Montako kuntavaaliehdokasta sinisillä on?

Anonyymi

Voi olla muutama. Helsingissä 2, Itä-Suomessa 2. Jos ehdokkaita on 4, niin kuinka monta menee läpi. Taitaa tulla nollatulos.

32

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Typeryytesi lisäksi taidat olla vielä laskutaidoton. Kymmenen hyvää ehdokasta taitaa olla jo Pohjois-Karjalassa. Muualla maassa lisää hyviä ehdokkaita.

      • Anonyymi

        Kyllä on sinisissä syvällä tuo toisen ihmisen halveksunta. Juontaako juurensa uskonnollisesta farisealaisuudesta.


    • Anonyymi

      Sinise ovat juuri tällaisia. Kuten se kuopiolainen pappi sanoi, että kaikki lukutaitoiset siirtyivät sinisiin. Mulla on huono käsitys ns uskoivaisista. Kun olin lapsi huutelivat, että helvettiin menette. Siniset ovat juuri näitä tyhmänylpeitä. Miksi piileksitään, jos ollaan ehdolla kuntavaaleissa?

    • Anonyymi

      Siis onko Sipilän sinsillä oikeasti jossain kuntavaaleissa ehdokkaita?
      Onko puoletta enää edes virallisesti olemassa?

    • Anonyymi

      Ehdokkaita on, mutta he piileksivät. Ne,jotka eivät piileksi,ovat siirtyneet kokoomukseen ja yks espoolainen Liike Nyttiiin. Ei ole vielä tämä pj ilmoittanut ehdokkuudestaan. Jalonen on ehdokkaana sinisillä, kun kokoomus ja kristilliset eivät kelpuuttaneet vaaliliittoon.
      Kuuleman semmonen linja, että ei mainosteta eikä puhuta mitään. Kuten se Pirkko Mattila sanoi sotesta, että ei ole syytä selvää asiaa kommentoida. Ei mitään lausuntoja aikonut antaa. Että silleen. Onkohan jossakin ehdokkaana tämä rouva..

      • Anonyymi

        "Ne,jotka eivät piileksi,ovat siirtyneet kokoomukseen ja yks espoolainen Liike Nyttiiin."

        No eihän nuo tuolloin edusta Sipilän sinisiä mistä oli kyse?


    • Anonyymi

      Eivät ole enää sinisiä,jos ovat ehdokkaina muissa puolueissa. Näinhän se on. Jo syksyllä 2017 tai oliko 2018 ennustettiin, että osa sinisistä jatkaa muissa puolueissa. Näinhän tässä on käynyt.Kovin on hiljaista. Tämä tietää nollatulosta. Samoin oli ennen eduskuntavaaleja. Kun on tommosta pönöttävää porukkaa, jotka vain odottavat, että heidän puolesta tehdään työt.Sininen puolue on Soinin, Sipilän ja ja Orpon perustama ensisijaisesti Soinin hillotolppaa varten.

    • Anonyymi

      Kannattas kuule käydä tutustumassa puolueen ja ehdokkaiden somesivuihin , fb-politiikkasivuihin ja seurata mitä twitterissä kertovat ennen kuin omia höpö-höpöjäs tällä palstalla levittelet.
      Siellä on ihan hyvin siniset lähteneet ehdolle nyt aluksi kuntavaaleissa. Monessa live-keskustelussa ollut sinisiä ehdokkaita mukana . Eduskuntavaaleissa sitten tuleekin jo kunnon menestys.

      • Anonyymi

        Menestystä tulee varmasti. Soini, joku Kindströn ja jotkut eloterhot kummpaineneen. Nimet ei ehkä menneet ihan oikein mutta kuka enää noita hillotolppalaisia hyväksikäytettyjä kiertopalkintoja muistaa.


      • Anonyymi

        Monenko uskot menevän läpi?


    • Anonyymi

      Luen tuota Elon kirjaa, jonka hain kirjastosta. On aika omahyväinen, vaikka nöyränä yrittää esiintyä. Semmonen ristiriita näyttää olevan.Kovasti korostaa omia arvoja, joita pitää ylevinä ja tietysti jotenkin muiden ihmisten arvoja parempina. Itse olen elänyt maalla ympäristössä,jossa oli vanhoillislestadiolaisia ja muitakin "hyviä uskovaisia". Meidän perhettä halveksittiin, kun ei oltu tarpeeksi hyviä, vaikka hyvin olen selvinnyt elämässä. Opin inhoamaan hyveellisiä uskovaisia. Se tekopyhä hyveellisyys paistaa myös Elon tekstistä. Puhuu psykopaateista, ketä lie tarkoittaa? Taitaa olla pappisisän koulima siinä toisen ihmisen halveksunnassa. Semmosta luterialaisuutta, hyi olkoon!

    • Anonyymi

      Emäntä on keskustan ehdokkaana. Yritti päästä kunnanjohtajaksi jonnekkin, ei päässyt. Tuo yks ylimielinen kaveri J. Niinistö,tykkäsi, että kun sinisillä on hyvä ehdokas Tiina Ahva, niin puolueella on hyvä tulevaisuus.Harvinainen puolue,kun juuret puuttuvat. Siniset ovat sitä mieltä, että se ylivertainen, arvopohjainen latva riittää. Nyt pian nähdään riittääkö. Toivottavasti päästään eroon tästä tekpyhästä porukasta. Sinisten arvopohja on toisten ihmisten polkeminen.

    • Anonyymi

      Ainakaan yhdessäkään Kymenlaakson kunnassa ei ole Sinisten listaa. Lindström ei ole ehdolla, ei ainakaan kotikunnassaan Kouvolassa.

    • Anonyymi

      Kristillisten ja sinisten yhteislista Helsingissä 127 ehdokasta. Kuinka monta sinistä, 2? ja loput kristillisiä. Näinkö se menee?

    • Anonyymi

      Tämä sinisten pj ilmoitti muutama päivä sitten, että sillä ei ole mitään merkitystä kannatukseen, että koko ministeri ja kansanedustajajoukko on luovuttanut. Siirtyneet kokoomukseen ja katsomoon. Sillä kuuleman on merkitystä, että ovat kuuleman saaneet tappouhkauksia. Se on tietysti valhe ja heidän harjoittamaa mustamaalausta tavallisia suomalaisia kohtaan.Tämmösillä eväilläkö he aikovat tehdä politiikkaa. Oli tosi huvittavaa tuon sinipapin puhe, että kaikki lukutaitoiset siirtyivät sinisiin. On siinä papilla ihmettelemistä, kun heidän ylimielisen joukon mukaan ei ole oikeastaan kukaan lähtenyt.

    • Anonyymi

      Eräskin Sinisten piirijohtaja (ex-kansanedustaja) pyrki ensin persujen listalle ja kun ei sinne päässyt, hän meni sitoutumattomien yhteislistalle.

      Tämä tapahtui pikkukunnassa jossa kaikki tuntevat toisensa joten Sinisen menneisyyden peittely on turhaa.

      Kyllä Sinisillä on nyt rivit totaalisen hajalla. On ihme jos tämä puolue on pystyssä enää seuraavissa eduskuntavaaleissa.

      • Anonyymi

        "Kyllä Sinisillä on nyt rivit totaalisen hajalla2

        Ja jokaisen henkilökohtainen tulevaisuus.


    • Anonyymi

      Aika huikeat tavoitteet sinisillä kuntavaalien suhteen, aikovat kaksinkertaistaa kannatuksensa suhteessa viime eduskuntavaaleihin. Saivat ek-vaaleissa yhden prosentin äänistä ja eurovaaleissa 0,3% , joten kuntavaaleissa saavat noin 0,1% koko maan äänistä. Voihan sillä saada jokusen ehdokkaan läpi pikkukunnassa. Seuraavissa ek-vaaleissa kannatus olisi 0,03% eikä sillä saa mitenkään läpi yhtäkään ehdokasta.

      Sinisillä on 70 kuntavaaliehdokasta koko maassa (puolueen oma ilmoitus), aika kova tulos tässä tilanteessa. Osa on varmaankin puhuttu ympäri mutta onkohan joukossa hörhöjä? Sehän nähdään pe 14.5.21 kun ehdokasnumerot vahvistetaan.

      • Anonyymi

        Nyt ne ehdokasnumerot ja listat on vahvistettu, tässä koko maa Oikeusministeriön sivuilta:

        https://tulospalvelu.vaalit.fi/KV-2021/fi/ehd_listat_kokomaa.htm

        Hieman lappu luukulla tunnelmaa Sinisissä, eräässä pikkukaupungissa (26 tuhatta asukasta) on Sinisillä kolmen valtuutetun ryhmä joista kaksi luopuu politiikasta ja yksi loikkasi. Ei Sinistä listaa.


    • Anonyymi

      Persujen jakautuminen vuoden 2017 puoluekokouksen jälkeen ja Sinisten kuihtuminen sen jälkeen oli kyllä Soinille arvovaltatappio mutta Halla-aholle se oli valtava arvovaltavoitto, enää ei ole kukaan natsittelemassa ja puhumassa päälle tv-tenteissä, ei edes punavihreät.

      Sininen tulevaisuus-puolueen perustaminen tavallaan loi Halla-aholle edellytykset toimia vaikkapa ministerinä. Sillä neljä vuoden takaisella maineella ei olisi voinut toimia ministerinä, jonkinlaisena kynnysmattona ehkä tyyliin uuvattiministerit.

      Pekka Kataja tai vaikka Raimo Vistbacka rinnastivat Halla-ahon Pekka Siitoiniin ja vastaaviin natsilarppaajiin ja arvelivat että Halla-ahon puheenjohtajuus kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Miten Kävi?

    • Anonyymi

      Kova oli uho Turun seudun sinisillä mutta eipä ole listaa yhdessäkään Turun seutukunnan kunnassa. Sama pätee myös Etelä-Karjalaan.

    • Anonyymi

      Hyvä, että mainittiin tuo Oieusministeriön Tieto-ja tulospalvelu sivu. Kotikunnastani löysin oikean numeron. Onhan noilla sinisillä yllätyksekseni näinkin paljon ehdokkaita. Vain kaksi sinisten entistä kansanedustajaa mukana sinisten listoilla. Suurin osa täysin tuntemattomia. Ovat vissiin Vennamon ja Soinin kannattajia, edustavat mennyttä aikaa.

    • Anonyymi

      Oliko niitä sinisiä 19 vai 20 kansanedustajaa ja 5 ministeriä. Nyt kuntavaaleissa sinisten listoilla 2 entistä kansanedustajaa. Miten nämä ainoat lukutaitoiset saivat asiansa näin huonosti hoidettua, että nyt on epävarmaa pääsevätkö edes läpi kuntavaaleissa.Eivät olleet sitoutuneita uuden puolueen rakentamiseen, vaan odotettiin apuun Soinia ja ruohonjuuritason työntekijöitä.

      • Anonyymi

        Muutamalla äänellä valtuustoon? Niinkö?

        Vahvan ehdokkaan imussa voi tulla valituksi melko pienelläkin äänimäärällä, pikkukunnassa jopa muutamalla äänellä.

        Mutta onko sinisten listalla vahvoja ehdokkaita? Sitä pitää kysyä kyseisen kunnan äänestäjiltä. On ihan tavallista että menestynyttäkään kuntapolitiikkoa ei juurikaan tunneta kuntansa ulkopuolella. Kuntavaali on paikallisvaali.

        Sinisillä on usein vajaa lista. Vajaalla listalla ilman vaaliliittoja on hyvin vaikea saada vahvaakaan ehdokasta läpi.


    • Anonyymi

      Nyt sinisiä valtuustoissa n 40 uusia ehdokkaita 70. Kuntamääräkin on vähentynyt uusien ehdokkaiden osalta.Läpimenevien määrä ei yllä 40een, ei lähellekkään. Kunnanvaltuutettujen määrä luultavasti putoaa muutamaan ellei peräti nollaan. Noita uusia pienpuolueita on tosi paljon. Jää nähtäväksi, mitä tuleman pitää

    • Anonyymi

      Pohjoisesta päin katsoen lähimmät siniset ehdokkaat ovat Oulussa, 4 kappaletta ja Tyrnävällä yksi. Se on siinä..

    • Anonyymi

      Helsingissä 17. Huomio kiinnnittynyt tähän pariskuntaan, jotka itselleen mukin teettäneet. Niinhän se Paavokin teki, mutta ei taida tällä mukihommalla valtuuston mennä.

    • Anonyymi

      Siniset ovat politiikan dinosauruksia joilla ei ole juurikaan somenäkyvyyttä, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Nettikin on vähän siinä ja siinä. Kuntavaalikamppanjointi netissä on vähäistä ja hajanaista, puolueen nettisivuillakin kummittelee henkilöitä jotka ovat lähteneet puolueesta ajat sitten.

      Näin korona-aikana nettikamppanjointi on kaikki kaikessa.

    • Anonyymi

      Tänään uutinen, että Soini on erotettu Espoon sinisistä, koska on poseerannut kahden sinisistä Liike nyttiin siirtyneiden entisten sinisten kanssa. Sininen puolue perustettiin Soinin ulkoministerin pestin jatkamista varten ja se työ on tehty. Soini sai sen mitä halusi, jo kesällä 2017 eikä hänellä ollut enempää tarvetta veljeillä sinisten kanssa. Soini oli miettivinään eduskuntavaaliehdokkuuttaan ihan viimeiseen mahdolliseen päivään asti. Luulen, että päätökset oli tehty jo paljon aikaisemmin, mutta sinisiä piti vedättää. Voi olla niinkin, että Soini on itse eronnut sinisestä puolueesta tai ainakin osoittanut käytöksellään, että ei halua heidän kanssa olla missään tekemisissä.

    • Anonyymi

      Puolue ei ole muuta, kuin iso vitsi loikkareineen, haihtuu tuhnuna näiden vaalien jälkeen.

      • Anonyymi

        Paikallistason menestys on eri juttu kuin valtakunnallinen.


    • Anonyymi

      Näinhän se on, että paikallistasolla voi olla kannatusta. Se nähdään pian

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe