Yläkerran naapuri oikeasti raastaa hermot rikki!

Anonyymi

Help! Asun kerrostalossa ja yläpuolella asuva mies ryyppää, huutaa (välillä erittäin agressiivisesti), paiskoo ja riehuu vielä tähän aikaa yöstä, ja tekee sitä VÄHINTÄÄN 3 yötä viikosta. Nyt kun vihdoin sain unta, heräsin ihmeellisiin huutoohin.

Muutettiin tähän vasta puoli vuotta sitten ja nyt helmikuusta tämä tilanne on oikeasti alkanut riistäytymään käsistä. Alue, jossa asun on maailman ihaninta, enkä koskaan aijemmin ole asunut yhtä ihanassa asunnossa. Lukuun ottamatta yläkerran naapuria. Mies kuulostaa agressiiviselta, ja naisena en sen vuoksi uskalla mennä oven taakse.

Kertokaa mitä ihmettä tälläisessä tilanteessa kuuluisi tehdä?

20

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mullakin ilmeisesti naapuri on kiusan aiheuttaja.
      Ilkeää jos näin, koska vaikeuttanut ja muuttanut toimillaan minun elämän tosi pahasti. 4

    • Anonyymi

      Kuulostaapa tutulle.. soitto poliisille jos ei helpota. Tai entä joku lappu postiluukusta?.. Ei sinun kuulu olla se joka kärsii

      • Anonyymi

        Lapun salaiset kirjoittelut saattaa provosoida häiritsijää-joten lappujuttu ei toimi tuollasten suhteen koskaan. Naurettavin tapaus kerran kerrostalossa että kissakokoisin tikkukirjaimin laitettiin opasviesti nimiluettelon eteen ja mua solvattiin parvekehuutajaksi koska päivällä olin aurinkoa ottamassa ja satuin liian kovaa nauramaan puhelimessa ollessani..anteeksi niilistit päivänauruni. Sillä pariskunnalla oli kova tarve kontrolloida asukkaita ja kyttäillä koska nuori rouva oli päsmääjä lähihoitaja ,,,nauraa.


    • Anonyymi

      Vuokratalo?

    • Anonyymi

      Aloittaja voisi tehdä lisää palstan aktivointeja kun näkyy osaavan?

      • Anonyymi

        Elämänhallinnan vaikeutta ja mielenterveyshaittaa kyseessä-turha itse tuollasen oven taakse koskaan kenenkään mennä! Häiriöilmoitus isännötsijälle ja kun tilanne päälle,soitto aina poliisille. Tiedän tuon kaltaisen henkilön ja ei ole turvallista ovia mennä pimpottamaan! Aina poliisit paikalle ja isännöitSijään häiriöilmoitus. Ei kai noin avuton voi olla ettei mitään osaa tehdä? Poliisit ja isännöitsijät ei kerro ilmoittajan nimiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elämänhallinnan vaikeutta ja mielenterveyshaittaa kyseessä-turha itse tuollasen oven taakse koskaan kenenkään mennä! Häiriöilmoitus isännötsijälle ja kun tilanne päälle,soitto aina poliisille. Tiedän tuon kaltaisen henkilön ja ei ole turvallista ovia mennä pimpottamaan! Aina poliisit paikalle ja isännöitSijään häiriöilmoitus. Ei kai noin avuton voi olla ettei mitään osaa tehdä? Poliisit ja isännöitsijät ei kerro ilmoittajan nimiä!

        Kyllä kertoo. Ja asia kääntyy usein päinvastoin. Häiritty saa varoituksen. Kannattaa vaan kärsiä ja sitten muuttaa pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kertoo. Ja asia kääntyy usein päinvastoin. Häiritty saa varoituksen. Kannattaa vaan kärsiä ja sitten muuttaa pois.

        Nokun tämä tässä on pelkona... Ollaan tässä asuttu vasta puolisen vuotta ja puoli vuotta olisi vielä edessä ennen kuin edes voidaan muuttaa.

        Kaikki ovat minulle siitä neuvoneet että oven taakse EI kannata mennä, koska kyseessä ei selkeästi ole vakaa henkilö. Poliisille soittamisesta on myös sanottu, että ei kai nyt niin pitkälle kannata mennä. Tuntuu että kaikki mitä olen miettinyt että voisi tehdä, kumotaan. Korvatulpatkaan ei auta sen kamalan mölinän ja kolinan vaimentamiseen. Mulle olisi aivan sama, jos tuota mölyä olisi vain vaikka viikonloppuisin, mutta kun sitä on melkein joka yö.

        Sinä joka kutsuit avuttomaksi, niin kiitos. Sitä olenkin. Ja siksi tein virheen ja tulin täältä kysymään apua. Tilanne vain oikeasti käy todella turhauttavaksi, kun tuntuu että mitään ei voi tehdä. Mietin jos jollain olisi ollut kokemuksia vastaavasta ja olisi voinut neuvoa täällä.

        Kai sitten olen vain tekemättä mitään kerran olenkin itse tässä tilanteessa se "paha" ihminen. Kiitos ja kumarrus. Jatkan elämäni huonoimpia yöunia tekemättä mitään, kerran kaikki vaihtoehdot on väärin.

        /AP


    • Anonyymi

      Menet alasti soittamaan ovikelloa ja annat miehen ottaa sinut rajusti. Edestä, takaa, alta ja päältä ja kehosi joka koloon paljaalla koko yön.

      Tavallaan uhraat itsesi ja palkinnoksi mies lopettaa häiriköinnin.

      Tarjoat kehosi tälle miehelle käyttöön niin ongelma kaikkoaa.

      Kumpikin voittaa:
      Mies pääsee purkamaan patoutunutta seksuaalista turhautumista ja sinä voit jatkossa nukkua rauhassa.

      Parhaan lopoutuloksen saat jos pyydät miehesi seisomaan nurkkaan ja seuraamaan hässimistä avuttomana.

      • Anonyymi

        Aloittaja,jos neuvot ei kelpaa,tee oma päätös olematta mitään tekemättä ja valittamatta!


    • Anonyymi

      Ehkä kannattaisi kerätä rohkeutensa ja mennä sinne oven taakse plimputtamaan ovikelloa. Lopputulos voi olla yllättävä...

      Tuttu kaveri kertoi tästä opettavan esimerkin... Hän saapui viihteeltä ihhan pikkutunneilla ja yritti käydä nukkumaan. Ei onnistunut, vaikka ei ollut kyse edes seinänaapurista... Kaveri nousi ylös punkasta ja käppäili meteli-oven taakse ja soitti ovikelloa. Paniikki alkoi hiipiä, kun kovasti tatuoitu ja hyvin roteva asukki avasi yöllä oven ja kysyi, mitä asiaa?!

      Hän sitten kuitenkin peruspokerilla asiallisesti esitti pyynnön, että voisitkos laittaa musiikia hiukan pienemmälle, kun kuuluu heille saakka ja pitääs nukkua....

      Mitä tapahtuikaan: Yllättynyt korsto vilpittömasti pahoitteli ja sanoi, ettei osannut kuvitellakaan musiikin kuuluvan liikaa, ja meni saman tein hiljentämään musaa.. Ja toimi siitä eteenpäin!

      "Aina ei ole koiraa klarvoihin katsomista"

      • Anonyymi

        Aloittaja, ilmoitus isännöitsijälle -ei saa kertoa koskaan kohteelle, joka muuta väittää valehtelee.OLEN OLLUT TÖISSÄ isännöitsijän toimistossa. Poliisia et uskalla soittaa tai kehtaa-mikset? ei poliisit kerro koskaan kuka ilmoittaa! OALET PEOKAS JA SAAT KÄRSIÄ koska et uskalla tehdä ongelmasta asiaa.


    • Anonyymi

      Asuin muiden rakennusten välissä ja kuoret muovia tai u. En saanut vastausta ei tarvitse sitten sen verran että sain myös nukuttua. Aina oli kyllä tosi paljon esiintymistä ja hyvää pääsiäistä. Pakko oli vaan pikkusen suolaa sekoita smetana ja ruokakerma keskenään sekoitetut jauhot ja lisää ne taikinaan loput tavarat myynnissä myös nukuttua kun vaimo ilmoitti haluavansa erota kirkosta

      • Anonyymi

        Höpö, höpö. Poliisit tulee maijalla, puvut päällä. Reteesti pimputtaa ilmoittajan ovikelloa. Kertovat "tuloksesta". Ei tarvitse olla mikään Einstein, että ymmärtää kuka ilmoittanut. Usein saattaa myös häirikkö olla isännöitsijän kaveri. Sitten on helvetti irti. Alkaa poraamiset ja muut kiusanteot.


    • Anonyymi

      Häirikkö voi tosiaan olla isännöitsijän kaveri. Minun naapuri olikin, mutta muutin pois tilanteen toivottomuuden takia. Isännöitsijä soittikin minulle ja sanoi, että "sait häädön sille miehelle". Minä vastasin, että mieshän asuu siinä edelleen. Isännöitsijä sanoi, ettei asia kuulu sinulle. Sanoin, että lähden nyt pelaamaan tennistä. Isännöitsijä vastasi loukkaavasti siihenkin.

    • Anonyymi

      Aloittajalle: ei missään nimessä kannata mennä itse ovelle! Se on viimeinen asia mitä kannattaa tehdä! Olen joskus tehnyt sen virheen että menin itse sanomaan ja sen jälkeen tyyppi alkoi stalkkaamaan minua ja seurasi kaupassakin ym. Et halua sellaista hullua riesaksesi, ota yhteyttä isännöitsijään, voi olla että joku toinenkin naapuri on valittanut kyseisestä henkilöstä.

    • Anonyymi

      Menet lähimmälle "miesten punttisalille" ja etsit isoimman "mörön" salin nurkasta puhisemasta. Kerrot mörölle ongelmasi ja lupaat mukavia hetkiä kanssasi jos hän saa naapurisi käyttäytymään.

    • Anonyymi

      Hollolassa maahan muuttaja riehuu rappukäytävässä aamuöisin kateuksissaan

    • Anonyymi

      Ai että nuo alkoholistinaapurit on ihania! Otan osaa aloittajalle, toivottavasti asia on jo edennyt.

      • Anonyymi

        Älä muuta sano, tässä talossa on vielä lähes olematon äänieristys ja kuuluu valitettavan hyvin kun yläkerran luuserialkoholisti kusee. Ja se kusee paljon!

        tämä ihan sivusta, lueskelin vaan kommentteja


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe