Astra Zenecan koronarokotteella yhteys veritulppiin

Anonyymi

"Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen ja THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek ihmettelevät Cavalerin ulostuloa."

Minä ihmettelen, kuinka
suomalaiset ovat viisaita
viisaampia.

Heti valmis päättämään, toisin kuin EMAn lääketurvallisuuden riskinarviointikomitea on tänään aloittanut kolmipäiväisen kokouksensa, asiasta.

https://yle.fi/uutiset/3-11871243

9

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Niin on. 30 kymmenestä miljoonasta saa veritulpan ja 7 näistä kuolee.

   • Anonyymi

    Kysymys on rahasta. AZ on myynyt Suomelle rokotteita jotka on pakko käyttää ja ruutata ne vaikka tiedetään seuraukset, tai ei oikeastaan kaikkea edes tiedetä.
    Nohynekin lausonto on samaa jatkumoa kuin hallituksen maskisekoilu joka jatkuu edelleen.


  • Anonyymi

   Muistaakseni 1 vuoden kuluttua Suomalaiset narkolepsia-asiantuntijat ja THL:n rokoteasiantuntijat ovat aloittaneet aktiivisen selvitystyön.

  • Anonyymi

   Nohynekin lasunnolla ei enää ole mitään merkitystä. Hän on jo allekirjoittanut oman tuomionsa. Rikos ihmisyyttä vastaan rikoksena ei vanhene koskaan.

  • Anonyymi

   Typerää vouhotusta veritulpista. Ne muutamat jotka ovat saaneet tulpan olisivat sen saaneet ilman rokotettakin. Aina on noita sivuvaikutus vouhottajia, oli kyse sitten mistä vaan. Alkoholistakin saa pahoja sivuvaikutuksia ja se aiheuttaa kuolemia, ja silti sitä käytetään.

   • Anonyymi

    Veritulppia tulee ihmisille ilman koronaakin. Itse sairastuin viime vuoden tammikuussa aivoveritulppaan. Olin 6 päivää sairaalassa ja kotiuduin melko hyväkuntoisena ja puhekykykin palautuneena. Suuren suonen tukoksen syyksi kirjattiin sydämen rytmihäiriö-
    Mikäli aivoinfarkti olisi tullut rokotuksen jälkeen olisi luultavasti syyksi voinut tulla rokotus. Olen saanut helmikuussa rokotuksen ja tehosteen saan toukokuussa. Minä voisin ottaa minkä firman rokotteen tahansa. En pelkää sivuvaikutuksia, olen 80-vuotias nainen.


   • Anonyymi

    Miksi puolustat "rokotetta", mistä et tiedä mitään? Oletko osakkkaana kyseisessä lääkefirmassa, vai onko kiima lähteä hakemaan uusi tappava tauti ulkomailta?


  • Anonyymi

   Mitä muuta suhmureilta odotit?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ansiosidonnaisen porrastaminen olisi vain reilua

   Nykyisin sinnitellään töissä tasan minimiaika, jonka jälkeen heittäydytään ansiosidonnaiselle maksimiajaksi. Uudessa mallissa olisi oikeus sitä pidemp
   Maailman menoa
   246
   3599
  Aihe