Ylellä valikoiva muisti,Ukraina aloittisodan ja ajoi 1,3 mijoonaa maasta,Kirimi lähti demokraattises

Anonyymi

Ylen Ukraina kirjeenvaihtaja valehteli tietoisesti hyökkäykset ja uhittelut,että jos Venjä varauu, niin miksi Ukraina pullistelee Natonkanssa jäi kokonaan huomioimatta , kun Rasitinen paska on !?

Lrimi liittyi Venjään demokraattisesti, kun se oli Ukrainaan liitettiin Ukrainalaisen Hrutsevin vain mahtikäskyllä !?

Yle toimii uutisineen kuin Rasisti Natsi valtiossa !?

4

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko aloittaja venäläinen? Silloin hän on saanut venäläistä informaatiota Ukrainan sodan alusta.
   Länsimaisen uutisoinnin mukaan Ukrainan vaaleja manipuloitiin samalla tavalla kuin Valkovenäjän viimeisiä vaaleja. Ukrainassa vain kansannousu johti opposition valtaan nousuun, koska Venäjä ei ollut hereillä, kuten Valkovenäjällä. Ja muistaakseni armeija asettui opposition puolelle.
   Sen jälkeen Venäjä aloitti Itä-Ukrainassa kapinan, jossa asuu paljon venäläisiä. Ja valloitti Krimin äkkiylläköllä, koska se tarvitsi Mustamerelle kunnollisen laivastotukikohdan.
   Nykyinen länsimyönteinen Ukrainan johto on halunnut Naton jäseneksi, koska sillä ei ole resursseja vastustaa Venäjän täyttä valloitusta. Venäjä taas haluaisi Ukrainan oman peukalonsa alle, koska se on idän vilja-aitta.

   • Anonyymi

    "Onko aloittaja venäläinen?"

    No taatusti on ja sen kirjoituksia on täällä lähes päivittäin, kaikki silkkaa p*skaa! Abrahamm on tuo venäläisen nimimerkki. Tiedän sen siitä että ennenkuin kaikki rekisteröitymättömät muuttui anonyymeiksi, hän käytti nimimerkkiä Abrahamm.


  • Anonyymi

   Kyllä aloittaj oikeilla jäljillä on. Krim kuuluu Venäjälle, sen Ukraina saattaisi tunnustaa mutta luulen että USA ja Nato ei sitä salli.
   Kun veden saanti on estetty Krimille niin ei Venäjällä ole muuta vaihtoehtoa kuin alkaa painostaa Ukrainaa että vesi taas virtaisi. Se taidettiin aseleposopimuksessa (väliaikaisessa) luvata muttei oo varma...``

   • Anonyymi

    Krrimiläisillä samaoikeus kuin Jukoslaviasta eronneii ja jopa Natonkin tuella !?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   207
   6241
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   88
   1962
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   426
   1459
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1357
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   285
   1300
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   982
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   256
   928
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   891
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   61
   825
  Aihe