Aihe

Puhumisen tärkeys?

Anonyymi

Onko asioista/tunteista puhuminen kuinka tärkeää? Jotenkin nykyään tulee todella paljon sellasia tv-ohjelmia ja lehtijuttuja missä avaudutaan tunteista.... Meneekö jo liiallisuuksiin?

14

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, on se tosi tärkeetä. Mäki aina ku haluun panna jptakin naista, puhun mun tunteista tyyliin: Mä tykkään susta, mennääks paneen?

   Et sen verran mä niist puhun, aika paljon, eikö?

  • Anonyymi

   sanat on aina vähän sinnepäin, niitä voi laittaa toisen suuhun niinku noissa jutuissa ja ohjelmissa tehdään.

  • Anonyymi

   Jos on tunneälyä, toisen tunnetilan aistii ilman loputonta keskusteluakin

  • Anonyymi

   Jokasen oma valintahan se on puhuuko asioistaan ja tunteistaan vai ei, mutta aikuisten kanssa kannattaa aina pitää mielessä sellainen seikka ettei sen toisen aikuisen elämä ole sinun hallinassa, joten ainoa keino pystyä edes jotenkuten ehkä vaikuttamaan toisen aikuisen ihmisen päätöksiin liittyen hänen omiin asioihin ja elämään on se puhumisen jalo taito.

   Esim. itse teen omaan elämääni liittyviä päätöksiä sen kaiken tiedon pohjalta mitä mulla asioista ja lähipiirin ihmisten tunteista ja haluista on. Jos tietooni ei ole saatettu jotain, niin voin tehdä ehkä aivan erilaisen päätöksen kuin oisin tehnyt jos oisin tietänyt sen asian.

   Aina pitää aikuisten kanssa muistaa että toinen aikuinen hallitsee omaa elämää ja kaikki tieto mitä hän asioista tietää vaikuttaa siihen mihin suuntaan se aikuinen elämäänsä ajaa päätöksillään.

   Itse olen mm. eropäätöksiä tehnyt tiedon pohjalta että entinen avomieheni sanoi että hänellä toinen nainen, Hän lausui nämä sanat ja ne niittas suhteemme eroon. Se oli se tieto, joka käynnisti minulla omaa elämääni ja sen suuntia koskevat päätökset. Jos tätä tietoa ei olisi minulle tullut ei olisi eropäätöksiin päädytty

   Näin ne hommat vaan etenee.

   • Anonyymi

    Ja jatkan vielä omaani että aina kannattaa miettiä sitä että kuinka isoja päätöksiä aikuiset saa/joutuu tekemään.

    aikuisella on hyvin suuret valtuudet omiin asioihin ja ns. raskas kalusto tehdä vaikka koko elämänsä mullistavia päätöksiä.

    Siksi ennen kuin näitä päätöksiä alkaa valmistuun ja aikuinen alkaa lykkiin niitä kovaa vauhtia täytäntöön pitäisi hänellä olla kaikki tärkeät tiedot jotka vaikuttaisi näihin päätöksiin tiedossa jotta hän tekisi mahdollisimman oikean päätöksen.

    Aikuinen hallitsee kokonaisvaltaisesti elämäänsä ja kaikki hänen elämää koskevat asiat kulkee hänen kauttaan joten puhe on ainoo keino vaikuttaa..


  • Anonyymi

   Puhuminen tunteista voi olla hyvinkin uuvuttavaa pidemmän päälle. Jotenkin jäänyt vähän sellainen huomio elämästä, että miehet, jotka loppujen lopuksi saavat mitään aikaiseksi, käyttävät kaiken energiansa puhumiseen, juurikin tunteista. Siksi tykkäänkin enempi tekevistä, kuin puhuvista miehistä.

  • Anonyymi

   M-nainen on puhunut jo liikaakin ja liian monelle ukolle. Hän voi olla hiljaa

   • Anonyymi

    M-nainen saa puhua ihan kenelle haluaa ja myös miespuolisille ihmisille. Roskaväellehän asia ei edes kuulu, eikä tule koskaan kuulumaan.

    Huutelethan sinäkin näille nettiseinille tai soitat luottamuksellisia kännipaskapuheluita tuttavillesi, jotka eivät jaksa kuunnella nillitystäsi. Joten olepa tyhjäpää vaihteeksi itse hiljaa ihmisistä, joihin ei ole koskaan ollut mitään mahdollisuuksia.


  • Anonyymi

   Viisaat ne sanoo puheilla vaan ongelmat pystyy ratkaisemaan

  • Anonyymi

   Tottakai.

  • Anonyymi

   Kyllä menee jo vähän yli. Tylsää kun tunteistakin tehdään kauppatavaraa puheiden kamppailussa. Tunteet tuntuvat kuin väljähtyvän jos niistä liikaa vaahtoaa. Tietysti kohtuudella kaikkea on paras ohje.

  • Anonyymi

   Kuinka tärkeää on puhua puhumisen tärkeydestä? Siitä voi jotain päätellä, kuinka tärkeää on puhua.

  • Anonyymi

   TV:lle ja lehdille maksetaan palkkaa siitä kun lörpötellään. Se on koko jutun ydin. Näyttelijäkoulutuksissakin osana harjoittelua on osallistua tv ohjelmiin.

  • Anonyymi

   Monille sekä miehille että naisille on vaikeaa puhua tunteista, suhteeseen liittyvistä asioista ja myös ystävyydestä jne. Ja tämä aiheuttaa suhteisiin todella paljon ongelmia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6141