Aihe

Lintilä-paska kyrähti taas valehtelusta

Anonyymi

tämä kepunilkki valehteli, että hänet olisi suljettu ulos hallituksen exit-suunnitelman valmistelusta. Siinä on määrä linjata, miten Suomi purkaa koronarajoituksia keväällä ja kesällä. Mutta kun asiaa tutkittiin, huomattiin, että Todellisuudessa suunnitelmaluonnoksen valmistelussa on ollut mukana edustus kaikista ministeriöistä, myös työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) kansliapäällikkö. Tämä käy ilmi valtioneuvoston kanslian julkaisemasta kuvauksesta, jossa selostetaan prosessin eteneminen.
Kyllä tuolla tasolla pitäisi tajuta missä mennään, ilman että istutaan tupailloissa ja sipilä- ja pentikäinenketkut selittävät asian lestakielellä, vaikka hehän tätä balettia ohjailevat kuitenkin ek-häkäpöntön keralla.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007905842.html
Myös M. kiviniemen piti päästä valehtelemaan ja pätemään menneillä pseudomeriiteillään tässä yhteydessä, kun muuhun ei enää ole kykyä, eikä kukaan huoli mihinkään.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä nyt ensiksi olisi jaettava rikkaille yrittäjille vielä yksi kierros 100 000e tukiaisia, ennenkö aletaan mitään purkamaan.

  • Anonyymi

   kun ei polonen osaa muuta kuin valehdella joka asiaan, myös esim. sähkönsiirtohintojen korotuksistaan, jotka yritti vehkeillä alennuksiksi.

   Iltalehden tietojen perusteella Lintilää ei ole pidetty exit-pimennossa strategian valmistelun tai jatkovalmistelun osalta, mutta aikataulu on ollut erittäin tiukka.

   Valtioneuvoston kanslia lähetti exit-muistion uuden version COVID-19-koordinaatioryhmän jäsenille, asian valmisteluun osallistuneille ministeriöiden virkamiehille sekä asiantuntijoille kommentoitavaksi maanantaina 5. huhtikuuta kello 19.53.
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3d15a4fa-e328-48af-94bf-c5df1be41bb9

  • Anonyymi

   Ja kiistattomien dokumenttien mukaan elinkeinoministeriö on koko ajan ollut mukana exit-esityksen valmisteluissa, josta taas Lintilä ei omien sanojensa mukaan tiennyt mitään, tyhmyyttään tai ei sovi sipilän agendaan.

   Lintilä puliveivaa vaan halpisvierastyöläisiä mansikkapelloille ja brittejä Lappiin,eikä ajattele pätkääkään muiden kuin bisnesihmisten terveyttä ja turvallisuutta. täyttä roskaa koko nilkin puuhastelu samoin kuin koko kepun ketkuttelu, parempikin kun eivät olisi ollenkaan korruptoimassa koronan varjolla "nostamalla" vain kuihtuvan puolueensa kannatusta.

   Kieroilulle tyypillistä myös, että Lintilän mukaan Marinin hallituksen yrityksille ohjaamat miljardien koronatuet edustavat täydellistä piittaamattomuutta?

   Lintilä ja vapaavuori-gangsteri joutavat muutenkin tunkiolle, koska he ovat suuripia esteitä tartuntojen tukahduttamistyölle. bisnes tärkeempää kuin ihmishenget näille iljetyksille.

   • Anonyymi

    Lintilällä on tapana olla vähän tietämätön valmisteluista tai muistioista riippuen siitä, mikä on valmisteleva ministeriö ja kuka sen vastuuministeri. Noin hän saa huonoon valoon kyseisen ministerin. Tuollaista pientä selkään puukottamista. Ja siinä ohessa sillä saa luotua marttyyrin kuvan porvarista 'vihervasemmistolaisessa' hallituksessa
    "Toisinaan taas kyse on ministerin omasta laiskuudesta tai kiireestä. Kun Lintilä kertoi kameroille, ettei hän tiedä, ei hänelle ole kerrottu niin itse olen kuullut, että kyse oli asiasta, josta STM oli jakanut muistion muille ministeriöille jo paria päivää aiemmin. Hän ei ollut vain lukenut sitä."
    Tällä kertaa hänen oma ministeriönsä on osallistunut tuon esityksen valmisteluun, jolloin hänen tietämättömyytensä on lähes vastuutonta. Tuo exit-suunnitelma koskee niin paljon juuri hänen omaa hallinnonalaansa, että hänen - hoitaakseen ministerin pestinsä kunnolla - olisi pitänyt olla tuosta valmistelusta tiiviissä yhteydessä vähintäänkin omaan kansliapäällikköönsä.


  • Anonyymi

   herää kysymys, että onko kansa antanut ministerin pestit lestojen sipilälle ja pentikäiselle, kun seuraa tuon lintilä-klinpin sekoiluja

   • Anonyymi

    lestauskonto kieltää toden puhumisen ja se on tarttunut myös sipilän renkiin, kun muuten ois ura katkolla


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   6035