Aihe

Tällä tavallako palstahäirikkö antipersu, pyrkii rakentamaan uskottavuuttaan palstalla ?

Aivan järjenvastaisia ja valheeksi pikaisella tarkistuksella todettavia väitteitä Perussuomalaisista, Halla-ahosta.
Nyt antipersu on riehaantunut Soinin jutuista palstalle spämmäilemään - miksi ?

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä antipersu tällä vuosia kestäneellä palstasekoilullaan oikein ajaa takaa.
Niinkuin ollaan saatu huomata, antipersu joutuu ketjuja omille valheellisille ja oudoille väitteilleen aloituksiissaan, tukemaan omilla hulluilla kommenteillaan.

Se on mukavaa, että palsta antaa jonkinlaista terapiaa antipersulle, mutta samalla samalla nakertaa sitä minimaalista luottamusta, jota tämän palstan olematon ylläpito nauttii. Tämähän on jo aiheuttanut sen, että pääsääntöisesti asiakirjoittajat ovat palstalta hävinneet, kun ovat väsyuneet tähän valheiden toistoihin antipersulta, ja asiallisten kommenttiensa poistoihin. On tavattoman turhauttavaa kirjoittaa kommentteja, jotka sitten joku rähmäkäpälä poistattaa - vaikka kirjoitukset eivåät sääntöjen vastaisuuksia sisältäisikään.

24

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Palstasekoilu ja palstan täyttäminen valheilla, on ollut ja on, antipersun elämäntyö.

  • Anonyymi

   Persut yrittävät kääntää totuuden valheeksi. Vaan eipä mene läpi.

   • Ei ihan riitä tuollainen yleinen, luotettavaksi käynyt heittosi perusteluksi. Kerrotko hiukan tarkemmin. Tuollainen ei kun mene tosiaankaan läpi.


   • Anonyymi
    AdDicte kirjoitti:

    Ei ihan riitä tuollainen yleinen, luotettavaksi käynyt heittosi perusteluksi. Kerrotko hiukan tarkemmin. Tuollainen ei kun mene tosiaankaan läpi.

    Sanna Marin jäi kiinni diktaattorin elkeistä ja hänen suosio romahti. Nyt Demarit projisoi katkeraa tappiotaan Persuihin


  • Anonyymi

   Persujen poliittinen sisältö:
   - ulista maahanmuutosta
   - kannattaa sateenkaariaatteita (eli "kulttuurimarxismia")
   - vastustaa Suomen EU-eroa
   - vastustaa pakkoruotsin poistamista
   - puhella sananvapaudesta ja erottaa eduskuntaryhmästä/puolueesta sanomisten takia

   Eihän tuossa puolueessa ole minkäänlaista johdonmukaisuutta. Pelkkä veronmaksajien rahoilla siipeilevä lauma mölisijöitä.

   • Uskotko, että tuosta listauksesta ja sen sekavuudesta ei voi syyttää persuja. Tuo menee taas kerran ihan omaan raivosi aiheuttamaksi hölmöydeksi.


   • Anonyymi
    AdDicte kirjoitti:

    Uskotko, että tuosta listauksesta ja sen sekavuudesta ei voi syyttää persuja. Tuo menee taas kerran ihan omaan raivosi aiheuttamaksi hölmöydeksi.

    Ammattiliitot ovat vuosikymmenien ajan lypsäneet verorahoja holveihinsa ja ryhtyneet niiden avulla liikevoitto tavoitteleviksi asuntosijoittajiksi. Rajat pitää olla auki kaikille tulijoille koska asuntojen kysyntä pitää pysyä korkealla. Kela maksaa kuitenkin heidän vuokrat ja rahat menevät verovapaasti Ammattiliiton tileille koska onhan ammattiliitto niin yleishydyllinen ja siis "koko yhteiskuntaa hyödyttävä" järjestö.


  • Anonyymi

   Listataan tähän persujen saavutukset maahanmuuttopolitiikassa:

   Se oli siinä. Listataan tässä persujen saavutukset kehitysapupolitiikassa:
   - kehitysapumenoja leikattiin, ja heti kun uusi hallitus aloitti 2019, niin persujen kehitysapuleikkaukset peruttiin ja menoja lisättiin entisestään.

   Nyky-persut eivät tule samaan aikaan minkäänlaisia pidempiaikaisia muutoksia Suomen maahanmuuttopolitiikkaan.

   • Alkaako kiehua yli, alkaa mennä sen verran hölmöksi taas juttusi.


   • Anonyymi
    AdDicte kirjoitti:

    Alkaako kiehua yli, alkaa mennä sen verran hölmöksi taas juttusi.

    Maata johdetaan hallituksesta ja vastuu kaikista virheistä kuuluu ensisijaisesti hallituspuolueiden äänestäjille.


  • Anonyymi

   "Ukrainan on erottamaton osa Venäjää" Jussi Halla-aho

   • Pistätkö vaikkapa mistä tuollaisen olet löytänyt Halla-ahon sanomana ? Ettei menisi taas sellaiseksi normaaliksi räkimiseksi, jota harrastat kun ei oikein mene paskanheitto mielesi mukaan, ja sotketaan kaikenlaisia tosiasioita ja faktan vaatimuksia mukaan.


  • Anonyymi

   Aloittaja persuaddikti menetti uskottavuutensa jo ensimmäisessä viestissään tänne.
   Vieläkään ei tajua sitä....

   • No. koetahan selittää. En kuitenkaan usko, että sinullakaan näiden laadukaiden ja kohtalaisen ajatuksettomien ja perusteettomien räkäisyjen kirjoittana, on kovinkaan vankkumaton luottamus. Sinulla kun nämä juttusi ovat aika lapsellisia.


   • Anonyymi
    AdDicte kirjoitti:

    No. koetahan selittää. En kuitenkaan usko, että sinullakaan näiden laadukaiden ja kohtalaisen ajatuksettomien ja perusteettomien räkäisyjen kirjoittana, on kovinkaan vankkumaton luottamus. Sinulla kun nämä juttusi ovat aika lapsellisia.

    Sulle on selitetty selittämästä päästyäkin, on lähetetty rautalankaversioitakin selityksistä, mutta kun sä vaan et kertakaikkiaan tajuu mitään....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sulle on selitetty selittämästä päästyäkin, on lähetetty rautalankaversioitakin selityksistä, mutta kun sä vaan et kertakaikkiaan tajuu mitään....

    Mutta jos sellaista faktapohjaista saisi siihen selitykseen, ei sellaiset oudot väitteet ja valheet oikein vaan sytytä, edes rautalankaversiona.


  • Anonyymi

   Persut tekee antipersujen työn liian helpoksi.
   Persujen saavutukset ovat tasan nolla.
   Selvästi puolueen toimijoiden ainoa tarkoitus on ulista maahanmuutosta vailla minkäänlaista osaamista (tai edes aitoa halua) vaikuttaa asiaan.

   • Näkyy antipersulla itsetunto olevan taas pilvissä. Kuinka monta kertaa asioita pitäisi sinulle selittää, että ymmärtäisit, miten tällainen edustukselliseen parlamentariseen, länsimaiseksi demokraattiseksi oikeisvaltioksi luokiteltu monipuolejärjestelmäinen valtio, toimii päätöksenteossa. Kun perendyt siihen, luultavasti . . no se on toiveajattelua, mutta olisi mahdollista, että koko tuo päähänpiinttymäsi ratkeasi. Meillä enemmistö hallitus, jolla siis on enemmistö eduskunnassa, tekee ja toteuttaa päätökset.


  • Anonyymi

   Antipersua harmittaa, kun ei voi olla normaali ihminen. Tämä tunteiden vallassa oleva ei tajua niitä, jotka eivät tee päätöksiä tunteiden vallassa.

  • Anonyymi

   Antipersu on normaali ihminen. Persu on uusnatsi.

   • Tuoko sinun mielestäsi osoittaa normaaliutesi ?


   • Anonyymi
    AdDicte kirjoitti:

    Tuoko sinun mielestäsi osoittaa normaaliutesi ?

    Kyllä. Siinä on koko totuus.


  • Anonyymi

   Persuna ihminen on tyhmimmillään.

   • Miten tämän nyt esittäisi kauniisti, mutta ihan oikeastiko tuollainen kommentointi, osoittaa älykyytesi ja fiksuutesi ?


  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HS: Stora Enso sulkee Kemin Veitsiluodon tehtaan

   Siinä se tuli. Odotettu uutinen. Ei yllättävä enää. Työpaikkansa menettää 600 ihmistä. Eipä tuohon ole enää paljon lisättävää..
   Kemi
   574
   6490
  2. Tekis mieli muuttaa korpeen

   Pentuna asuin korvessa, ei ollut katuvaloja, oli vain kyläkauppa ja kyläkoulu suht lähellä :) Nyt kun työt muuttui vakiosti etätöiksi, olen miettinyt
   Maailman menoa
   272
   4891
  3. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   145
   2145