Aihe

RUOTSALAINEN rasistinen kansanpuolue

Anonyymi

Kuten puolueen nimestä voi päätellä kyseessä ei ole Suomalaisten puolue.
Jo pelkkä puolueen nimi halveksuu Suomalaisia.

Ruotsalainen kansanpuolue pitää oppi-isänään suomenruotsalaista kielentutkija ja professori Axel Olof Freudenthalia (1836-1911).

Freudenthal oli svekomaani, eli kiihkoruotsalaisuuden kannattaja ja johtohahmo. Hän piti suomenkielisten enemmistöä uhkana ja vaati suomenkielisiä vastaan radikaaleja toimia, kuten separatismia. Hänen rotuoppinsa mukaan rantaruotsalaiset ovat rodullisesti ylivertaisia suomalaisiin nähden; ovat eri rotua.

Näitä Freudenthalin oppeja ajamaan perustettiin Suomeen ”Ruotsalainen Puolue” vuonna 1870. Freudenthal oli puolueessa keskeinen henkilö. Kenttäorganisaation uudistamisen yhteydessä 1906 puolue sai nykyisen nimensä, Ruotsalainen kansanpuolue, RKP.

RKP PERUSTI 1937 Freudenthal-mitalin, jaettavaksi tunnustuksena hänen oppinsa ajamisessa. Aluksi niitä jaettiin vuosittain. Tuoreimpia ovat 2006 jaetut viisi ja 2007 kaksi mitalia. Elisabeth Rehn on saanut kultaisen mitalin. Erään lähdetiedon mukaan myös Carl Haglundille olisi esitetty mitalia.

Kiiheimmille rasisteille myönnettiin kultainen mitali (Elisabeth Rehn) .
Kiihkeälle svekomaanille lappilaisuutensa kieltäjälle Paavo Lipposelle on myönnetty rasismin pronssinen mitali ( ehkäpä pronssi johtuu sukunimestä ja rahvaan syntyperästä)

Kyse on siis jatkuvasta ja tuoreesta, ja ainakin jo alun perin, rasismiin perustuvasta puoluetoiminnan palkitsemisesta. Ja puolueen linjasta.

Tässä yhteydessä kannattaa vielä muistaa että RKP vaati ja sai siirtolaislakiin erioikuden joka syrji suomalaisia.
Siirtolaisia ei näet saanut asuttaa ruotsinkilisiin kuntiin.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Stackars dig som måste leva i en värld där allt som inte har uttalat suomalainen är ett hån mot finnen. Du kan alltså inte se på andra filmer än de som man gör på finska, du köper överhuvudtaget inte någon vara som inte är gjord i Finland. Du kan inte heller köra en bil som inte går på bensin som gjorts på olja som pumpats upp i Finland. Inte heller kan du se på nyhetersomberör andra länder för de är inte suomalaista.

   • Anonyymi

    Ohhoh, etkö raukka ymmärtänyt mitä avauksessa sanottiin.
    Mitään tuosta mitä yrität kertoa ei sisältynyt avaukseen.
    Ei avaus tarkoittanut "Impivaaralaisuutta" vaikka yrität sen sellaiseksi kääntää.
    RKP:llä nyt vain on äärirasistiset juuret.
    Riikinruotsihan oli eugeniikan johtava maa ja rotupuhtaus oli ruotsalaisille tärkeämpi kuin natseille.
    RKP on siis Rasistisen Kansan Puolue.


  • Anonyymi

   Kyseessä oleva puolue pyrkii asuttamaan Suomen terroristeilla, koska ei ole voinut sotia ruotsalaiset Venäjää vastaan suomalaisvoimin.

   • Anonyymi

    Kyllähän hurrit pakenivat tornionjoen yli 1808 ja somesta tuli paljon vapaampi maa kuin Kustaa IV Adolfin hallitessa Suomea.
    Lopulta kningas menetti kokonaan järkensä hävittyään Suomen sodan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   8337
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8302
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4405
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   90
   2193