Aihe

Korona ja poliittinen peli

Anonyymi

Tajuaako kukaan muu tätä poliittista peliä, jota nyt eletään?

Hallitukseen on sysätty tyypit, joiden annetaan ryvettyä koronatilanteessa, kun taustalla hiljaisena olevat rintamakarkurit ajavat vain omaa etuaan eikä yhteistä etua?

Miettikää ketä seuraavissa vaaleissa äänestätte.

Jos Suomeen julistettaisiin sotatila, ei meidän poliittisessa järjestelmässä ole KETÄÄN kykeneväistä hoitamaan asioitamme, pelkkiä pikku-poikia ja -tyttöjä. Edes tästä pandemia tilannetta emme kyenneet hoitamaan.

Hävetköön kaikki perustuslain puolustajat proffat, HÄVETKÖÖN. Teidän henkilökohtaisen pätemisenne ja tärkeilynne takia Suomeen ei saatu maskipakkoa eikä testausta rajoille. Teidän takianne pandemiaa ei kyetty tukahduttamaan yhteistuumin, nyt ravintoloitsijat, muusikot, tapahtumajärjestäjät, kuntosalit yms joutuivat yksin uhratuksi, kun näihin talkoisiin olisi pitänyt osallistua KOKO YHTEISKUNTA.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

    Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
    Maailman menoa
    372
    8195
   2. Maisa sairaalassa

    https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    237
    7307
   3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    36
    3523