Aihe

Nämä nyt viis veisaavat asioiden tärkeydestä

Anonyymi

Emme ole saaneet sellaista lausuntoa kirjallisesti, että VTV:n tarkastustoiminta olisi romahtanut, eikä sitä osattu lukea rivien välistä”, eduskunnan tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja vihreä Outi Alanko-Kahiluoto sanoo.

”Huoli tarkastustoiminnan mahdollisesta rapautumisesta toiminnan painopisteen siirtyessä on kyllä tuotu esiin, mutta ehtomuotoisena”, Alanko-Kahiluoto viittaa.

Tämä on nyt tavattoman surullista tarinaa eduskunnan toimintakyvystä.
Laita Vihreä asialle, mene itse perässä. Kansanedustajat, aina kun heidän lomien ja vapaapäivien määriä kritisoidaan, nostavat esille sen, miten he joutuvat huhkimaan valiokunnissa, tämä ei aikaan kovinkaan kummoista kuvaa valiokuntatyöskentelystä ei anna.

Pitäisikö tällaisiin tehtäviin valita vastaisuudessa henkilöitä jotka tilinpäätöksiä osaavat lukea? Tai edes että voisiko henkilöiltä jotka tällaisiin tehtäviin asettuvat ehdolle edellyttää että he tietävät omat rajansa ja osaavat hakea apua kun tehtävissä joihin heidät on valittu tulee eteen asioita jotka vaativat osaamista jota heillä ei ole?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Melkoisen pelottava tunnustus tarkastusvaliokunnan puheenjohtalta ettei ymmärrä vastuulleen kuuluvaa tehtävää

   • Anonyymi

    Ei ymmärrä tehtäväänsä, mutta kuittaa joka kuukausi tarkastusvaliokunnan puheenjohtajan palkkiota n. 1300 euroa. Oi aikoja oi tapoja!


  • Anonyymi

   Sipilän jämptiä toimintaa yhä enemmän ikävä.

  • Anonyymi

   Vehviläisen lähtölaskenta on alkanut.

  • Anonyymi

   Tyypillinen vihreä tämä Alanko-Kahiluoto, kaikki asiat pitää vääntää rautalangasta ja siltikin he höpöttää vaan ilmastonmuutoksesta ja vihreästä siirtymästä.

   Tämä Viikarihan on myös vihreä, ollut vihreiden kuntavaaliehdokas Vihdissä. Siinä on pukki kaalimaan vartijana kun Outi Tyttiä valvoo. Lopputuloksen voimme lukea uutisista.

   • Anonyymi

    Vihreitä ei saisi päästää valtakunnan politiikaan.


  • Anonyymi

   Toisin sanoen valiokunta on nukkunut tehtävässään.

  • Anonyymi

   Vihreä tarkastajana, menee jo vitsin puolelle.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   6041