Aihe

Näinkö Putin taas yllätti

Anonyymi

Putinilla ja Venäjällä on monta syytä hyökätä Ukrainaan. Krimi kärsii vesipulasta, ja yksi syy on vallata Krimin kanava ja johtaa sitä pitkin makeaa vettä Krimille. Toinen syy on lähestyvät duuman vaalit. Putinin suosio on laskenut, ja kansa pitää saada taas tarvitsemaan vahvaa johtajaa. Hänen on myös osoitettava, että hän ei ole bunkkerissa lymyilevä vanha ukko, joksi Navaln häntä nimitti. Lisäksi Bidenille on osoitettava kuka on oikeasti vahva.
Mutta miksi juuri nyt? Putinin tapa on yllättää.
Ja nyt, kun kaikki keskittyvät koronan torjumiseen ja talouden elvyttämiseen, on taas Putinin yllätyksen hetki, kun kaikki luulivat hänen yhä piileskelevän bunkkerissaan. Ja kun kukaan nyt kaiken tämän pandemian keskellä ei osaa uutta sotaa odottaa.
Mutta mikä on Putinin yllätys? Ehkä sen tietää vain Putin yksin, mutta 20.000 venäläistä sotilasta Ukrainan rajan läheisyyteen ei varmasti ole siirretty sinne turhaan tai pelkäksi pelotteeksi. Jo siitä voi kuka tahansa päätellä mitä voi olla odotettavissa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

    https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
    Kotimaiset julkkisjuorut
    113
    6039