Aihe

Astra Zenecan koronarokote tulisi laittaa WC-pöntöstä alas, ei kaunistella

Anonyymi

niitä veritulppa-asioita ja mietitä, mille ikäryhmälle tuokin tilattu piikki voidaan tökätä niin ettei se porukka älähdä veritulpan iskiessä.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miehet ovat kiistäneet syytteen taposta. Molemmat katsovat ainoastaan syyllistyneensä pahoinpitelyyn ja hautarauhan rikkomiseen.

   Nainen on myöntänyt pahoinpitelyt, mutta kiistää törkeän pahoinpitelyn sekä hautarauhan rikkomisen syytteessä kuvatulla tavalla.

  • Anonyymi

   ja suomi antaa pois pfaiferin rokotuksia,ja jättää AZ rokotuksen.

  • Anonyymi

   Euroopan rokoteasiantuntijat ovat myöntäneet ko rokotteen vakavan veritulppariskin, mutta eivät tiedä mikä rokotteen aineosa sen aiheuttaa.

   Tulee kuitenkin muistaa niin Covid-19 sairaus aiheuttaa nimenomaan verisuonitukoksia ja potilaat saavat sairaalaan joutuessaan verenohennuslääkettä. Kun rokote kehitellään tällaista tautia vastaan saattaa juuri tulla kyseisiä taudin haittoja rokotteesta. Miksi tätä ei suoraan sanota ihmisille. ?????

  • Anonyymi

   Asiaa.

  • Anonyymi

   Se on nyt EMA myöntänyt, on Astra Zenecan rokotteilla veritulppariski.

   Niin niin ja seuraavaksi olikin heti perään teksti " Hyödyt ovat suuremmat kuin haitat ". Eli EMA:n ja Thl:n mielestä muutamat kymmenent veritulppakuolemat voi ohittaa. Mutta tämähän on väärin. Yksikin rokotteeseen menehtynyt on tosiasiassa liikaa.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Siinä taas kunnon kasa turtiaisia ,äly riittää vaan lihaksien pullisteluun....


   • Anonyymi

    Samanlainen näky Hietaniemessä kuin on Turun koulujen pihoilla välitunneilla pandemia-aikana eli siis jos kouluissa ei välitetä turvaväleistä eikä käytetä maskeja ja yleensäkin että koulut ja tarhat saavat olla auki, niin paljon on mätää tässä maassa.

    Siinä mielessä kyllä ymmärrettävää, jos keran voidaan käyttää ihmisiin koronarokotetta, joka aiheuttaa tappavia veritulppia, niin so what? antaa olla sitten muutkin asiat vähän niin ja näin.

    Olen tullut siihen tulokseen tämän pandemian aikana huomattuani ettei asioita osata täällä Suomessa hoitaa nytkään oikealla tavalla, että pidän huolen vaan itsestäni eli pyrin elämään niin, että pysyn terveenä . Ja siitä myöskin pidän huolen, että saan jotain muuta rokotetta kuin Astra Zeneca- lääketehtaan. Kyllä sitä Modernaa ja Pfizeriä jostain saa. Täällä vaan on maassamme tapana ottaa vastaan se kaikkein halvin, joka sitten on osoittautunut huonoimmaksi.


   • Anonyymi

    Moraalitonta roskaväkeä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   607
   15543
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11850
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   7959
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   7620
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3842