Aihe

Hyvä tietää jokaisen danske bankista tämä: (Huono kokemus)

Anonyymi

Kokeilin asiakkuutta danske bankiin (olen yksityishenkilö), romanssista tuli lyhyt, mutta ei kaunis.

Syynä oli yksi ihan hirveä lehmä siellä danskessa, joku naispuoleinen gestapo upseeri, joka lähetteli verkkoviestejä joka ainoasta ulkomaanmaksusta, tilille tulleista rahoista, tililtä lähtevistä rahoista, ja viesteissä uhattiin palvelujen rajoittamisella, vaikka annoin kaikista mielestäni aivan tarkat selvitykset. Se ei riittänyt, vaan sitten alettiin vaatia dokumentteja. Kyllä niitä tuli skannattua, tunteja ja taas tunteja meni aikaa hukkaan tuon kyseisen lorttosen oikkujen takia. Mutta mikään ei riittänyt tälle akalle. Lainaus kyseisen lehmän verkkoviestistä: "Emme vieläkään ole päässyt täyteen ymmärrykseen siitä, mistä tämä raha on peräisin, tarvitsemme vielä......" - Tässähän asiakas tuntee tulevansa epäillyksi rikoksista. Viestien sävy on erittäin vaativa ja töykeä. Asetettiin parin viikon päähän määräpäivä, ja sen jälkeen tilit olisi ilmeisesti suljettu. Tein töitä tuon ämmän vaatimukset ja oikut täyttääkseni n. viikon päähän tuosta deadlinesta, yritin saada myös tuota eukkoa puhelimeen, mutta sehän on mahdotonta, häntä ei vain pystynyt puhelimella tavoittamaan. Ei takaisinsoittoja, ei edes pyydettäessä. Sitten riitti enkä edes enää lukenut tuon hirveän lorton viestejä. Ja pankin pitäisi palvella asiakasta, eikä toisinpäin. Olin juuri laittanut kymmenet tuhannet eurot danske investin rahastoon, mutta senkin jouduin sitten lopettamaan, vain tuon yhden rakoperseen takia.

Myöhemmin kun olin jo lopettanut asiakkuuden, kun tämä ämmä teki sen yksinkertaisesti mahdottomaksi, sain tietää, että danske bank on kaikkein hankalin pankki näissä tilisiirtojen selvityspyynnöissä, eli en ole kokemukseni kanssa suinkaan yksin. Tälläkin palstalla on asiasta ollut viestejä.

Kaikissa pankeissa kysellään nykyään esim. isoista tilisiirroista, ja se perustuu rahanpesu ehkäisy lakiin, mutta ei muissa kun danske bankissa sentään pysäytetä ulkomaanmaksuja eikä vainota päivästä toiseen, niille riittää, kun annat selvityksen tapahtumista ja sillä sipuli. Näin esim. Osuuspankissa, joka nyt dansken jälkeen sai minusta hyvän sijoittaja-asiakkaan. Täytyy sanoa, että vaihdon jälkeen olen ollut tyytyväinen. Näillä näkymin pysyn Osuuspankin jäsenenä ja asiakkaana. Minulla on sen verran varoja ja sijoituksia, että saan bonuksistakin tuntuvat lisäedut ja käytännössä palvelumaksuja ei ole kuin nimeksi.

Asiointi varmaan sujuu ihan kohtalaisesti danske bankissa, jos ei tee ulkomaan tilisiirtoja, ei käsittele rahaa kuin korkeintaan joitain satasia tai tuhansia kuukaudessa eikä välitä siitä että lähettävät toimimattomia kortteja ja tunnuslukulaitteita ja eivät luota asiakkaaseen pätkääkään.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asiointi ei suju edes kohtalaisesti jos naama ei miellytä, olet vammainen, homoseksuaali tai tummaihoinen. Ei ole mitään tekemistä ulkomaanmaksujen kanssa.

   Esim. jos varaat lainaneuvotteluissa ajan niin neuvottelija (töykeä vanhempi akka) ei saavu paikalle, koska ”et ole kenenkään työntekijän sukulainen”

   Lisäksi valehtelevat, että ovat lopettaneet pyynnöstäsi eläkesäästötilin vaikka oikeasti jemmaavat sitä sinulta js pitävät sen auki.

   Lisäksi eivät halua palvella vammaisia.

   • Anonyymi

    Danske on nykyään corporaatio pankki. Käteiskonttoreita harvassa, pääkaupunkiseudulla (Helsinki / Espoo / Vantaa) vain 1 ruuhkainen konttori Helsingin Kampissa, Scandicin kauppakujalla.

    Tosin Säästöpankilla (Nooa) ei kassa konttoreita myöskään. Raha käsittely automaateilla kaikilla, talletukset TalletusOTTO /OTTOplus kautta. S-pankki tarjoaa nettipankkia & sivussa kassapalvelut rajoitetusti S-kassoilla, nostot nax 200€/kerta, talletukset max 200€/kerta,max 5krt/kk / Max 1000€/kk


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6192