Aihe

Sofialle 80 päivän pakkoraittius

Anonyymi

Ehdonalaisessa ei voi käyttää päihteitä. Nyt jännittää, jaksaako Stefu odottaa, vai etsiikö itselleem uuden ryyppykaverin. Vai voisiko jopa vihdoin kumpikin raitistua?

12

278

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Miten niin vaan 80 päivää? Koeaika päättyy 1.7.-22, eli likimain 15 kuukautta pitää olla kiltisti. Vaan oikeesti ei kait siitä häkki heilahda, jos vähän ryyppää, kunhan vaan ei muuten törttöile. Huumeita se ei voi käyttää ollenkaan, koska kiinni jäätyään tuomio voidaan laittaa täytäntöön.

   • Anonyymi

    Pitäkää silmät auki!


  • Anonyymi

   Ehdonalainen ja ehdollinen ovat eri asioita.

   Jälkimmäinen ei estä ryyppäämistä.

  • Anonyymi

   Jaa miksi ei voi? Laillisia päihteitä voi käyttää, vaikka olisi miljoona vuotta ehdonalaista. Ja silläkään ei ole väliä vaikka vetäisi joka päivä itsensä putkakuntoon, ei vaikuta ehdonalaiseen. Eikä ehdonalainen vaadi muutenkaan mitään ihmetemppuja, seurantoja tms., niitä on vain elokuvissa.

  • Anonyymi

   Mikä tampio taas tehnyt avauksen? Onko trollaamista vai oletko oikeasti vain typerä? Ehdonalaisessa ei saa muka käyttää päihteitä 🤣. Missä niin sanotaan? Voin kokemuksesta kertoa, että ehdonalainen ei vaikuta elämään mitenkään. Itse nuorena hölmöilin väkivaltarikoksista kaksi ehdonalaista tuomiota. Millään lailla ei vaikuttanut elämään. Matkustelin, kävin viihteellä, kävin intin, sain työpaikan ja asuntolainan ja kaikkea muuta mitä ilman ehdonalaistakin olisin tehnyt. Ottakaa ihmiset asioista selvää älkääkä puhuko palturia noin paljon.

   • Anonyymi

    Et tainnut itsekään olla selvillä tuomioistasi.
    Pikku vinkkinä: Ehdonalainen vapaus, ehdollinen rangaistus.


  • Anonyymi

   Älä tee aloituksia please, kun et näköjään ymmärrä asioista mitään. Tekisit kiltisti meitä muita kohtaan lopettamalla virheellisen tiedon jakamisen.

  • Anonyymi

   Johan on aloittaja tyhmä.
   Alkoholin juontia ei kukaan oo estämässä jos oot ehdonalaista saanut.!

  • Anonyymi

   No jopas täällä on paljon väärää tietoa. Sofia sai ehdollista vankeutta. Siihen saa nykyään helposti kaupan päälle valvontaa, jos esim. on PÄIHDEONGELMA. Tällöin valvontaan kuuluu päihdekuntoutusta ja silloin ei kippistellä shampanjaa.

   Aloittaja siis on oikeassa siinä, että ryyppääminen loppuu, mutta väärässä tuomion termin suhteen. Ja valvontaa on tiedossa reippaasti yli vuosi.

  • Anonyymi

   Kyllä voi käyttää. Kuka tulee kotiin, tai missä hyvänsä sitten päihteiletkään, vahtimaan sinua?
   Ihan samalla tavalla voi käyttää, kuin ennen tuomiota.

  • Anonyymi

   USAssa on joissain osavaltioissa tällainen sääntö. Aloittaja on katsellut liikaa amerikkalaisia poliisisarjoja.

  • Anonyymi
   UUSI

   Kuka näitä seuraa,ei kukaan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   316
   10290
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8436
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   5760