Aihe

Ja tapahtui niinä päivinä

😷 🕶 👜 Espoon kaupungissa viininpunaisen talvitakin taskun uumenissa, että ilman suojakuorta ollut kännykkä päätti nauhoittaa pari minuutin mittaista pätkää whatsapissa ja lähettää ne eteenpäin. Onneksi vastaanottaja oli vain veljeni, joten tuloksena oli sisaruksellista naljailua. Kännykkään ei saa enää sopivaa suojakuorta. uudemmassa kuoressa äänenvoimakkuuden ja virtanapin aukot ovat hieman eri paikassa.

Tarinan opetus on se, ettei kannata pitää ylimääräisiä puhelinnumeroita kännykässään, kun ei koskaan tiedä mitä älykännykkä taskussa majaillessaan päättää tehdä.
Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You
https://youtu.be/bqfSXkVH9ac

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin on käynyt minullekin. Että olen tullut muutamankin minuutin avautumistani muille ihmisille tietämttäni jakamaan. Se ei vain ollut positiivisiä fiiliksiä olotilastani sillä hetkellä tilanteessani. Enkä edes osannut peitellä häpeääni, vaikka..

   • Aika noloa on jos jotakin sellaista lähtee liikkeelle, joka ei ole kaikkien korville tarkoitettu. Minä onneksi olin onnistunut nauhoittamaan pelkkiä askelten ääniä soralla. 😅


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6207