Aihe

Betonin valmistus pitää lopettaa.

Anonyymi

Sementin valmistus on suurin ihmisen aiheuttamien CO2-päästöjen lähde.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, niin voiski, ja puun tuotannon, ja öljyn käytön, ja maakaasun, ja koksin, ja hiilen, ja bensan, ja dieselin, ja kumin käyttökin on aivan turhaa. Luontoa ja eläimiä pitää suojella eikä ihmisten saa syödä eläinten ruokaa, eikä lihaa, eikä juoda vettä vaan sitä pitää viedä lämpimiin maihin. Mutta millä ?? Ei voi ajaa autolla ei voi lentää ei voi ajaa junalla eikä laivalla. Keksippäs alottaja sinäkin jotain muuta kun se sementti niin päästään alkuun.

   • Anonyymi

    Sementille on vaihtoehtoja. Kivijalka talolle (ei kosteus nouse), muu rakennusmateriaali puu / ympäristöystävälliset komposiitit.


  • Anonyymi

   Totta Lujalle pitäisi asettaa isommat haittaverot. Voisimme ruveta rakentamaan talot puusta kun meillä nyt sattuu sitä olemaan.

  • Anonyymi

   Kiva nähdä että Siilinjärvellä on muitakin jotka ajattelevat luontoa. Valtaosa porukasta ovat vaan eurojen perässä eikä heitä kiinnosta mitä jätämme lapsille.

   • Anonyymi

    Kyllä ne lapset saa tehdä itse asiansa ja elämänsä oikealle mallille. Niille ei tarvi jättää mitään jos itsekään ei ole mitään saanut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä ne lapset saa tehdä itse asiansa ja elämänsä oikealle mallille. Niille ei tarvi jättää mitään jos itsekään ei ole mitään saanut.

    Teitä riittää täällä kylällä, minä minä. Muuta lappiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   293
   6039
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5599
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   4469