Aihe

Ylellä valikoiva muisti,Ukraina aloittisodan ja ajoi 1,3 mijoonaa maasta,Kirimi lähti demokraattises

Anonyymi

Ylen Ukraina kirjeenvaihtaja valehteli tietoisesti hyökkäykset ja uhittelut,että jos Venjä varauu, niin miksi Ukraina pullistelee Natonkanssa jäi kokonaan huomioimatta , kun Rasitinen paska on !?

Lrimi liittyi Venjään demokraattisesti, kun se oli Ukrainaan liitettiin Ukrainalaisen Hrutsevin vain mahtikäskyllä !?

Yle toimii uutisineen kuin Rasisti Natsi valtiossa !?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko aloittaja venäläinen? Silloin hän on saanut venäläistä informaatiota Ukrainan sodan alusta.
   Länsimaisen uutisoinnin mukaan Ukrainan vaaleja manipuloitiin samalla tavalla kuin Valkovenäjän viimeisiä vaaleja. Ukrainassa vain kansannousu johti opposition valtaan nousuun, koska Venäjä ei ollut hereillä, kuten Valkovenäjällä. Ja muistaakseni armeija asettui opposition puolelle.
   Sen jälkeen Venäjä aloitti Itä-Ukrainassa kapinan, jossa asuu paljon venäläisiä. Ja valloitti Krimin äkkiylläköllä, koska se tarvitsi Mustamerelle kunnollisen laivastotukikohdan.
   Nykyinen länsimyönteinen Ukrainan johto on halunnut Naton jäseneksi, koska sillä ei ole resursseja vastustaa Venäjän täyttä valloitusta. Venäjä taas haluaisi Ukrainan oman peukalonsa alle, koska se on idän vilja-aitta.

   • Anonyymi

    "Onko aloittaja venäläinen?"

    No taatusti on ja sen kirjoituksia on täällä lähes päivittäin, kaikki silkkaa p*skaa! Abrahamm on tuo venäläisen nimimerkki. Tiedän sen siitä että ennenkuin kaikki rekisteröitymättömät muuttui anonyymeiksi, hän käytti nimimerkkiä Abrahamm.


  • Anonyymi

   Kyllä aloittaj oikeilla jäljillä on. Krim kuuluu Venäjälle, sen Ukraina saattaisi tunnustaa mutta luulen että USA ja Nato ei sitä salli.
   Kun veden saanti on estetty Krimille niin ei Venäjällä ole muuta vaihtoehtoa kuin alkaa painostaa Ukrainaa että vesi taas virtaisi. Se taidettiin aseleposopimuksessa (väliaikaisessa) luvata muttei oo varma...``

   • Anonyymi

    Krrimiläisillä samaoikeus kuin Jukoslaviasta eronneii ja jopa Natonkin tuella !?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6187