Aihe

Trustly Group AB

Anonyymi

Onko tästä lafkasta mitään selkokielellä ymmärrettävää infoa olemassa?
Verkkopankki tietojeni perusteella olen maksanut jotain tällaiselle yritykselle, eikä itsellä mitään tietoa mistä on kysymys. Ilmeisesti jonkun käyttämäni verkkokaupan yhteistyökumppani, mutta enenpää en ole vielä saantu selville. Ellos ei ainakaan tunnustanut kyseistä firmaa. Googlaamalla jotain epämääräistä tietoa finanssipuolen jutuista ja yhteystiedoissa oleva puhelin ei vastaa.
Elloksella käytössä myös joku uusi laskutusjärjestelmä, Elby. Siitäkin tietoa hakiessani, löytyi vain joku muovifirma samoilla tiedoilla ja ruotsinmaalle kaikki yhteystiedot ohjasivat.
Minä pidän itseäni kohtuullisen ajantasaisella tiedolla varustettuna käyttäjänä, mutta kyllä nyt on nuppi sekaisin kaikkea epämääräistä.
Osaisiko joku viisaampi kertoa jotain asiallista infoa näistä verkkokauppoihin liittyvistä laskutusjärjestelmistä. Kiitos!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ainakaan Trustlya ei voi huomaamatta käyttää kun kysyy verkkopankkitunnukset, salasanat & kasan turvanumeroita että saa rahaa siirtymään. Yleisimmät käyttökohteet on verkkocasinot & arvopaperivälitys & prepaid maksukortit kuten Skrill / Neteller.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   401
   9132
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   259
   8202
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4494