Aihe

Apu joka tulee meidän maailmamme ulkopuolelta

Anonyymi

Aineellisen maailmankaikkeuden lisäksi on olemassa muitakin maailmankaikkeuksia, elinympäristöjä, maailmoja, tietoisuuden kenttiä, ylipäätään järjestelmiä joiden sisällä älykkäät tuntevat olennot elävät. Ufoilla liikkuvat olennot, muukalaiset voivat meidän aineellisen maailmankaikkeutemme lisäksi olla kotoisin muistakin järjestelmistä. Kanavoinnin kautta me saamme yhteyksiä vielä heitäkin laajemman elonjärjestelmävalikoiman olentoihin.

Tuossa joukossa on olentoja jotka ovat kykeneviä, valmiita ja halukkaita auttamaan ihmisiä. Saadakseen apua heiltä ihmisen on kerrottava heille avuntarpeestaan, ilmoittauduttava. Kuinka nämä olennot muuten tietäisivät kenen kanssa ryhtyä hommiin?

Esimerkkejä apukohteista: Telepatian tutkija pyytää tietoja aivojen toiminnasta, Covid19 viruksen alkuperän selvittäminen, 5G verkkojen radiosäteilyn vaikutuksien selvittäminen, yhteistyö henkiparantajan kanssa, kotieläimen terveyden parantaminen, radioaktiivisuuden poisto ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen, tuki masentuneelle, yliluonnollisten kokemusten selvittely, jne

Me emme vielä tapaa heitä kasvokkain joten yhteydenpidon on tapahduttava telepaattisesti. Tämä on ollut tilanne jo tuhansia vuosia.

Vaikutusvaltaisin uskonnollinen liike länsimaisen kulttuurin piirissä on kristinusko. Sen perusteoksessa kielletään yhteydenpito aineellisen maailmamme ulkopuolisten elonjärjestelmien olentojen kanssa. Tämä kielto on estänyt ja estää yhä yhteistyön ja avun mainituilta olennoilta.

7

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kristinuskon Jumala on luvannut antaa kaikille viisautta, jotka sitä häneltä pyytää.

   Mutta en usko, että Hän pahastuu, jos kysyy apua myös uffo-miehiltä. Eikös nekin oo Luojan luomia, eikä ne kaikki voi olla demoneita..

  • Anonyymi

   Moni on pyytänyt apua myös Korvatunturin väeltä, ja kas kummaa, sitä myös saanut.
   Tutkimattomat ovat valkopartaukkeleiden tiet.

   • Anonyymi

    Korvatunturilla asuu kyllä gnoomeja, joita toiset sanovat tontuiksi. Tontut on viisasta väkeä, käyttävät luonnon muistia.


  • Anonyymi

   Tässä takuu varmasti hieman herkempi kynäilijä.

  • Anonyymi

   Tylypahkastako kirjoittelet?

   • Anonyymi

    Kyllä. Tylypahka tarkoittaa henkisesti tietoisuuden tilaa, josta käsin kirjoitetaan maagisia tekstejä. Fyysinen Tylypahka on Brittein saarilla.


  • Anonyymi

   Automaattinen kirjoitus on vaihtoehtoinen tapa informaation uuttamiseen toisista maailmoista. Kuulin kerrottavan että se olisi nykyään jopa aiempaa helponpaa.

   Avoimen muukalaiskontaktin jälkeen ihmiset varmaankin ryhtyvät kokeilemaan onnistuisiko heiltä omien suorien yhteyksien luominen muiden maailmojen olentoihin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8153
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   7280
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   3493