Aihe

Miksi koululaiset saavat olla lähiopetuksessa

Anonyymi

kouluissa, vaikka puhutaan liikkeellä on tappava koronavirus? Miksi lapset ovat tarhoissa, eikä mitään väliä kouluissa, ei tarhoissa turvaväleistä ja kova huuto ja kiljuminen kuuluu välitunneilla niinkuin kakarat juoksevat ja hyppivät toistensa niskassa tarhassa. Onhan tässä nyt jotain mätää ja pahasti.
Tulee kyllä sellainen olo ettei tuo koronavirus ole loppujenlopuksi mitenkään vaarallinen, koska toiminta ei ole sen mukaista eli mitään suojautumista ja turvavälejä ei pidetä eikä niitä näköjään tarvitse pitää.
Tätä ihmettelen, kun jo vuosi on toitotettu vaarallisesta ja erittäin tarttuvasta Covid-19 taudista, mutta kuitenkaan ei esimerkiksi lapsia ja nuoria pidetä millään lailla poissa porukoista.
Minulla on kyllä huijattu olo, koska itse olen noin 70 vee ja minun pitäisi pysyä poissa ihmisten ilmoilta vielä senkin jälkeen, kun saan rokotuksen. Siis eihän tässä nyt voi olla vaarallinen tauti kyseessä, kun koulut ovat lähiopetuksessa. Mikäli tauti olisi vaarallinen, koulut eivät olisi nyt auki.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asiaa

  • Anonyymi

   niinmoni pitää tätä korona-asiaa huijauksena juuri samoista syistä. puhutaan tappotaudista ja samaan aikaan kakrut juoksee tarhoissa ja kouluissa ja nuoret pitää pippaloita.

   • Anonyymi

    lisäten,...nuo samaiset kakrut kulkee kaupoissa ja busseissa ja muualla, jopa iäkkäiden mummujensa ja pappojensa kotona hakemassa karkkirahaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    lisäten,...nuo samaiset kakrut kulkee kaupoissa ja busseissa ja muualla, jopa iäkkäiden mummujensa ja pappojensa kotona hakemassa karkkirahaa.

    Pyyhkivät räkäiset nenänsä käsiinsä ja sitten koskettelevat busseissa penkkejä ja tukipylväitä, painavat räkäsillä käsillään SEIS-nappia, kaupoissa koskettelevat räkäisillä käsillään tavaroita eivätkä pidä turvavälejä, eivät kasvomaskeja.


  • Anonyymi

   Ihmismaailman ajattelutapa on kautta aikain ollut hyvin ristiriitaista ja myöskin erittäin ahnetta ja riistävää.

  • Anonyymi

   TÄMÄN PÄIVÄN KAKARAT OVAT SAANEET VAPAAN KASVATUKSEN JA SE VAPAA KASVATUS JATKUU NYT KORONA-AIKANA JA SE NÄKYY JA SE KUULUU.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   290
   5999
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5593
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   4416