Aihe

Miksi BMW on tippunut kehityksestä?

Anonyymi

Onko niin, että BMW uskovaisille ei tarvitse enää kehittää uutta, vaan iänikuisen vanha kelpaa? Uudet vilkut ja sävylasi sekä uusi lista kylkeen riittää kehitystyönä....

Tekniikka ja talous antaa kertoa että aivan pohjimmaisena on kehityksessä.
No ei uskonnossa koskaan mitään uutta tapahdu ja BMW ottanut sen tien, koska se riittää.

-ei uskovainen-

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Baijerin Moottori-Wärkki, paras wärkki.

  • Anonyymi

   BMW oli jopa ihan eturintamassa muutama vuosi sitten, kun toi markkinoille ensimmäisen aidon täyssähköautonsa: i3. Sen jälkeen BMW teki väärän strategiavalinnan eli laittoi kaikki paukut polttomoottoreihin = plugarit. Tähän vaikuttivat Saksan "polttomoottori-ammattiliitot", autobahnit = ostajien sähköautojen hyljeksyntä, sekä hiilellä tehty sähkö.

   Saman väärän strategiavalinnan teki myös MB ja siksi nuo Saksalaiset premium valmistajat ovatkin nyt jääneet vuosia jälkeen etujoukoista ja saa nähdä miten selviävät ahdingostaan. Jos EU muuttaa ensi vuonna suhtautumistaan plugareihin, voivat jopa hävitä kokonaan kartalta!

   • Anonyymi

    Entä neljä sähköautomallia joita BMW myy tälläkin hetkellä? Kuinka monella on vastaavat määrät sähköautoja ja ladattavia mallistossaan?


   • Anonyymi

    Siis plugarihan on hybridi....


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5963