässä tilassa ihmisen voi kuitenkin hypnotisoida pelkällä normaalilla puheella vastaanottamaan vaikka Venäläismielisiä mielipiteitä. Tietysti mielipiteiden huumekääntö ei onnistu mikäli ihminen pitää lujasti kiinni mielipiteistään vaan tässä tapauksessa psykedeelit vahvistavat hänen alkuperäisiä mielipiteitään. Tällasia öljyilijöitä käytettiin myös Krimin valtauksen yhteydessä kääntämään paikallisten mielipiteitä,

   Mikäli kohtaa tällaisia öljyilijöitä heidät kannattaa ilmoittaa Suojelupoliisille. Tietysti tällaisen voi myös polkea suohon mikäli heihin törmää.. Rangaisuksetta voi ehkä selvitä mikäli onnistuu todistamaan mistä on kyse.

   Näiden mielipiteen kääntäjien tarkoitus tietenkin on etsiä henkilöitä jotka voivat tarvittaessa opastaa miehitysjoukkoja maahan. Monet toimivat Suomenkielisen nimen takaa ja heitä voi olla vaikeaa tunnistaa. Tämä Suomenkielien nimi on usein joku harvinainen nimi. kaikki sukunimethän ovat Suomessa suojattuja, joten Venäläisen täytyy keksiä Suomenkielinen nimensä itse.
   Tällaista toimintaa on havaittu ainakin muualla Suomessa Helsinki voi valitettavasti olla tällainen pesäke.

   • Anonyymi

    Onkos kukaan tuntematon soitellut teille ja kysellyt ummet ja lammet jostain ihmisestä, Usein ei ole kyse mistään todella hyvästä ystävästä josta kysellään, Voi olla kyse jostain lapsuuden tutusta josta et ole kuullut vuosiin mutta joku vain kyselee. Tällöin saattaa olla kyse Venäläistiedustelijasta tai äärivasemmistolaisesta tiedustelijasta, He penkovat ihmisten elämän perinpohjaisesti ja tarvittaessa kaatavat tämän saamillaan tiedoilla ja keräämillään yhteyksillä,
    Jos joku ei halua lähteä liikkeeseen mukaan hänet tullaan kaatamaan maalittamalla ottamalla yhtetyttä hänen vanhaan ystäväpiiriinsä ja kertomalla hänestä kaikenmaailman valeita.

    Venäläiset ja Suomenvenäläiset tekevät tätä heille jotka eivät suostu heidän yhteistoimintahenkilöikseen. Tätä tehdään myös Suopmenvenäläisten perheiden lapsille jotka haluavat Suomalaistua ja elää Suomalaista elämää. Tuolloin esimerkiksi varusmiespalvelun suorittaminen Suomessa vopi olla jo laukaiseva tekijä tällaiselle maalitukselle.

    Joskus ypöyksinäisyydessä elävät ihmkiset ovat tämän toiminnan uhreja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   6684