Aihe

Juvasta maskiton ja rokotevapaa kunta?

Anonyymi

Ajaako Juvan iso poika Ano kotikuntaansa maskikieltoa? Koronarokotusten keskeyttäminen lienee myös toimenpidelistalla. Ano yrittäisi siis pelastaa edes kotikuntansa, jos koko Suomen pelastus ei enää onnistu.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Halla-aho toivoo Turtiaisen palaavan PS-ryhmään
   Puoluevaltuuston puheessaan Halla-aho kertoi toivovansa, ettei Turtiaisen erosta tule pysyvä.

   Hankamäki, homo, joka puolustaa Halla-ahon homonampumispuheita.Lainaus Sripta Katu uskottava Halla-Aho kirjoitti;

   Yksi nykymaailman ärsyttävimmistä piirteistä on se, että kadulla ei saa olla rauhassa. Varsinkin pysähtyminen on vaarallista, koska silloin joku urpo tulee välittömästi selittämään. Muutama viikko sitten polttelin tupakkaa talomme edessä. Kadun toisella puolella olevasta Tehtaanpuistosta ilmestyi suunnilleen ikäiseni, siististi pukeutunut mies, joka hissukseen käveli kohti. Arvelin hänen tulevan pummimaan tupakkaa. Sen sijaan hän lausui: "Terve! Sinä näytät mieheltä, joka tarvitsee kunnon suihinottoa." "Ei pidä paikkaansa", vastasin. "Voinko näyttää, mitä osaan", hän kysyi. "Et voi", vastasin. "Miksi en", hän kysyi. "Koska en halua", vastasin. "Oletko varma", hän kysyi. "Olen", sanoin. "Harmi", hän sanoi ja käveli pois.

  • Anonyymi

   Ano ei kuulu persuihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   8060