Lintilä-paska kyrähti taas valehtelusta

Anonyymi

tämä kepunilkki valehteli, että hänet olisi suljettu ulos hallituksen exit-suunnitelman valmistelusta. Siinä on määrä linjata, miten Suomi purkaa koronarajoituksia keväällä ja kesällä. Mutta kun asiaa tutkittiin, huomattiin, että Todellisuudessa suunnitelmaluonnoksen valmistelussa on ollut mukana edustus kaikista ministeriöistä, myös työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) kansliapäällikkö. Tämä käy ilmi valtioneuvoston kanslian julkaisemasta kuvauksesta, jossa selostetaan prosessin eteneminen.
Kyllä tuolla tasolla pitäisi tajuta missä mennään, ilman että istutaan tupailloissa ja sipilä- ja pentikäinenketkut selittävät asian lestakielellä, vaikka hehän tätä balettia ohjailevat kuitenkin ek-häkäpöntön keralla.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007905842.html
Myös M. kiviniemen piti päästä valehtelemaan ja pätemään menneillä pseudomeriiteillään tässä yhteydessä, kun muuhun ei enää ole kykyä, eikä kukaan huoli mihinkään.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä nyt ensiksi olisi jaettava rikkaille yrittäjille vielä yksi kierros 100 000e tukiaisia, ennenkö aletaan mitään purkamaan.

    • Anonyymi

      kun ei polonen osaa muuta kuin valehdella joka asiaan, myös esim. sähkönsiirtohintojen korotuksistaan, jotka yritti vehkeillä alennuksiksi.

      Iltalehden tietojen perusteella Lintilää ei ole pidetty exit-pimennossa strategian valmistelun tai jatkovalmistelun osalta, mutta aikataulu on ollut erittäin tiukka.

      Valtioneuvoston kanslia lähetti exit-muistion uuden version COVID-19-koordinaatioryhmän jäsenille, asian valmisteluun osallistuneille ministeriöiden virkamiehille sekä asiantuntijoille kommentoitavaksi maanantaina 5. huhtikuuta kello 19.53.
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3d15a4fa-e328-48af-94bf-c5df1be41bb9

    • Anonyymi

      Ja kiistattomien dokumenttien mukaan elinkeinoministeriö on koko ajan ollut mukana exit-esityksen valmisteluissa, josta taas Lintilä ei omien sanojensa mukaan tiennyt mitään, tyhmyyttään tai ei sovi sipilän agendaan.

      Lintilä puliveivaa vaan halpisvierastyöläisiä mansikkapelloille ja brittejä Lappiin,eikä ajattele pätkääkään muiden kuin bisnesihmisten terveyttä ja turvallisuutta. täyttä roskaa koko nilkin puuhastelu samoin kuin koko kepun ketkuttelu, parempikin kun eivät olisi ollenkaan korruptoimassa koronan varjolla "nostamalla" vain kuihtuvan puolueensa kannatusta.

      Kieroilulle tyypillistä myös, että Lintilän mukaan Marinin hallituksen yrityksille ohjaamat miljardien koronatuet edustavat täydellistä piittaamattomuutta?

      Lintilä ja vapaavuori-gangsteri joutavat muutenkin tunkiolle, koska he ovat suuripia esteitä tartuntojen tukahduttamistyölle. bisnes tärkeempää kuin ihmishenget näille iljetyksille.

      • Anonyymi

        Lintilällä on tapana olla vähän tietämätön valmisteluista tai muistioista riippuen siitä, mikä on valmisteleva ministeriö ja kuka sen vastuuministeri. Noin hän saa huonoon valoon kyseisen ministerin. Tuollaista pientä selkään puukottamista. Ja siinä ohessa sillä saa luotua marttyyrin kuvan porvarista 'vihervasemmistolaisessa' hallituksessa
        "Toisinaan taas kyse on ministerin omasta laiskuudesta tai kiireestä. Kun Lintilä kertoi kameroille, ettei hän tiedä, ei hänelle ole kerrottu niin itse olen kuullut, että kyse oli asiasta, josta STM oli jakanut muistion muille ministeriöille jo paria päivää aiemmin. Hän ei ollut vain lukenut sitä."
        Tällä kertaa hänen oma ministeriönsä on osallistunut tuon esityksen valmisteluun, jolloin hänen tietämättömyytensä on lähes vastuutonta. Tuo exit-suunnitelma koskee niin paljon juuri hänen omaa hallinnonalaansa, että hänen - hoitaakseen ministerin pestinsä kunnolla - olisi pitänyt olla tuosta valmistelusta tiiviissä yhteydessä vähintäänkin omaan kansliapäällikköönsä.


    • Anonyymi

      herää kysymys, että onko kansa antanut ministerin pestit lestojen sipilälle ja pentikäiselle, kun seuraa tuon lintilä-klinpin sekoiluja

      • Anonyymi

        lestauskonto kieltää toden puhumisen ja se on tarttunut myös sipilän renkiin, kun muuten ois ura katkolla


      • Anonyymi

        orja mi orja koko liero-lintilä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        orja mi orja koko liero-lintilä

        valehteli mm. sähkönsiirtohintojen alennuksesta vaikka oli juuri nostanut maksut kaksinkertaisiksi. paska mi paska kieroilija. joutaa tunkiolle sipilän seuraksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe