Aihe

Onko minun kehityksessä jokin häiriö?

Anonyymi

Oon 16v miehenalku ja mulla ei oo kunnollista äänenmurrosta vaan vain vähän möreämpi ääni ku ennen, mul ei oo hiuskarvojen lisäks muuta karvoitusta missään osassa kehoo paitsi jaloissa eli siis p*ppelikarvat ja kainalokarvat ainakin puuttuu täysin. Mun penis on erektiossa 8cm ja on ollut jo kehitys sen osalta pysähtyneenä kolme vuotta. Pituutta mul o 173cm ja paino 50kg.

5

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei! https://nuortenexit.fi/ sivuilta voi kysellä jos tällaiset asiat oikeasti huolestuttaa kehityksessä ja muussa.

  • Anonyymi

   Laitan tämän tähän lisäksi koska haluan kertoa tästä, mutta jostain syystä tätä ei hyväksytty yhdessä tuon aloituksen kans joten yritän saada tän nyt tähän näin.

   Mua on kiusattu erityisesti liittyen peniksen pituuteen hyvin paljon koulussa, mutta ennen sain kuulla siitä vain uinneissa. Vuoden 2019 koulu-uinnissa kuitenkin mulla alkoi saunas kalu kovettua ja mun luokan ja rinnakkaisluokan pojat näkivät kuinka pieni se on erektiossakin.

   Tämän jälkeen ne veti mun housut alas uimahallin pihassa tyttöjen nähden ja osa näistä tytöistäkin alkoi kiusaamaan mua koska he tunsivat hyvin ennestään nämä kiusaajat. Lähes päivittäin mun puhelimeen tulee nykyään viestejä joissa mua haukutaan ja kuvia jotka liittyy tähän. Mua kiusataan myös koulussa päivittäin melkein ja välillä yritetään vetää housui alas. Nykyään pidän boksereita ja vyötä ettei onnistu niin helposti mut ikävää tää on. Yks tyttö meidän luokasta on mun puolella ja on ehdottanut tutkimuksiin menoa ja ainakin et kertoisin tästä kiusaamisesta.

   • Anonyymi

    mene jakelemaan näitä fantasioita muualle


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    mene jakelemaan näitä fantasioita muualle

    En kyllä usko että on fantasiaa. ei kaikki aloitukset joissa mainitaan alapää ole fantasioita.


  • Anonyymi

   Testosteronin puute varmaankin on vikana. Mistä se sitten johtuu, on lääkärin selvitettävä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   372
   8153
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   7280
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   3493