Trustly Group AB

Anonyymi

Onko tästä lafkasta mitään selkokielellä ymmärrettävää infoa olemassa?
Verkkopankki tietojeni perusteella olen maksanut jotain tällaiselle yritykselle, eikä itsellä mitään tietoa mistä on kysymys. Ilmeisesti jonkun käyttämäni verkkokaupan yhteistyökumppani, mutta enenpää en ole vielä saantu selville. Ellos ei ainakaan tunnustanut kyseistä firmaa. Googlaamalla jotain epämääräistä tietoa finanssipuolen jutuista ja yhteystiedoissa oleva puhelin ei vastaa.
Elloksella käytössä myös joku uusi laskutusjärjestelmä, Elby. Siitäkin tietoa hakiessani, löytyi vain joku muovifirma samoilla tiedoilla ja ruotsinmaalle kaikki yhteystiedot ohjasivat.
Minä pidän itseäni kohtuullisen ajantasaisella tiedolla varustettuna käyttäjänä, mutta kyllä nyt on nuppi sekaisin kaikkea epämääräistä.
Osaisiko joku viisaampi kertoa jotain asiallista infoa näistä verkkokauppoihin liittyvistä laskutusjärjestelmistä. Kiitos!

12

7706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainakaan Trustlya ei voi huomaamatta käyttää kun kysyy verkkopankkitunnukset, salasanat & kasan turvanumeroita että saa rahaa siirtymään. Yleisimmät käyttökohteet on verkkocasinot & arvopaperivälitys & prepaid maksukortit kuten Skrill / Neteller.

    • Anonyymi

      Se on maksun välittäjä resurs bankille ja peliyhtiöille. Se taitaa olla jo pääala. Ostokseni meni sitä kautta ja luin mikä tämä on eli välittää myös pelirahoja. Tästä firmasta löytyy juttua pilvin pimein nyt.

    • Anonyymi

      Ehei.. onko Kallentalo lainannut.

    • Anonyymi

      Minulla Finnairin lennot oli veloitettu tätä kautta 25.5.2022.

    • Anonyymi

      Olisi kohtuullista että oman pankin tiedoissa ei lue vain tuo Trustly Ab vaan myös verkkopankin (eli yrityksen) nimi jotta itse voi heti tarkistaa että kyse on rehellinen välittäjä. Näitä on vaikka kuinka paljon. Esim. Alepalla oli joku sellainen jo monta vuotta sitten ja selvitin että välittäjä oli iihan ok, mutta oman Nordeapankin tiedoissa ei lukenut mikä se varsinainen laskuttaja oli eli Alepa. Ei normaali kuluttaja voi seurata minkänimisiä välittäjiä mikäkin verkkoyritys käyttää

    • Anonyymi

      Jätin itse kaupat tekemättä tänään, kun törmäsin kyseiseen yhtiöön. Peruutin pois, koska en uskaltanut antaa tietojani täysin tuntemattomalle firmalle. Olen päätöksestani hyvillä mielin.

    • Anonyymi

      Rustly tekee yhteistyötä Resurs pankin ja elpyn kanssa. Välittää maksuja esim Resurs Bankille. Juuri saamani tiedot kun itse maksoin elloksen laskun ja jotenkin se vain meni trustlylle. Aion antaa Ellokselle palautetta, että tekee kuten Klingel aikoinaan, että lähetti laskun tuotteiden mukana. Se oli selvää peliä.

      • Anonyymi

        Olen maksanut Finnairin business liput tuon kautta ja maksu meni kahteen kertaan. Rehellisen yhtiön laskutusohjelma olisi palauttanut toisen maksun jo aikoja sitten. Olen nyt perinyt toista maksua kaksi kuukautta eikä rahaa kuulu. Aion viedä asian poliisille maksuhuijauksena. Ihme, että Finnair käyttää tuollaista hämäräsivustoa. Kohdallani on kyse lähes 1000 eurosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen maksanut Finnairin business liput tuon kautta ja maksu meni kahteen kertaan. Rehellisen yhtiön laskutusohjelma olisi palauttanut toisen maksun jo aikoja sitten. Olen nyt perinyt toista maksua kaksi kuukautta eikä rahaa kuulu. Aion viedä asian poliisille maksuhuijauksena. Ihme, että Finnair käyttää tuollaista hämäräsivustoa. Kohdallani on kyse lähes 1000 eurosta.

        Itse yritin maksaa yrityksen tililtä Finnairin lentolippua kiireelliselle työmatkalle Bangkokiin. Pankin järjestelmä toimi normaalisti, mutta tämä omituinen Trustly sotki koko varaukseni. Todella kummallista, että Finnair käyttää tämän yrityksen palveluja !!!!


    • Anonyymi

      Trustly on melko laajasti jo verkkokauppojen ja -palveluiden käytössä.

    • Anonyymi

      Oli todella viimeinen kerta, kun tilaan Ellosilta mitään. Laskua ei näkynyt tulevaksi ja sitten maksoin jonkin elbyn kautta, niin maksua tulikin yli 5 euroa lisää.
      Hyvästi Ellos!

    • Anonyymi

      sama juttu täällä, Mikä on Trustly Group ?? En saanut lentojani tilattua eikä maksettua tämän kautta !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe